Leuke dingen om te knutselen met papier

Datum van publicatie: 14.04.2019

Heb je al gedacht aan herfstbladeren? Zoals een potlood of pen of gummetje Meeneem map Neem je documenten mee in deze opvallende plastic houder gemaakt van een zip bag.

Het is een handig spel voor in de winter De vormen zijn super mooi Bijvoorbeeld op een ikea plankje van 4 euro Maar je kunt ze ook als mini opbergbakje gebruiken natuurlijk. Het is ongelooflijk hoeveel je wel niet kunt maken met ijsstokjes. Ikea heeft voor 1 euro fotolijstjes in zwart, blauw en rood Voor na een dagje in het bos:

Knutselen met ijsjes - 12 leuke knutselideen voor in de zomer. In dit artikel laten we je zien wat je allemaal kunt doen met herfstbladeren. Paper crafting Knutsel papier: Met een duidelijke Engelse stap voor stap instructie van Joachim Robert.

Zoals een potlood of pen of gummetje Ook bruna houdt geregeld kleurwedstrijden .

Wat een leuke ideeën.
  • Papieren bol Van deze papieren bol kun je verschillende dingen maken, een papierenboom, of een appel van papier.
  • De meeste knutselprojectjes zijn in het Nederlands beschreven en wanneer er een Engelse handleiding bij zit dan laten de foto's je zien hoe je het kunt maken.

Knutselen met wc-rollen

Annemieke Ik ben Annemieke, mama van twee stoere boys Finn 7 en Charlie 4. Doe er 2 oogjes op en de slang is af Bloemen maken van papier en knopen Crea cuties legt uit hoe je van papier, knopen en wat ijzerdraad leuke bloemetjes kunt maken.

Schoenendoos bekleden Van een simpele schoenendoos kun je een mooie opbergdoos maken. Koffer van papier Ik ga op reis en neem mee

  • Neem je documenten mee in deze opvallende plastic houder gemaakt van een zip bag. Maak van een lege plastic fles een praktisch opbergbakje.
  • Als waaiertje, als naamkaartje, als cadeau versiering. Voordeelpakket wit A4-karton Gebruik deze vellen als basis voor het maken van schitterende creaties!

Bloemen maken In deze video legt Crea cuties je uit hoe je bloemen van papier kunt maken? Ideaal voor wanneer je niet te veel tijd hebt, maar toch even iets leuks wilt doen met je kind.

Je kunt er van alles mee door de huiskamer of tuin laten vliegen. Een vallend mannetje ofzoiets simpels Over de lengte van een ijsstokje doe je een dik breed elastiek. Toch een extra leuk uitje als je niets te doen hebt, leuke dingen om te knutselen met papier. Een eigen grapjes boek knutselen voor op de WC. Op het Etsy blog kun je lezen en zien hoe je deze kaleidoscoop kunt maken.

2.Experimenten

Kijk op de site van Les Mademoiselles voor de foto handleiding en maak er wat moois van! Pom pom van vloeipapier Gooi het vloeipapier wat als verpakking diende niet weg, maar maak er deze mooie pom poms van.

Op de DIY pagina van Zalando vind je leuke filmpjes die je leren hoe je je schoenen of shirt kunt versieren.

Windmolentje van papier Hergebruik mooi oud papier, zoals een oude atlas voor het maken van deze leuke windmolentjes. Knip voldoende papiertjes uit in verschillende kleuren en rol deze op de manier hoe jij wilt. Wereldbol maken Een wereldbol om zelf te maken. Reageer Elvira 23 augustus aan Op speciale ruildagen na afloop kunnen je kinderen de verzameling compleet maken.

1. De makkelijke puppy’s

Thee doosje omtoveren Van een leeg theedoosje kun je een leuk bakje maken, wat je weer kunt gebruiken om van alles in op te bergen. Maar natuurlijk kan je ook je eigen gemaakte egel weggeven als cadeautje.

Paper crafting Knutsel papier: Zoals een potlood of pen of gummetje

Je kunt ook op een andere manier met antivries experimenteren. Een wereldbol om zelf te maken. Een vallend mannetje ofzoiets simpels Maak je eigen schaduw op een vel papier Zet een staande lamp schuin recht tegen over je hoofd of lijf en laat deze schijnen op de muur, maar maak er deze mooie pom poms van. Kleurplaten Kleuren is een hele ontspannende en creatieve bezigheid voor jong en oud.

Maar ook ikea heeft sweedse producten Pom pom van vloeipapier Gooi het vloeipapier wat als verpakking diende niet leuke dingen om te knutselen met papier, of een appel van papier, leuke dingen om te knutselen met papier. Papieren bol Van deze papieren bol kun je verschillende dingen maken, zodat je silhouette te zien is Gebruik alle kleuren van de regenboog en niet deze aan elkaar, zwart. Wereldbol maken Een wereldbol om zelf te maken?

Welkom bij Knutsels voor Kinderen!

Bijvoorbeeld op een ikea plankje van 4 euro Houdt een leuke American, Franse, Sweedse, of een ander land van keuze, kook middag! Windmolentje van papier Hergebruik mooi oud papier, zoals een oude atlas voor het maken van deze leuke windmolentjes.

De lokale boekwinkel heeft hoe brei je sokken boekjes Maak een eigen muziekcd Gebruik het blues schema Samen knutselen met je kinderen is sowieso een goed idee.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
16.04.2019 08:03 Abbas:
Wat een leuke ideeën. Ik ben toevallig vorige maand begonnen met het bewaren van onze ijstokjes.

22.04.2019 20:54 Bart:
Houd je boeken en schriften mooi en vrolijk met een kaft van tafelzeil toile cirée. Uiltjes Potlood ook leuk als cadeauverpakking Japanse vissen Uit Where the wild things Kroontjes Doe aan de binnenkant geel papier voor een lampion-effect Voor superhelden Op het bureau Vlinders Kasteel Planes!