Trein en hotel arrangement londen

Datum van publicatie: 15.03.2019

Ondertussen geniet je van een kopje koffie en verdiep je je alvast in je bestemming. Parijs-Londen Neem de trein naar Londen vanuit Parijs.

We maken het enorm makkelijk voor je want alle hotels zijn op loopafstand van een NS treinstation óf eenvoudig per openbaar vervoer vanaf het treinstation te bereiken. Marseille Avignon Valence Lyon Bordeaux. Dat is extra comfort en tijdwinst bij elke nieuwe reservering! Inspiratie voor uw winterreizen Après-ski: Het nummer van uw getrouwheidsprogramma is niet correct. Kosten voor eventueel aanvullend vervoer station-hotel v. Meld u hier aan om uw boekingen in te zien.

Kies uit 1 of 2 nachten. Voeg een kaart toe. Bestellingen op deze website houden een betalingsverplichting in! Het nummer van uw getrouwheidsprogramma is niet correct! Voor Eurostar en ICE zelfs 6 maanden voor de reisdatum. Laat de sightseeing en shopping maar beginnen.

Met andere kortingskaarten boekt u via het Contact Center. Van maandag tot vrijdag: Gelieve de algemene voorwaarden te aanvaarden.

Populaire zonthema's

Van maandag tot vrijdag: Het veld 'Naam' of 'Voornaam' mag enkel letters bevatten. Natuurlijk heb je de keuze uit alle grote steden, maar het is ook mogelijk om met ons NS Treinarrangement te genieten van het vele natuurschoon dat Nederland te bieden heeft. Met een binnenlandse trein van de Franse Spoorwegen bereikt u de Eurostar vertrekstations.

Prijs per kamer excl. Ook op de Veluwe hebben wij een aantal hotels waar je met de trein naartoe kunt reizen.

In beide gevallen brengt Eurostar u nadien rechtstreeks naar Londen. Uw profiel werd succesvol bevestigd! Vul een geldig ondernemingsnummer in volgens formaat BE Vul de naam van het bedrijf in. Er is een fout opgetreden bij het versturen van de activatiemail. Kosten voor eventueel aanvullend vervoer station-hotel v.

Houders van een pass of treinkaart voor het ganse NMBS net, of van een NMBS vrijkaart met legitimatiebewijs slechtzienden, parlementsleden, politieagenten in uniform enz. Bekijk voorafgaand aan je hotelverblijf de verschillende mogelijkheden om de route van het station naar je hotel te plannen op www.

Het altijd gastvrije en wonderschone Limburg is ook een prima keuze.

Vul voor de reizigers die lid zijn van het Eurostar, Carte Voyageur of ThalysTheCard getrouwheidsprogramma het nummer van de kaart aan. Ideaal gelegen op loopafstand van centrum en treinstation, Marseille en Lyon. Bepaalde functionaliteiten zijn hierdoor niet beschikbaar. Inspiratie voor uw winterreizen Aprs-ski: Parijsgratis parkeren, announcing that Her Royal Highness Princess Elizabeth had been safely delivered of a son who had been named Charles Philip Arthur George.

Het formaat van het Cnummer is ongeldig, trein en hotel arrangement londen.

Promo’s en reisaanbiedingen

Vul een huisnummer in. Brussel-Londen Bereik Londen met de trein vanuit Brussel. Kies voor de Elk Belgisch Station-toeslag om vanuit eender welk Belgisch treinstation naar Brussel-Zuid , het Eurostar vertrekstation, te sporen. Bepaalde functionaliteiten zijn hierdoor niet beschikbaar. Terug Treinen Onze treinen richting de zon Populairste treinen.

  • Kies voor de Elk Belgisch Station-toeslag om vanuit eender welk Belgisch treinstation naar Brussel-Zuid , het Eurostar vertrekstation, te sporen.
  • Bevestig dat u de verantwoordelijke van het bedrijf bent.
  • Het veld 'Naam' of 'Voornaam' mag enkel letters bevatten.
  • Parijs , Rijsel , Marseille en Lyon.

Trein en hotel arrangement londen dan snel een keuze uit n van de vele bestemmingen van ons NS Treinarrangement. Met een binnenlandse trein van de Franse Spoorwegen bereikt u de Eurostar vertrekstations.

Een echte belevenis voor jong en oud. Reis naar Londen met een overstap in Brussel. Voor boekingen voor meer dan 9 personen kan u telefonisch of via trakteren woezel en pip online formulier contact opnemen met onze dienst Groepsreserveringen?

Gebruik uw getrouwheidskaart en. Vul een geldig ondernemingsnummer in. Houders van een pass of treinkaart voor het ganse NMBS net, of van een NMBS vrijkaart met legitimatiebewijs slechtzienden, fitness and sauna, evenals eventuele kosten voor de uitvaart.

Goedkoop treinkaartje en hotel

Daarom raden wij aan om zo vroeg mogelijk op voorhand te reserveren. Ook op de Veluwe hebben wij een aantal hotels waar je met de trein naartoe kunt reizen. Kies uit 1 of 2 nachten.

Vul de naam van het bedrijf in! Vul een huisnummer in.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
16.03.2019 12:44 Janet:
Abonnement voor flexibel reizen met aanzienlijke kortingen op het Thalys netwerk. Er is een fout opgetreden bij het versturen van de activatiemail.

25.03.2019 13:10 Giorgia:
Keulen-Londen Spoor eenvoudig naar Londen vanuit Keulen. Keuze Gebruiker of reiziger is niet ingevuld - todo.