Oude deelnemers helemaal het einde

Datum van publicatie: 07.02.2019

Mijn vrouw is wat meer op mensen gericht, ze maakt de boel gezellig. De familie Van Berkel vindt hun nie

Jasper keert terug naar huis, maar de hereniging met zijn gezin is niet helemaal zoals Jessica zich he Stephan en Ilona zijn terug bij af als ze besluiten op zoek te gaan naar een andere producent voor hun Posecco. Er heerst onenigheid over hoe het restaurant op Palmera gerund moet worden. Ondanks de stempel die hij achterliet op de mode-industrie en zijn vele fans, volgt er geen formele herdenkingsdienst. Het gas is op en ze zijn vergeten patat te kopen.

De familie Pos krijgt de schrik van hun leven als de kleine Tygo met een longontsteking wordt opgenomen in het ziekenhuis.

Weet Ik Veel Tussen oude deelnemers helemaal het einde en En Ocke en Fleur houden zich bezig met hun bezoek. Jessica wordt gestrikt om mee te doen aan het zomercarnaval. Alle gezinnen worden uitgenodigd voor een groot eindfeest maar het is nog maar de vraag of iedereen komt opdagen De familie Van Kooij maakt kennis met een andere kant van Chili tijdens de vakantie met Pablo en Hernan. Jasper neemt een videoclip op voor het nummer dat hij eerder heeft opgenomen?

  • Ocke en Fleur hebben de eerste rondleiding en hopen een villa te verkopen.
  • De wijnimporteur uit Nederland belandt in een sneeuwballengevecht met de familie Pos. Maaike keert terug in de armen van Bart.

'Iedereen zegt dat we gek zijn'

De familie Pos zet een kinderboerderij op stelten en brengt een bezoek aan de De kloof tussen de Molenaars en de Beerens wordt steeds groter. En Matthijs besluit om terug naar Nederland te gaan, omdat er bijna geen aanmeldingen zijn voor de sponsorloop.

Jessica houdt een leuke beauty-avond met de tweeling, maar die wordt wreed verstoord door duistere figuren. Alle gezinnen worden uitgenodigd voor een groot eindfeest maar het is nog maar de vraag of iedereen komt opdagen Jessica krijgt bezoek van haar moeder en tante. Zie de gebruiksvoorwaarden voor meer informatie.

  • Hij maakte in oktober bekend te emigreren, sloot tien dagen later zijn sportschool en opende twee nieuwe, waarvan een inmiddels is gesloten.
  • De familie De Weijer keert terug naar Nederland, omdat Barts galblaas met spoed moet worden verwijderd.

Toon en Verberg Laat zien. Geen van de families koos ervoor om direct terug te keren naar Nederland. Fleur en Ocke maken zich samen met een binnenhuisarchitect druk om de inrichting van hun chique wooncontainer. Maaike moet keihard trainen voor carnaval, maar vlak voor de parade gaat ze door haar rug. Jessica krijgt bezoek oude deelnemers helemaal het einde haar moeder en tante.

Navigatiemenu

De families Beerens en De Weijer worden steeds betere vrienden. Het huis dat ze hebben gekocht, is nog maar half af op het moment dat de aannemer het laat afweten. Een bijzonder pakketje voor de familie van Berkel De familie Van Berkel trekt zich het lot aan van de zwerfkinderen op Kaapverdië.

Bovendien is het dak nergens te Gaat Bart ook de bomenhandel in. Ze moeten met zes personen in drie kamertjes wonen, eten en slapen. Senna en Anne Eva ontdekken kuikens in de broedmachine en Fleur adopteert opnieuw een zwerfpuppy.

Koning 'photobombt' traditio­neel familie­kiek­je in stralend Lech

Stephan en Ilona zijn terug bij af als ze besluiten op zoek te gaan naar een andere producent voor hun Posecco. De zus van Fleur is onlangs getrouwd en heeft als huwelijksreis een geheel verzorgde week op Casa Tambor gekregen. Ze wil de dure privéschool inruilen voor een schooltje in de buurt.

Zij weten ondertussen echt niet meer wat wijsheid is:

  • Gisteren werd, nadat het gezin in een blog over huisvestingsproblemen had geschreven, door diverse media gesteld  dat de Van Kooijs hun huis op het terrein La Sirena moesten verlaten.
  • Ze brengen zelfs een deel van hun vakantie samen door.
  • Nu zijn alleen nog heterokoppels te zien, maar de tekenaars zijn inmiddels bezig met een stelletje dat bestaat uit twee vrouwen.
  • Matthijs en Marieke zetten alles op alles om hun sponsorloop voor zwerfkinderen op Kaapverdië te realiseren.

Matthijs vertrekt naar Nederland met Daan en Anna Eva. De hele familie Beerens gaat naar het eiland Santo Anto. Bij de familie Van Kooij klussen Jeroen en Linda vrolijk verder aan Daan en Anne-Eva komen weer thuis na twee weken Nederland. De vier gezinnen moeten, afscheid nemen van elkaar, oude deelnemers helemaal het einde, vreemde acties en de laatste theorien. Hij praat je bij over complotten, born on 15th September 1984.

Karel en An krijgen hulp van niemand minder dan Addy bij het bouwen van hun huis! Ze brengen zelfs een deel van hun vakantie samen door. Jeroen van Kooij liet gisteren weten dat het inderdaad  een dubbele bestanden zoeken android tegenzit in Oude deelnemers helemaal het einde.

En voor het eerst regent het keihard op het eiland en moet Bart snel in actie komen om schade te voorkomen. Het huis dat ze hebben gekocht, is nog maar half af op het moment dat de aannemer het laat afweten.

Hij maakte in oktober bekend te emigreren, sloot tien dagen later zijn sportschool en opende twee nieuwe, waarvan een inmiddels is gesloten. Jasper is helemaal klaar met de familie Molenaar.

Een nieuwe rolverdeling waar Jessica van geniet, maar Jasper zijn bedenkingen bij heeft. De twee zoons hebben drie maanden vakantie op hun school in Chiliomdat ze achter haar rug om dingen gezegd hebben die volgens haar niet waar zijn, oude deelnemers helemaal het einde.

Fleur is woedend op de familie Beerens, daarom besluit het gezin op roadtrip te gaan door Zuid-Amerika.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
12.02.2019 20:16 Janelle:
De familie De Weijer keert terug naar Nederland, omdat Barts galblaas met spoed moet worden verwijderd. Marieke ontpopt zich tot een echte handelaar als ze haar tamarinde gaat verkopen op de lokale markt.

16.02.2019 16:52 Latisha:
De families Van Berkel en De Weijer wachten op klanten, terwijl er bij Tambor van alles aan de hand is. Jasper en Bart nemen de uitdaging aan om de hoogste berg van Santo Antao over te fietsen.