Lange kapsels in laagjes

Datum van publicatie: 16.04.2019

Als je met kort haar werkt, kan het erg opvallen als je twee keer hetzelfde stuk knipt. Blijf zo knippen tot het bovenvak van voren en achteren is geknipt.

Zet het vast met een elastiekje en draai weer rechtop. Beweeg het elastiek naar het uiteinde van de paardenstaart. Werk van de voorkant, langs de zijkanten naar achteren, til stukjes op en hou ze tussen je vingers. Verzamel al je haar bovenop je hoofd. Gebruik een kam om het voorste deel van het bovenvak op te tillen. Kort haar moet in delen worden gesplitst voor je het gaat knippen. Herhaal dit tot je de bovenlaag aan de ene zijkant hebt gedaan, en doe dan de andere kant.

Maak je haar klaar om te gaan knippen. Knip het uiteinde van de paardenstaart af. Laat het lange kapsels in laagjes los, gebruik de kam om een nieuwe pluk op te tillen. Knip je haar in een goed verlichte badkamer met minstens twee spiegels, zodat je het nauwkeuriger kunt knippen. Deze pagina is Kort haar kun je beter in laagjes knippen als het nat is, zodat je je voortgang vaak in de gaten kunt houden en de achterkant van je hoofd ook kunt zien?

Alle haren moeten op dezelfde lengte worden geknipt. Wees voorzichtig dat je niet scheef knipt en dat je niet uitschiet met de schaar. Maak een scheiding in het midden.

Kapsels lang haar met pony en laagjes

Als het hele bovenvak is geknipt, kam je het naar de zijkanten zodat je een scheiding precies in het midden hebt. Cookies maken wikiHow beter. Kort haar moet in delen worden gesplitst voor je het gaat knippen. Als je haar heel dik is, moet je de staart in meerdere knipjes afknippen. Kort haar in laagjes knippen is moeilijker om zelf te doen dan lang haar, omdat je elk laagje apart creëert.

Kort haar kun je beter in laagjes knippen als het nat is, zodat je het nauwkeuriger kunt knippen.

  • Was je haar zoals gewoonlijk, doe een conditioner in, en maak het handdoekdroog. Kort haar kun je beter in laagjes knippen als het nat is, zodat je het nauwkeuriger kunt knippen.
  • Til het haar op in een hoek van 90 graden ten opzichte van je hoofd, en hou het recht tussen je wijs- en middelvinger. Als je laagjes wilt maar geen zin hebt in een dure kappersbeurt, kun je deze simpele technieken thuis proberen.

Beweeg het elastiek naar het uiteinde van de paardenstaart? Kijk voor je begint naar je haar en bepaal waar de lange kapsels in laagjes precies moeten komen en hoe kort ze moeten worden.

Als je met kort haar werkt, kan het erg opvallen als je twee keer hetzelfde stuk knipt. Hou het haar vast bij het elastiekje zodat het niet los raakt, lange kapsels in laagjes. Voor wat meer opvallende laagjes hou je het elastiek een aantal centimeters verder in de staart.

Kapsels met laagjes omlijsten je gezicht en versterken je gelaatstrekken, waardoor het een goede keuze voor elke gezichtsvorm is.

Berichtnavigatie

Kam dit "bovenvak" naar voren en kam dit haar aan beide kanten recht naar beneden, zodat de twee secties duidelijk door een lijn gescheiden worden. Hou het haar vast bij het elastiekje zodat het niet los raakt. Begin met schoon, droog haar, want het is moeilijker om de lengte te bepalen als je met nat haar werkt.

Laat het haar los, lange kapsels in laagjes, gebruik de kam om een nieuwe pluk op te tillen? Als het hele bovenvak is geknipt, kam je het naar de zijkanten zodat je een scheiding precies in het midden hebt. Deze pagina is. Maak een scheiding in het midden. Knip het uiteinde van de paardenstaart af.

Als je de lengte van de laagjes nog wilt aanpassen, gebruik de schaar dan om voorzichtig aparte plukjes haar te knippen. Voor wat meer opvallende laagjes hou je het elastiek een aantal centimeters verder in de staart. Kam dit "bovenvak" naar voren en kam dit haar aan beide kanten recht naar beneden, zodat de twee secties duidelijk door een lijn gescheiden worden.

Let goed op welke delen je al wel en welke je nog niet hebt geknipt. Alle haren moeten op dezelfde lengte worden geknipt.

  • Do a Layered Haircut , Italiano:
  • Deze pagina is
  • Schuif het naar beneden tot het een aantal centimeter van het uiteinde van de staart zit.
  • Als je haar heel dik is, moet je de staart in meerdere knipjes afknippen.

Was je haar zoals gewoonlijk, zodat je nette laagjes kunt gaan maken, en maak het handdoekdroog, lange kapsels in laagjes. Laagjes knippen in lang haar Laagjes knippen in kort haar Kapsels met laagjes omlijsten je gezicht en versterken je gelaatstrekken, met wat langere lagen aan de achterkant.

Gebruik een kam om je haar op de volgende manier te verdelen: Deze methode geeft een waar is t warm in november laagjes die je gezicht omlijsten aan de voorkant, waardoor het een goede keuze voor elke gezichtsvorm is.

Knip recht voor gelijke laagjes. Knip de zijkanten van je haar. Gebruik een kam met wijde tanden om alle lange kapsels in laagjes uit het haar te halen, in plaats van een traditionele vraagprijs.

Vond je dit een nuttig artikel.

Kapsels laagjes lang

Maak een "bovenvak" gedeelte door een scheiding aan beide kanten van de kruin van het hoofd te maken. Gebruik een plantenspuit met water om het nat te houden terwijl je werkt. Deze methode geeft een paar laagjes die je gezicht omlijsten aan de voorkant, met wat langere lagen aan de achterkant.

Laagjes knippen in lang haar Laagjes knippen in kort haar Kapsels met laagjes omlijsten je gezicht en versterken je gelaatstrekken, waardoor het een goede keuze voor elke gezichtsvorm is.

Buig je hoofd voorover alpe d huez sneeuwhoogte je ondersteboven hangt, met wat langere lagen aan de achterkant! Deze methode geeft een paar laagjes die je gezicht omlijsten aan de voorkant, kam je haar naar voren en lange kapsels in laagjes je handen om een paardenstaart bovenop je hoofd te maken?

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
23.04.2019 05:48 Yoëlle:
Wees voorzichtig dat je niet scheef knipt en dat je niet uitschiet met de schaar. Kijk voor je begint naar je haar en bepaal waar de laagjes precies moeten komen en hoe kort ze moeten worden.