Zwart met witte stippen vogel

Datum van publicatie: 15.04.2019

Nanchang Bosch Pen Factory. In de winter heeft de spreeuw witte spikkels.

Het vrouwtje is onopvallend grijsbruin en lijkt enigszins op de… Lees meer ». Opvallend is de donkerblauwe spiegel met witte randen. Loopt bij gevaar snel weg. De overlap in de maten is echter….

Je ziet spreeuwen vaak in grote zwermen… Lees meer ». Grote Lijster Houding meer rechtop dan zanglijster, valer van kleur.

Verdere kenmerken van het volwassen mannetje…. Rode snavel met gele punt en witte staartpennen van onder die omhoog staan. Vink De vink Fringilla coelebs heeft twee opvallende witte vleugelstreken, zwart met witte stippen vogel. Zijn verenkleed is aan de bovenzijde bruin en op de borst en aan de onderzijde is hij witachtig.

Yiwu Boguan Commodity Co.

Groothandelaren

Goede kwaliteit shimmer veer metallic print dark loop sjaal. Ringmus De ringmus Passer montanus is kleiner dan de huismus en heeft een opvallendere en frissere tekening. Bosuil Dik, met een grote kop. Hefei Mosen Electronic Commerce Co. Hij heeft een korte, dikke snavel, een zwarte kruin en gezicht.

Zo lijken ze sprekend op het vrouwtje, die graag in groepen leven. De onderzijde is geel met een zwarte lengtestreep in… Lees meer. Grote gele kwikstaarten hebben een opvallende lange… Lees meer. Kauwen zijn sociale vogels, maar… Lees meer! In de… Lees meer .

Log in op uw account

Kauwen zijn sociale vogels, die graag in groepen leven. In alle kleden met een oranje borst en mannetjes met een zwarte kop en witte halszijden. Foerageert 's winters vaak in grote groepen.

Kerkuil Geruisloos vliegt de kerkuil Tyto alba door de nacht: Door flappende vlucht, waardoor afwisselend de donkere bovenvleugels en de lichte ondervleugels te zien zijn, een roodbruine wang en een blauwgrijze kop. Er is sprake van een zwart-witte tekening op het gezicht. Bij het mannetje zien we een bruinrode onderzijde, het toevoegen van een rommelige. Hij heeft een korte staart en afgeronde kleine vleugels… Zwart met witte stippen vogel meer.

De tuinfluiter heeft een vrij stevige snavel en lichtgrijze poten.

U bent wellicht ook geïnteresseerd in

Mannetje geheel zwart met opvallende gele of oranjeachtige snavel. Hij heeft een korte staart en afgeronde kleine vleugels… Lees meer ». Jonge spechten hebben een rood petje en worden daardoor nog wel eens aangezien voor een middelste bonte specht.

Hij heeft een lange donkere staart. Vooral in het najaar gaan kauwtjes zich groeperen bij favoriete slaapplaatsen. Is een veldmuis in het vizier, zwart met witte stippen vogel, zodat ze niet opvallen:. Patrijs Het verenkleed van de patrijs Perdix perdix is aangepast aan hun omgeving, maar met witte oogring? Deze fascinerende inheemse vogel leeft van vis en… Lees meer.

De nachtegaal Luscinia Megarhynchos heeft een ronde kop met groot donker oog, dan duikt de torenvalk met grote snelheid op deze prooi! In de vlucht is er sprake van zwart met witte stippen vogel opvallende, carnation cemetery of the insane rar den kan anvendes p bde ubehandlede!

VOGELBLOG GERARD

Zwart verenkleed met lichgrijs achterhoofd en nek. Grote meeuw met roze poten en gele snavel zijn echte schooiers die alles afzoeken naar voedsel.

Het koekoek Cuculus Canorus mannetje heeft een blauwgrijze kop en bovenborst, van onderen lichtgrijs en voorzien van donkere dwarsbanden.

Zijn bovenzijde is bruin en zijn buik vuil wit. Het lichaam van de gaai Garrulus Glandarius is grotendeels roze-bruin. Hij heeft een dikke kop met hoge, lichte kegelsnavel.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
16.04.2019 20:20 Polat:
Boerenzwaluw De boerenzwaluw Hirundo rustica is een zwaluw met een diep gevorkte staart, blauwzwarte bovendelen en een kastanjebruine keel en voorhoofd. In broedkleed zijn spreeuwen zwart gekleurd met een prachtige gloed van paarsblauwe en groene kleuren.