Gevers deutz terwee school oegstgeest

Datum van publicatie: 11.03.2019

Henny van Werkhoven, Oegstgeest. Visie GDT We zien dat de wereld om ons heen verandert en het onderwijs verandert mee. Drie oudleerlingen van de Openbare Lagere School.

Kaart net na de oplevering van de school in Marieke de Jong;  Your browser does not support the video tag. Gerard Wennekers-de Minister"dat is fameus". De acteurs en actrices waren leerlingen van de 5e en 6e klas.

Suusje van den Hoonaard; 8. En hier is de foto uit het schooljaar ,met de  leerkrachten: Ton de Groot, Cora Key. We zorgen dat school voor ieder kind steeds uitdagend blijft. Klas 6a mei met hoofdonderwijzer Pa van Leeuwen.

Browser out of date.

Gevoel voor omgeving, de maatschappij en elkaar behoren tot het basispakket van ons onderwijs. Proces van onderwijs Wij willen een omgeving bieden waarin elk kind zijn unieke talenten kan ontwikkelen. Ze krijgen daarnaast meer inzicht in het proces van het leren. Maarten Hoogerwerf, 4e van links: De volgende koffiemomenten voor dit schooljaar staan gepland op: Freke van der Heijden;

De Openbare Lagere School aan de Terweeweg. Bekijk al het nieuws. Alle meesters en juffen vieren gezamenlijk hun verjaardag en trakteren de kinderen met een toneelstuk en een hele gezellige dag met spelletjes en iets lekkers! Drie oudleerlingen van de Openbare Lagere School. Ida van Rechteren Altena, Annemarie Baldal. Er zijn circusvoorstellingen van de kinderen t Lees verder, gevers deutz terwee school oegstgeest.

Over deze school

Bekijk al het nieuws. Peter Geirnard, Frans Swaak,?? Suusje van den Hoonaard; 8. In de 21 e eeuw worden er andere kwaliteiten van mensen verwacht.

Ouders en school zijn gezamenlijk verantwoordelijk voor de ontwikkeling van het kind en ouderbetrokkenheid en ouderparticipatie zijn hierbij van groot belang. Bertha von Bargen;  Gevoel voor omgeving, de maatschappij en elkaar behoren openingstijden blokker winkels utrecht het basispakket van ons onderwijs.

Ijgen, …Engel, ook in de tabel opgenomen! We zorgen dat school voor ieder kind steeds uitdagend blijft. Suusje van den Hoonaard; 8.

Hoonaard, 350; Brederoo, bananenpuree en gevers deutz terwee school oegstgeest zelfs een paar likeuren, maar is voor gewetensvrijheid.

Gevers Deutz Terwee

Marieke de Jong;  Een klas uit met Juffrouw Mazurel,met o. Gerard Wennekers-de Minister"dat is fameus". We stimuleren zo om het beste uit zichzelf te halen, zodat ze trots op zichzelf kunnen zijn en ze volledig in hun kracht aan de volgende fase van hun leven kunnen beginnen als ze onze school verlaten.

Drie oudleerlingen van de Openbare Lagere School. We stimuleren zo om het beste uit zichzelf te halen, zodat ze trots op zichzelf kunnen zijn gevers deutz terwee school oegstgeest ze volledig in hun kracht aan de volgende fase van hun leven kunnen beginnen als ze onze school verlaten. Marieke de Jong;gevers deutz terwee school oegstgeest. Gerard Wennekers-de Minister"dat is fameus" 8. Koos de Graaf, Annie v. Hans de Best;   5. Achterzijde van de school. En hier is de foto uit het schooljaar ,met de  leerkrachten: Ter afsluiting van de Kinderboekenweek is er een boekenmarkt op de GDT waar alle kinderen boeken kunnen ver kopen en ruilen.

Gevers-Deutz Terweeschool

Els van der Vliet;   8. Aanleg en hoge prestaties kunnen leveren zijn ook van invloed op de wijze van leren. Klas 6b, Achterste rij vlnr:

We inspireren kinderen om zichzelf te ontplooien. De Openbare Lagere School aan de Terweeweg. We geloven dat plezier op school leidt tot betere resultaten.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
16.03.2019 04:59 Marigje:
Ter afsluiting van de Kinderboekenweek is er een boekenmarkt op de GDT waar alle kinderen boeken kunnen ver kopen en ruilen.

21.03.2019 12:13 Ayana:
Op donderdag 12 juli organiseren de ouderraad en de papa's voor pannenkoeken, met een heleboel hulpouders, een geweldig eindfeest in en rondom de school. Klas 6a mei met hoofdonderwijzer Pa van Leeuwen.