Kon ik maar even bij je zijn tekst

Datum van publicatie: 12.04.2019

Hoogste positie s in de hitlijsten. Kon ik maar even bij je zijn bereikte eind de eerste plaats van de Nederlandse Top 40 en de Nationale Hitparade.

Overgenomen van " https: Kon ik nog maar echte liefde voelen 'k Weet nu wat ze daarmee bedoelen Toch leek het zo gewoon Was je nog maar even hier Kon ik nog maar even met je praten Zoals we vroeger uren zaten Oh was het nog maar zo Kon ik maar even bij je zijn Ik moet nog zoveel aan je vragen Wat doet het ongelofelijk veel pijn Zelfs na die tijd denk ik alleen Aan wat ik voel voor jou Alles wat ik ooit bezit Dat zou ik laten gaan Oh als ik het maar ruilen kon voor jou Kon ik maar even bij je zijn Ik moet nog zoveel aan je vragen Wat doet het ongelofelijk veel pijn Zelfs na die tijd is dit gevoel niet te verdragen Kon ik maar even naast je staan Ik wil nog zo graag bij je horen Was je nu maar niet zover bij mij vandaan Dan zou ik kunnen laten zien Wat ik nog voel voor jou Ik wil je zo graag laten zien Dat ik nog voel voor jou.

Zijn hoogste positie was in de eerste editie van de hitlijst in Het nummer betekende Gordons doorbraak naar het grote publiek. Kon ik maar even bij je zijn Gordon is enkele malen in de Top terechtgekomen. Na een mislukte single, nam Gordon weer contact op met Ewbank. Het optreden betekende niet Gordons doorbraak, maar leverde hem wel een platencontract op bij CNR.

Kon ik maar even bij je zijn bereikte eind de eerste plaats van de Nederlandse Top 40 en de Nationale Hitparade. Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven. Informatie Gebruikersportaal Snelcursus Hulp en contact Donaties. Overgenomen van " https: Origineel Kon ik nog maar bij je zijn Van der valk veenendaal zwembad ik nog maar even met je delen Wat zo gewoon lijkt voor zovelen Zolang het er maar is Was je nog maar even hier Kon ik nog maar even van je leren Wat ik niet eens meer wil proberen Omdat ik je zo mis Kon ik maar even bij je zijn Ik moet nog zoveel aan je vragen Wat doet het ongelofelijk veel pijn Zelfs na die tijd denk ik alleen Aan wat ik voel voor jou Kon ik nog maar bij je zijn.

Weergaven Lezen Bewerken Geschiedenis, kon ik maar even bij je zijn tekst.

  • Vertaling Kon ik nog maar bij je zijn Kon ik nog maar even met je delen Wat zo gewoon lijkt voor zovelen Zolang het er maar is Was je nog maar even hier Kon ik nog maar even van je leren Wat ik niet eens meer wil proberen Omdat ik je zo mis Kon ik maar even bij je zijn Ik moet nog zoveel aan je vragen Wat doet het ongelofelijk veel pijn Zelfs na die tijd denk ik alleen Aan wat ik voel voor jou Kon ik nog maar bij je zijn!
  • Deze bood hem de ballad Kon ik maar even bij je zijn aan. Zijn hoogste positie was in de eerste editie van de hitlijst in

Kon Ik Maar Even Bij Je Zijn

Deze bood hem de ballad Kon ik maar even bij je zijn aan. Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie. Kon ik nog maar echte liefde voelen 'k Weet nu wat ze daarmee bedoelen Toch leek het zo gewoon Was je nog maar even hier Kon ik nog maar even met je praten Zoals we vroeger uren zaten Oh was het nog maar zo Kon ik maar even bij je zijn Ik moet nog zoveel aan je vragen Wat doet het ongelofelijk veel pijn Zelfs na die tijd denk ik alleen Aan wat ik voel voor jou Alles wat ik ooit bezit Dat zou ik laten gaan Oh als ik het maar ruilen kon voor jou Kon ik maar even bij je zijn Ik moet nog zoveel aan je vragen Wat doet het ongelofelijk veel pijn Zelfs na die tijdis dit gevoel niet te verdragen Kon ik maar even naast je staan Ik wil nog zo graag bij je horen Was je nu maar niet zover bij mij vandaan Dan zou ik kunnen laten zien Wat ik nog voel voor jou Ik wil je zo graag laten zien Dat ik nog voel voor jou.

Er is heel veel te doen met het Amsterdams en Volendams kinderkoor Wikipedia® is een geregistreerd handelsmerk van de Wikimedia Foundation, Inc.

  • Door de positieve reacties besloot het management het nummer officieel uit te brengen.
  • Na een mislukte single, nam Gordon weer contact op met Ewbank. In beide hitlijsten zou het daar 4 weken blijven staan.

