Zelf behang laten drukken

Datum van publicatie: 14.04.2019

U heeft de keuze tussen een paperback variant van gram per m2 of een non woven vliesbehang van gram per m2. Wij bieden u zekerheid doordat we alle ontwerpen één voor één bekijken.

Of misschien een collage van je kleinkinderen? We willen dat al onze klanten tevreden zijn. Voor het invoeren van de juiste maat voert u de breedte en hoogte in van de totale afbeelding.

Daarom hanteren we een niet-goed-geld-teruggarantie van 30 dagen. Het verschil is dat de premium variant van een extra laagje is voorzien.

Lees meer over onze aanbevelingen. Of misschien een collage van je kleinkinderen? Vanuit de webshop kunt u de full colour muursticker en muurteksten naar Nederland of Zelf behang laten drukken laten verzenden. Er is dus een ruime reclame ervaring aanwezig en wij zijn hierdoor de muursticker expert bij uitstek. Brein Reclame gaat het worden! Je kunt ook lampenkappen laten maken….

Verder kunt u de muurstickers voorzien van bewegwijzering, QR-codes, adressen, quotes, teksten, openingstijden en andere teksten. Maar we kunnen wel afbeeldingen met een groter formaat accepteren via de uploadservice Hightail.

Ons behang wordt op niet-geweven materiaal gedrukt. Benieuwd naar ons assortiment? Wat kost behang op basis van mijn foto?

Als je van onze website gebruikmaakt, geef je aan ermee akkoord te gaan dat we cookies gebruiken. Wij staan voor u klaar. Kies het gewenste product voor meer informatie en upload een afbeelding.

Een donkere afbeelding heeft voor een goed resultaat vaak een hogere resolutie nodig. Onze grafische afdeling kan je afbeelding op verschillende manieren bewerken. Er bestaat een redelijke kans dat deze los laten. Kan iemand mij helpen aan een drukker in de Randstad die dit kan en voor een mooie prijs. Wanneer de foto met een goede digitale camera is gemaakt en de foto een redelijke resolutie heeft is dit voldoende om de foto op behang te drukken, zelf behang laten drukken.

Onze belofte aan u

C Gesneden muurstickers zijn de alom bekende plakletters plakfolie welke u makkelijk zelf kunt aanbrengen op vlakke gladde ondergronden. De focus van de afbeelding is ook van essentieel belang. Sla het bestand eerst op als afbeelding, niet als tekstbestand, voordat je gaat uploaden.

Ook kan het leuk zijn om uw eigen logo, kan dit niet worden gepload, zelf behang laten drukken, eigen kleur, and Awards, waarop je op de PLAY-knop zelf behang laten drukken drukken om de Bassie en Adriaan aflevering te bekijken. Dan bent u verzekerd van kwaliteit voordat we gaan drukken. Dat is de makkelijkste manier van behangen.

Voor een complete wand hebt u daarom een foto met een veel hogere kwaliteit en met veel meer pixels nodig dan wanneer u een kleiner oppervlak wilt behangen. Als uw bestand groter is dan MB, en welke kosten hiermee gemoeid zijn.

Het formaat van uw muur

Een eigen fotobehang maken is heel eenvoudig — upload gewoon de foto die u als behang wilt en snijd deze bij tot de door u gewenste hoogte en breedte. Muursticker B groot, kantoor, bergen, lucht, blauw, glans laminaat Muursticker B groot, kantoor, bergen, lucht, blauw Muursticker B groot, beurs, wanden, stand, sticker, mat laminaat Muurstickers B groot, standbouw, stand, standsticker.

Maar het standaard bedrukken van een kapje is dan wel weer redelijk prijzig.

Voor gestructureerde ondergronden raden wij textiel muurstickers 3 aan, zelf behang laten drukken. Kunnen niet worden voorzien van een lamineer en zijn dus niet geschikt voor langdurig buitengebruik. Scherpe en accurate prints     Superieure printkwaliteit met de look and feel van offset     Gecontroleerde en gegarandeerde kwaliteit     Digitale kleurendruktechnologie     Afneembaar     Scheur overbruggend   dreumes wil niet slapen op vakantie Makkelijk te plakken en eventueel te verwijderen     Milieuvriendelijke inkten    Uv stabiel Favoriete foto en de afmeting van je foto Jou favoriete foto is zeer waarschijnlijk prima op behang te zelf behang laten drukken.

Een afbeelding met een hoog aantal pixels wordt scherper dan een afbeelding met minder pixels? Wie weet wil je wel een gitzwarte muur. Elke muursticker kan worden voorzien van een eigen tekst, naam of foto. Beide zijn bijzonder duurzaam en milieuvriendelijk.

Goedkoop fotobehang printen

Voor een complete wand hebt u daarom een foto met een veel hogere kwaliteit en met veel meer pixels nodig dan wanneer u een kleiner oppervlak wilt behangen. Neem altijd 5 speling 3. Daarom hanteren we een niet-goed-geld-teruggarantie van 30 dagen.

Wij bieden u zekerheid doordat we alle ontwerpen één voor één bekijken.

Snelle bezorging Je bestelling wordt altijd binnen dagen gratis verzonden. Kies uit een van onze producten of upload zelf een afbeelding, dan gaan wij aan de slag met de offerte. Maar het standaard zelf behang laten drukken van een kapje is dan wel weer redelijk prijzig.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
22.04.2019 08:08 Saïda:
Gaat gewoon allemaal blanco onder de transfer pers en klaar is Kees!