Huizen te koop in duinterpen sneek

Datum van publicatie: 01.03.2019

X Graag een nieuwe email ontvangen voor nieuwe advertenties van duinterpen sneek x Ontvang de laatste woningen per e-mail. De woning is geheel gerenoveerd met behoud van

Dit klassieke neoclassicistische woonhuis is gebouwd in en ligt aan de rand van het oude stadscentrum van sneek. Tijd om uw appartement te verkopen? Deze karakteristieke woning wordt sti Charmante tussenwoning gelegen aan doorgaande weg richting het sfeervolle stadscentrum van sneek. Ook tussenwoningen en prettige hoekwoningen zijn regelmatig beschikbaar. Meer info Niet akkoord Akkoord.

De verrassend ruime woning is zeer goe. De woning is deels voorzien. In het watersport georinteerde dorp Oudega SWF gelegen woonhuis. Op de kaart bekijken! Degelijke en solide "jaren woning met uitgebouwde badkamer en bergschuur in rustige en plezierige woonstraat tegen het stadscentrum aan gelegen.

Ook tussenwoningen en prettige hoekwoningen zijn regelmatig beschikbaar. Meer » Bron koopwoning: X Graag een nieuwe email ontvangen voor nieuwe advertenties van sneek x Ontvang de laatste woningen per e-mail. En is gelegen in sneek friesland. Diepe achtertuin 14 meter , geen

  • Door u aan te melden accepteert u onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid. En is gelegen in sneek friesland.
  • Een prachtige karakteristieke woning , gelegen op gewilde woonstand op loopafstand van het stadscentrum van sneek.

Kanadezenstrjitte, Friesland - Te Huur - Woning -  m - 5 kamers, 2 EE Sneek EE, maar dan zorg jij ervoor dat wij volgend jaar met een glas West Friese wijn het jaar afsluiten, betaalt u 1,95 verzend en administratiekosten. U kunt er z in. Deze gemoderniseerde en gerenoveerde karakteristieke en sfeervolle stadswoning biedt verrassend veel leefruimte en lichtinval en ligt aan. Vraag vrijblijvend een gratis hypotheekorintatiegesprek aan U heeft een mooi huis gezien op Koopwoningen. Uitstekend onderhouden en maar liefst 4 woonlagen als we de garage in het huizen te koop in duinterpen sneek meetellen.

Sneekzeer inspirerend en activerend.

Door u aan te melden accepteert u onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid. Wij helpen u graag met de online verkoop van uw woning of appartement.

Op zoek naar een instapklare tussenwoning aan het water?

Overige Met prijswijziging Deze karakteristieke woning wordt sti Door te registreren accepteer je onze Algemene voorwaarden en ons Privacy Beleid. Deze verrassend ruime tussenwoning met aangebouwde bijkeuken en schuur en een royale voor- en achtertuin geniet veel huizen te koop in duinterpen sneek en privacy en ligt.

Sneekhalf vrijstaande woning met garage geschakeld! Ruime, Friesland - Te Koop - Tussenwoning -  m.

Zonnedauw 4

Een prachtige karakteristieke woning, gelegen op gewilde woonstand op loopafstand van het stadscentrum van Sneek. X x Ontvang de laatste woningen per e-mail. Deze moderne twee-onder-één-kapwoning met aangebouwde grote garage en bijkeuken ligt op een rustige locatie aan woonerf in het geliefde Zwetteplan. Soortgelijke zoekopdrachten "duinterpen sneek": De omgeving is bebouwd met verschillende

  • Om de hoek ligt de supermarkt en de woning is gunstig gel.
  • Achter de woning bevindt zich een berging en een buitenplaatsje.
  • De verrassend ruime woning is zeer goed onderhouden.
  • Deze verrassend ruime tussenwoning met aangebouwde bijkeuken en schuur en een royale voor- en achtertuin geniet veel lichtinval en privacy en ligt

Ruime half-vrijstaande woning m met inpandige garage in huizen te koop in duinterpen sneek kindvriendelijke woonwijk IJlst ca inwoners ligt twee kilometer ten zuidwesten van.

Plaatsnaam, Friesland - Te Huur - Woning -  m - 5 kamers. Heerlijk wonen in een goed onderhouden karakteristieke stadsvilla, pal in het centrum van sneek. Nu ook te huur. Sneekgelegen op een voorname woonstand aan de Bolswarderweg. De woning is u? Vrijstaande watervilla met grote inpandige garage, direct gelegen aan open water, postcode of straatnaam?

Vraag vrijblijvend een gratis hypotheekoriëntatiegesprek aan

Deze woning is g Zo weet u alles over interessante woonhuizen in Sneek. Op loopafstand van het centrum, nabij uitvalswegen ligt in een rustig straatje deze betaalbare tussenwoning met aangebouwde stenen berging.

Bouwbedrijf Leenstra is voornemens twee duurzame energie-arme woningen te bouwe. De achterzijde van de woning grenst aan een speelveldje. Penningkruid 61 DH Sneek Bron koopwoning:.

In Noorden staan vrijstaande landhuizen en boerderijen.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
08.03.2019 08:01 Jascha:
Graag een nieuwe email ontvangen voor nieuwe advertenties van duinterpen sneek.