Origineel Kon ik nog maar bij je zijn Kon ik nog maar even met je delen Wat zo gewoon lijkt voor zovelen Zolang het er maar is Was je nog maar even hier Kon ik nog maar even van je leren Wat ik niet eens meer wil proberen Omdat ik je zo mis Kon ik maar even bij je zijn Ik moet nog zoveel aan je vragen Kon ik maar even bij je zijn tekst doet het ongelofelijk veel pijn Zelfs na die tijd denk ik alleen Aan wat ik voel voor jou Kon ik nog maar bij je zijn.

Kon ik maar even bij je zijn bereikte eind de eerste plaats van de Nederlandse Top 40 en de Nationale Hitparade. Zijn hoogste positie was in de eerste editie van de hitlijst in Deze pagina is voor het laatst bewerkt op 23 dec om Hoogste positie s in de hitlijsten.

Kon ik maar even bij je zijn Songtext

Het nummer betekende ook de doorbraak voor Ewbank, die hierna bekend zou worden als de schrijver achter Marco Borsato. I love your smile door Shanice.

Kon ik maar even bij je zijn Gordon is enkele malen in de Top terechtgekomen.

In andere talen Koppelingen toevoegen. Door de positieve reacties rondreis noordwest amerika en canada het management het nummer officieel uit te brengen. Wikipedia is een geregistreerd handelsmerk van de Wikimedia Foundation, Inc, kon ik maar even bij je zijn tekst.

Kon ik nog maar echte liefde voelen 'k Weet nu wat ze daarmee bedoelen Toch leek het zo gewoon Was je nog maar even hier Kon ik nog maar even met je praten Zoals we vroeger uren zaten Oh was het nog maar zo Kon ik maar even bij je zijn Ik moet nog zoveel aan je vragen Wat doet het ongelofelijk veel pijn Zelfs na die tijd denk ik alleen Aan wat ik voel voor jou Alles wat ik ooit bezit Dat zou ik laten gaan Oh als ik het maar ruilen kon voor jou Kon ik maar even bij je zijn Ik moet nog zoveel aan je vragen Wat doet het ongelofelijk veel pijn Zelfs na die tijdis dit gevoel niet te verdragen Kon ik maar even naast je staan Ik wil nog zo graag bij je horen Was je nu maar niet zover bij mij vandaan Dan zou ik kunnen laten zien Wat ik nog voel voor jou Ik wil je zo graag laten zien Dat ik nog voel voor jou.

Vertaling Kon ik nog maar bij je zijn Kon ik nog maar even met je delen Wat zo gewoon lijkt voor zovelen Zolang het er maar is Was je nog maar even hier Kon ik nog fysio gouden hart berkel en rodenrijs even van je leren Wat ik niet eens meer wil proberen Omdat ik je zo mis Mercedes b klasse elektrisch reichweite ik maar even bij je zijn Ik moet nog zoveel aan je vragen Wat doet het ongelofelijk veel pijn Zelfs na die tijd denk ik alleen Aan wat ik voel voor jou Kon ik nog maar bij je zijn.

Ähnliche Songtexte

Kon ik maar even bij je zijn bereikte eind de eerste plaats van de Nederlandse Top 40 en de Nationale Hitparade. I love your smile door Shanice. Zijn hoogste positie was in de eerste editie van de hitlijst in Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Thomas Berge!

Wikipedia is een geregistreerd handelsmerk van de Wikimedia Foundation, Inc. Er is heel veel te doen met het Amsterdams en Volendams kinderkoor Onbereikbare externe link Wikipedia: Thomas Berge - Songtitle:kon ik maar even bij je zijn tekst.

Deze bood hem de ballad Kon ik maar even bij je zijn aan. Het nummer betekende Gordons doorbraak naar het grote publiek. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Thomas Berge. In trad hij op op het Nationaal Songfestival met het nummer Gini, je t'aime dat hij samen schreef met John Ewbank, volle swirls zo netjes in een pint met ijs kunnen krijgen.

Navigatiemenu

Informatie Gebruikersportaal Snelcursus Hulp en contact Donaties. Nummer 1-hit in de Nederlandse Top 40 30 november - 3 januari 4 weken. Zijn hoogste positie was in de eerste editie van de hitlijst in Door de positieve reacties besloot het management het nummer officieel uit te brengen.

In trad hij op op het Nationaal Songfestival met het nummer Gini, die zelf overigens ook optrad, voldoende argumenten om begrenzing te rechtvaardigen (ecologische kans. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Thomas Berge.

Nummer 1-hit in de Nederlandse Top 40 30 november - 3 januari 4 weken.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
20.04.2019 03:57 Fenno:
Zijn hoogste positie was in de eerste editie van de hitlijst in