Met trein van rotterdam naar antwerpen

Datum van publicatie: 01.04.2019

Uw ticket geeft u toegang tot elke trein op de gekozen dag van vertrek. Op deze manier ontvangt u korting op het binnenlandse gedeelte van de treinreis naar Antwerpen. Bij terugkomst in Nederland checkt u weer uit op uw aankomststation.

U hebt een ongeldige geboortedatum opgegeven. Spoor naar Rotterdam met Thalys vanuit Parijs en Rijsel. Deze prijzen zijn afhankelijk van de beschikbaarheid en onderhevig aan specifieke voorwaarden. Tevens kunt u een dagje musea, bezienswaardigheden en parken bezoeken en zijn Belgische specialiteiten als bonbons en Vlaamse friet op elke hoek verkrijgbaar. Ik weet niet of dit een reactie is op mijn vraag uit , maar in- en uitchecken tijdens een internationale reis is natuurlijk alleen relevant als je voor je reis twee aparte treinkaarjes gebruikt: Terug Treinen Onze treinen met bestemming sneeuw Populairste treinen.

Download de app Download van tevoren onze app zodat u ook onderweg op de hoogte wordt gehouden van eventuele wijzigingen.

Stap dan over op een Thalys of InterCity trein naar Rotterdam. Goedkope treinkaartjes naar Antwerpen zijn tot 7 dagen voor vertrek te boeken vanaf elk station in Nederland. Bekijk dan de leuke wandelingen door Antwerpen. Reizen in de avonduren is vaak goedkoper. Daar zie je de hotelprijzen van vrijwel alle aanbieders.

Boek uw treinticket

Uw reisvoorkeuren en persoonlijke gegevens worden opgeslagen. Klantenservice alles over Klantenservice. Met andere kortingskaarten boekt u via het Contact Center. Deze kaart is verkrijgbaar voor 24, 48 of 72 uur en geeft gratis toegang tot diverse grote musea en De Koninck Antwerp City Brewery.

Treinen alles over Treinen. Boekt u liever een compleet trein en hotel arrangement naar Antwerpen?

  • Met de bus naar Antwerpen Vanuit Eindhoven rijdt er geen rechtstreekse trein naar Antwerpen.
  • Korting bij NS International.

Wij hebben u een e-mail gestuurd waarmee u een nieuw wachtwoord kunt aanmaken. Selecteer een datum voor de heenreis. Via de onderstaande knop kunt u treintickets zoeken en treft u een overzicht van beschikbare treinen en reisdata voor uw stedentrip, uitstapje of weekendje weg, met trein van rotterdam naar antwerpen.

De trein biedt een hoop gemak en comfort op uw reis, waardoor het tot de meest gebruikte vervoersmiddelen behoord. Cookies zijn uitgeschakeld in deze browser. Aanbiedingen alles over Aanbiedingen.

Gezien dit toch wel een belangrijke vraag is:. Bevestig dat u de verantwoordelijke van het bedrijf bent. In MyTrain vindt u vlot al uw boekingsgegevens zoals vertrek- en aankomsturen of uw stoelnummer. U kunt deze cookies van onze site verwijderen.

Dan met trein van rotterdam naar antwerpen het eerste deel van je reis immers in Roosendaal, en als je het weer zuid duitsland mei saldo reist, Ik wil graag vanaf Amsterdam naar Antwerpen voor een dagje uit. Tevens kunt u een dagje musea, bezienswaardigheden en parken bezoeken en zijn Belgische specialiteiten als bonbons en Vlaamse friet op elke hoek verkrijgbaar.

Voor de meeste internationale treinen is reservering al mogelijk vanaf 3 tot 4 maanden voor de reisdatum. Bekijk dan het aanbod van de onderstaande aanbieders. Hoi, you have been working fifteen hours a day for fifty years! Met andere kortingskaarten boekt u via het Contact Center.

Delft-Zuid wordt eerste energieneutrale treinstation 11 jan Met de bus naar Antwerpen Vanuit Eindhoven rijdt er geen rechtstreekse trein naar Antwerpen. Bustickets worden via bahn.

Naargelang traject, zodat u zo comfortabel mogelijk kunt reizen, reizen houders van een NS-abonnement of OV-chipkaart gratis op het Nederlandse deel van een internationale reis. Treintickets Interrail treinpassen Interrail Groepsreizen Laagste prijzen.

Wij hebben u een e-mail gestuurd om uw profiel te activeren. Daarnaast rijdt Ouibus een paar keer per dag vanuit Amsterdam naar Antwerpen. Deze zijn hieronder weergegeven in een overzichtelijke tabel. Geef een reactie Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Faciliteiten in de trein Met trein van rotterdam naar antwerpen informeren u graag over alle faciliteiten aan boord, herijking en toekomst Provincie Noord-Holland 121 Kaart 3 Mogelijke uitwerking Noordboog-Oost.

Vul het uur van vertrek in minuten.

Opties flexibiliteit Thalys

De prijs hangt af van Moment van boeken - Vroeg boeken is voordelig reizen Reisklasse - 1e of 2e klasse Flexibiliteit - Met betrekking tot omboeken en annuleren. Terug Blog Inspiratie voor uw winterreizen Recente artikels. Werkzaamheden van 17 tot 20 januari Hierbij is het reserveren van een zitplaats niet verplicht en kunt u zelfs op de dag van vertrek nog tegen een vast tarief een treinkaartje naar Antwerpen boeken.

Een groot aanbod van hotels heb je op Booking. De Nederlandse Spoorwegen kent een hoogwaardig treinen-netwerk, waardoor het voor ieder individu mogelijk is om de gewenste bestemming te bereiken. Boek tot 7 dagen voor vertrek en u bent voordelig uit.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies: