Haakpatroon konijn met lange oren

Datum van publicatie: 15.04.2019

Een gratis haakpatroontje voor een paaskransje met konijntje! Engels Haak een knijntje met wortel en sjaal!

Dit zou naar mijn idee verwarrend zijn, want na regel nummer 25 heb je pas 24 toeren gehaakt, als het hoofdje klaar is na volgnr. Vriendelijke groet Damaris Kipperman. De website van haak je mee met een gratis haakpatroontje van een paashaasje.

Probeer het eens via deze link: Ingeborg Hendriks 27 oktober om Eerst begonnen aan 1, maar al snel kwam ik erachter dat dit konijn wel erg klein uitviel.

Dit keer een roze konijn, weer met opdruk. Je maakt echt heel leuke dingen. Met welke haak naald nummer is dit gemaakt. Crochet Bunny Pattern Bron: Dit moet je 5x herhalen totdat je het stekenaantal krijgt wat tussen de haakjes staat.

Of ik een knuffeltje wilde haken voor zijn zoontje die op dat moment nog veilig bij zijn mama in de buik zat. Oei, nog nooit gedaan. Amy 25 november om
  • Het is bijna december, de feestdagen komen eraan. Verder gezocht naar een soortgelijk patroon.
  • Geachte Miranda, Ook ik heb problemen met het downlowden van t patroon.

Navigatie door berichten

Vriendelijke groet Damaris Kipperman Like Like. Dit doe je door een visdraadje dubbel door je naald te steken het snelst werkt het om de twee losse eindjes door de naald te steken. Het is een redelijk makkelijk patroon en er staat veel fotomateriaal bij.

Sluit met een halve vaste. Ik snap iets niet. Elise 16 november om

  • Engels Gehaakte paashaas van Ecru State.
  • Waar koop je de oogjes? Amber 30 januari om

Dat is bijna in elk haakpatroon zo. V in elke v 54 verander van kleur. Dit zou naar mijn idee verwarrend zijn, haakpatroon konijn met lange oren, als het hoofdje klaar is na volgnr, mag ik de konijntjes haakpatroon konijn met lange oren. Nog even een vraagje, dus nog veel voedingstoffen in Nu is het wel zo dat zijn stoelgang beetje slap is wss van de omschakeling van voeding en mss naarmate de betere stoelgang dat het ook wel beter zal worden.

Hoe je deze exemplaren haakt kun je vinden op Ravelry in pdf formaat.

154 gedachten over “Lief konijntje (NIET DELEN ZONDER TOESTEMMING)”

Chris in de Haak Taal: Marion 22 november om Ik ben er zojuist mee begonnen, maar merkte dat het een heel erg klein konijntje word.

Ik weet wat ik vanavond ga doen ;- Fijne avond. Engels Een leuke konijntje om te haken. Wat ontzettend leuk, ik zie ze haakpatroon konijn met lange oren al staan, door het vele vlees is het net effe een tientje duurder. Cute Amigurumi AmiFan Taal: Elise 16 november om Wat een leuk konijn. Bedankt voor dit leuke patroon.

Google+ Badge

Hallo Herriette, Super leuk patroontje en niet zo moeilijk. Wat een lief konijntje! Ik heb de downloadlink aangepast. Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

Het konijntje heeft enige gelijkenis met nijntje.

  • Nederlands De website van Wolplein met allemaal paashazen om te haken.
  • Maddy 23 november om
  • Het konijntje heeft enige gelijkenis met nijntje.
  • Heb je misschien een tip voor mij om dit te voorkomen?

Met dit haakpatroon kun je zelf deze paashaasjes of konijntjes ook maken. Hallo Herriette, wat een leuk patroontje. Dank je wel voor dit super lieve gave patroontje. CraftingCrochet 30 november om Wat een leuk patroon is dit zeg. Ik ben dit konijntje voor mijn aanstaande neefje aan het haken. Haak een Konijn Bron: Het is een gratis haakpatroontje in het Nederlands. Nederlands Een simpel haakpatroontje voor een klein konijntje.

Hallo Herrit, Super leuk patroontje en niet zo moeilijk, haakpatroon konijn met lange oren.

Het is een patroon van Veritas en is helemaal gratis. Gratis en Engels haakpatroon van Pedal to Picots. Begin met creme want dit wordt het broekje. Sylvia 4 november om

JoJo 22 november om Sofie 22 november om Wat een lief konijntje.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
25.04.2019 20:27 Mimouna:
Lieve groetjes, Hellen Like Like.

27.04.2019 08:29 Jimme:
Your patterns are very cute.