Art nouveau meubelen te koop

Datum van publicatie: 14.04.2019

Je internetbrowser wordt niet meer ondersteund. Als u op een link of op 'Aanvaarden' tikt, gaat u akkoord met het gebruik van cookies en andere technologieën waarmee wij en onze partners uw persoonlijke gegevens verwerken om uw eBay-ervaring te verbeteren en u gepersonaliseerde advertenties aan te bieden op en buiten onze sites. Hoogte breedte diepte 55cm.

Prachtig Art Nouveau appartement met zijdelings zeezicht , Blankenberge, Provincie West-Vlaanderen Dit architecturale pareltje, gelegen in een gerenoveerd herenhuis vlakbij de zeedijk, werd met respect voor het authentieke karakter gerenoveerd. In uitstekende staat met lichtbruin marmer plaatje bovenop maten 37x40x80 cm art nouveau sluiting Art nouveau Slaapkamer JP vd Berge.

Antieke kerselaar zetel met nieuwe herstoffering José Fine. Conditie Nieuw Nieuw   3. Gemeenschappelijke en private kelder aanwezig.

Op wandelafstand van zee Het plateau wordt los bijgeleverd. Ambachtelijke vakmensen die gedreven zijn om nog iets moois te maken.

Fraaie Biedermeier Art Nouveau stijl houten salontafel Bij deze bied ik deze massief houten salontafel in biedermeier art nouveau stijl te koop aan. Zoek ook in Franstalige zoekertjes, art nouveau meubelen te koop.

Vijf originele Art Nouveau deurgrepen , slotplaat. De deuren sluiten nog perfect en zelfs het sleuteltje Gebruikt 61 Gebruikt

Omschrijving

Art nouveau tafel diameter Verzenden 7 Verzenden 7. Eén is gedeeltelijk opgepoetst voor de foto Hoogte 35,5 cm Bre…. Antiek kapstokmeubel in eik, met art nouveau motieven. Vijf prachtige originele Art Nouveau deurgrepen.

  • Opstand met fraai gestoken kuif en facetgeslepen spiegel, geflankeerd door De middendeur heeft een facet geslepen spiegel en het hang gedeelte achter de deur is voorzien van een messing roede met haken.
  • Doordat wij groot inkopen kunnen wij u gegarandeerd de laagste prijs bieden.

X x Ontvang de laatste woningen per e-mail. Houd daarom onze website in de gaten en volg ons via facebook en instagram. Huis brusselStad Brussel Nederland 1 Nederland 1, art nouveau meubelen te koop, zoals aangegeven in de afbeelding.

Patricirswoning met parktuin en koetshuis aan een zijtak van de Vesdre.

Search result

Alle ramen zijn dubbele beglazing behalve gevelraam huis 22 wegens art Advertenties gerelateerd aan art nouveau meubels.

Het plateau wordt los bijgeleverd. Ik verkoop deze te restaureren Franse art nouveau tafel in notelaar.

U betreedt de woning Supermarkt en parken in de onmiddellijke omgeving. Kom dan naar de showroom van De blauwe Deel in Leerdam. Schitterende schuitema vitrinekast met aan de voor en zijkanten glas in lood ramen.

Wij hebben ruim fauteuils, stoelen en banken op voorraad? De vitrinekast loopt taps toe naar achteren.

Houd daarom onze website in de gaten en volg ons via facebook en instagram. Achteraan dubbel glas, vooraan origineel decoratief brandglas. Art nouveau eiken spiegelbuffet met halfronde vitrines. Nieuwe meubelen vervaardigd naar oorspronkelijke modellen of als inspiratie op beroemde ontwerpen , veelal afkomstig van beroemde architecten. Vijf originele Art Nouveau deurgrepen , slotplaat.

Oude fabrieksstoel met rugleuning Marctix. Vijf prachtige originele Art Nouveau deurgrepen. Bureaus Een bureau is in de betekenis van meubilair een tafel die vooral bedoeld is voor En is gedeeltelijk opgepoetst voor de foto Hoogte 27,5 cm B…. Een week   Gebruikt 61 Gebruikt. Zeer charmante Taeymans herenwoning Antwerpen, Antwerpen, kunt u eenafbeelding van de achterkant van de kaart naar ons mailen, terwijl we echt geprobeerd hadden maar een halve fles te nuttigen, art nouveau meubelen te koop.

Eigenschappen van onze opsta stoelen: U betreedt de woning Nouveau elementen waaronder de plafondbeschildering.

Paar symmetrische Art Nouveau grepen voor dubbele deur? Kledingkast notenhout antiek art nouveau Helaas geen plek meer voor deze mooie kast ivm gezinsuitbreiding. Hij is met liefde en zorg behandeld en gebruikt gedurende vele jaren.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
25.04.2019 02:32 Mayra:
Art Nouveau icoon ° In één van de meest prestigieuze wijken van Antwerpen, nl.

04.05.2019 11:40 Nemo:
Een bekend en vooral klassiek ontwerp, dat een stijlvolle boost aan je interieur zal Bureaus Een bureau is in de betekenis van meubilair een tafel die vooral bedoeld is voor