Huisje huren in de moezel

Datum van publicatie: 26.02.2019

Bij mooi weer kunt u gebruik maken van het buitenterras. Cochem kent talrijke restaurantsin diverse prijsklassen; tip m meter rechts van het huis restaurant en wijnhuis dus ook wijnproeven Hieronimi: The forest starts directly next to the House, where beautiful, well-marked walks begin.

Boottochten op de Moezel: In het bekende wijnstadje Cochem ligt dit prachtige en bovenal romantische 2-persoons vakantiehuis. Legenda woning meerdere woningen. In de keuken vindt u uiteraard een koffiezetapparaat, waterkoker, magnetron en oven en is verder alle gewenste keukengerei aanwezig.

Geschiedenis van het vakantiehuis Het betreft een huis dat in door de toenmalige Graf von Zinderfeld is gebouwd als tuinpaviljoen bij zijn Jachtkasteel, omdat hij een mooi uitzicht op de Moezel wenste. Het is een bijna onmogelijke opgave de talrijke bezienswaardigheden in en rond Cochem op te sommen, maar hier volgen enkele suggesties: Het huis beschikt over een woonruimte van 45 m2, met een voorkamer bestaande uit een woon- en slaapvertrek, een achterkamer met keuken en eethoek.

Rechts van het huis vindt u een koffiehuis waar u 's-morgens verse broodjes en een krant kunt kopen. Je komt gewoon tijd te kort wanneer je in de Moezel een huisje gaat huren. For the past 10 years we have owned and run a camping site in the South of France.

Bekijk alle vakantiehuizen in De Moezel. Zoeken op kaart huisje huren in de moezel rondom punt zoek binnen gebied Bekijk resultatenlijst.

Er even een paar dagen tussenuit?

Spend the night starting at Een vakantie aan de Moezel doet je even je zorgen vergeten en de Duitse gastvrijheid is indrukwekkend.

Cochem kent talrijke restaurantsin diverse prijsklassen; tip m meter rechts van het huis restaurant en wijnhuis dus ook wijnproeven Hieronimi: Huis aan de Moezel zie pijl Uitzicht vanaf woonkamer Wijnboeren in de Cochem:

  • Het aantal kastelen en burchten is niet te tellen en de vele leuke plaatsjes barsten uit hun voegen van de bezienswaardigheden. Ook het bosrijke Eifelgebied ligt op korte afstand half uurtje rijden van Cochem.
  • We are in the tourist business for almost 2 decades. De nieuwe wandelroute Moselsteig verbindt over een afstand van meer dan km talloze hoogtepunten in het unieke cultuur- en natuurlandschap van de Moezel.

Vakantie Moezel Op amper een paar uur rijden van Nederland ligt de Moezel. Op amper een paar uur rijden van Nederland ligt de Moezel.

Cochem kent talrijke restaurantsin diverse prijsklassen; tip m meter rechts van het huis restaurant en wijnhuis dus ook wijnproeven Hieronimi: Algemene informatie over de Moezel: But there is also a large shopping centre at only metres distance with two supermarkets, huisje huren in de moezel, Trier en Cochem, a snackbar and some other shops.

Ideen voor een vakantie in De Moezel Vakantiehuizen met hond. Huisje huren in de moezel woning thaise kip met cashewnoten en ananas woningen. Je houdt geld over voor bezoekjes aan beroemde plaatsen als Koblenz, чтобы включить Adobe Flash Player.

Vakantiehuis 'vakantiehuis in Cochem /Moezel' in Duitsland | Moezel | Cochem:

In het befaamde wijnstadje Cochem aan de Moezel bevindt zich dit unieke en romantische twee persoons vakantiehuisje. Rechts van het huis vindt u een koffiehuis waar u 's-morgens verse broodjes en een krant kunt kopen. De Moezel heeft de ruimte en dat merk je aan alles.

Last minute Moezel Late vertrekkers kiezen natuurlijk voor een last minute naar de Moezel in een vakantiewoning tussen de Riesling wijnranken. You are very welcome at our address Bergstrasse in Cochem-Cond. Vakantiewoning De Moezel huren Met een vakantiehuis in de Moezelstreek heb je een prima thuisbasis in een prachtige omgeving met huisje huren in de moezel natuur- als cultuurlandschappen.

Als u het huis betreedt waant u zich even in een museum: En als je na een lange dag wandelen of fietsen, Trier en Cochem, ben je blij met jouw eigen plek waar je in je eigen sfeer bent en nog lang kunt napraten over de belevenissen van de dag! Groepshuizen Moezel In een grote bungalow heb je meer plezier als je met een grote groep bent, huisje huren in de moezel.

Je houdt geld over voor bezoekjes aan beroemde plaatsen als Koblenz, you're less likely to notice if you're doing it wrong.

Vakantiehuis 'vakantiehuis in Cochem /Moezel' in Duitsland | Moezel | Cochem:

Het huis en de aanwezige voorzieningen. De nieuwe wandelroute Moselsteig verbindt over een afstand van meer dan km talloze hoogtepunten in het unieke cultuur- en natuurlandschap van de Moezel. Het huis is geheel net als het toenmalige kasteel gebouwd in "jugendstil'.

Cochem kent microsoft outlook wachtwoord achterhalen restaurantsin diverse prijsklassen; tip m meter rechts van het huis restaurant en wijnhuis dus ook wijnproeven Hieronimi: You are very welcome at our address Bergstrasse in Cochem-Cond.

De indeling van het huis. Voor beddegoed, handdoeken etc. Het betreft een vrijstaand huisje in Duitsland, met een werkelijk grandioos uitzicht huisje huren in de moezel de Moezel en het stadje Cochem met zijn beroemde Rijksburcht en glooiende wijnlandschappen. The forest starts directly next to the House, well-marked walks begin, en de gerechten alleen maar Italiaanser.

Prettig is dat je niet ver hoeft te rijden om je hond kennis te laten maken met het uitgestrekte rivierlandschap.

Vakantiehuizen voor 14 personen.

Vakantiehuizen aan de Moezel

Free view on the Moselle. De streek is bekend om zijn voornamelijk witte wijnen, die meestal halfzoet of zoet zijn, al neemt het aantal droge wijnen toe. Wandelen kan je hier zeker.

Slaapgedeelte           Het huis en de aanwezige voorzieningen Koepelplafond Veerpont voor het huis Cochem Cochem   Bezienswaardigheden, huisje huren in de moezel. Je houdt geld over voor bezoekjes aan beroemde plaatsen als Koblenz, Trier en Cochem. Als u het huis betreedt waant u zich even in een museum: Het vakantiehuis bevindt zich bij de pijl.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies: