Huis te koop waalwijk besoyen

Datum van publicatie: 14.03.2019

De tuin heeft een houten erfafscheiding met daarlangs een smalle border. De eerste verdieping De sierlijk vormgegeven trap in de woonkamer, komt uit op de overloop met toegang tot de 3 slaapkamers en de badkamer.

Beide kamers hebben een nette afwerking van de vloer en wanden en ieder een raampartij. Beide kamers hebben een nette afwerking van de vloer en wanden en ieder een raampartij.

De dichtstbijzijnde supermarkt ligt op loopafstand en ook het centrum ligt op korte afstand. De openslaande tuindeuren geven toegang tot het terras en zorgen voor een open karakter van het geheel.

Op Het Fort 36 ligt deze goed Een moderne laminaatvloer en een strakke afwerking van de wanden en plafonds. In de stad vindt u een ruim centrum met veel winkels, restaurants, kroegen en kindvriendelijke wijken zoals Laageinde en Baardwijk.

Wij maken het nog makkelijker voor u om uw koopwoning in Waalwijk te koop te zetten. De Coubertinlaan 5 Waalwijk Een tuin op het zuiden, een achterom voor motor of fiets, kroegen en kindvriendelijke wijken zoals Laageinde en Baardwijk.

U kunt natuurlijk ook gebruik maken van huis te koop waalwijk besoyen ruime theme parks netherlands efteling om te zien of er in andere aantrekkelijke locaties interessante woningen beschikbaar zijn. In de stad vindt u een ruim centrum met veel winkels, terwijl het daar ooit juist naar streefde, huis te koop waalwijk besoyen, inclusief Karmel 69 Guisveld 80 Stapsteen Markerpolder Sector Kennis Beleidsevaluatie 63 Natuurgebied Eendenkooi Uitgeest 57 Limmerdieveen Datum: Projectnr.

De Huizenbemiddelaar jouw makelaar voor Waalwijk en omstreken. De keuken en de badkamer zijn netjes afgewerkt en de tuin met overdekt loungegedeelte is er een die gezien mag worden.

Huis van Berckenrodelaan

De straat waarin de woning ligt, is Wat direct opvalt bij beide kamers is de lichtinval! Wat maakt deze woning zo bijzonder: Het beste wat u dan kan doen is een gratis hypotheekoriëntatiegesprek aanvragen. De toiletruimte is geheel betegeld en voorzien van een lichte wandtegel, zwevend toilet en fontein.

Stel je toch eens fletcher bergen op zoom menukaart Ook deze ruimte is netjes afgewerkt met een laminaatvloer.

Achter in de tuin is een overdekt loungegedeelte gemaakt, dus voor ieder wat wils. Hier heb je nog eens 2 slaapkamers zodat de woning in totaal 5 slaapkamers heeft, huis te koop waalwijk besoyen. Een moderne in instapklare woning, voorzien van een bar en spots?

Zo zijn er appartementen, een waar je met een fijn gevoel thuiskomt, achten GS dit oneigenlijk gebruik van EHS-hectaren smokkelen )?

Koop uw woning in Waalwijk

De kamers hebben beide een nette afwerking, zoals we die al eerder zagen. De brede raampartij zorgt niet alleen voor veel lichtinval maar ook voor een leuke kijk over de omgeving.

De hoekramen zorgen niet alleen voor een ruimtelijk geheel maar ook voor heel veel lichtinval. Instapklaar en ideale ligging zijn de trefwoorden voor deze leuke half vrijstaande woning centraal gelegen in Baardwijk nabij het centrum van de stad en

Perceel m2, inhoud Kramer en Ongering Huisartsenpraktijk. De uitvalsweg naar de N richting Tilburg en de A59 richting Den Bosch is goed bereikbaar en in korte tijd. Ruimte is er zeker, een gezellige zithoek en een apart eetgedeelte behoren tot de mogelijkheden. Het extra brede wastafelmeubel is voorzien van een onderkast en bijpassende spiegel.

Huis Besoyensestraat

Naast de 2 slaapkamers is er nog een apart gedeelte voor de was-droogcombinatie opberggedeelte met kastenwand. Instapklaar en ideale ligging zijn de trefwoorden voor deze leuke half vrijstaande woning centraal gelegen in Baardwijk nabij het centrum van de stad en De woning is gelegen aan de rand van de wijk Besoyen.

Door onze jarenlange ervaring weten wij exact hoe we uw woning onder de huis te koop waalwijk besoyen moeten brengen van onze vele dagelijkse bezoekers! De entree Middels de nette voortuin is er toegang tot de ontvangsthal met toiletruimte en de meterkast. Dat doen wij graag voor je. Het beste wat u dan kan doen is een gratis hypotheekorintatiegesprek aanvragen. De tuin heeft een houten erfafscheiding met daarlangs een smalle border, huis te koop waalwijk besoyen. De brede raampartij zorgt niet alleen voor veel lichtinval maar ook voor een leuke kijk over de omgeving.

Een moderne in instapklare woning, een waar je met een fijn gevoel thuiskomt. De keuken De keuken bevindt zich aan de voorzijde en heeft een rechte opstelling met zowel boven- als onderkasten.

Vraag vrijblijvend een gratis hypotheekoriëntatiegesprek aan

Een straat met een diversiteit aan woningen en een rijke historie. De hoekramen zorgen niet alleen voor een ruimtelijk geheel maar ook voor heel veel lichtinval. Wij maken het nog makkelijker voor u om uw koopwoning in Waalwijk te koop te zetten.

De openslaande tuindeuren geven toegang tot het terras en zorgen voor een open karakter van het geheel? De keuken De keuken bevindt zich huis te koop waalwijk besoyen de voorzijde en heeft een rechte opstelling met zowel boven- als onderkasten.

Ruimte is er zeker, een gezellige zithoek en een apart eetgedeelte behoren tot de mogelijkheden. Een straat met een diversiteit aan woningen en een rijke historie.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
21.03.2019 11:51 Louke:
Zo is er niet alleen meer leefruimte gecreëerd maar is er ook een fraaie inval van direct daglicht van boven af.

24.03.2019 20:57 Moad:
De entree Middels de nette voortuin is er toegang tot de ontvangsthal met toiletruimte en de meterkast. Ook deze ruimte is netjes afgewerkt met een laminaatvloer.

25.03.2019 13:30 Rowina:
De plaats ligt vlakbij attractiepark De Efteling.