Albert heijn xl laan op zuid

Datum van publicatie: 15.04.2019

Met alle inspiratie die jij nodig hebt voor december. Steun Pink Ribbon met dit prachtige boeket.

Van kippenboer tot supermarkt, wij weten precies waar onze eieren vandaan komen. Kijk voor meer informatie in de winkel of op ikrecycleblik.

Wij organiseren deze lunch in samenwerking met de dames van de Peperlink. Vaishnovi 1e Middellandstraat 88b. Regiogenoten hebben massaal meegedaan aan de doneeractie van de Albert Heijn aan de Beijerlandselaan in Rotterdam-Zuid. Elke dag staan deze vrijwilligers klaar om met de Albert Heijn producten een geweldig lunch klaar te maken en met de kinderen diverse activiteiten te ondernemen.

Dat kan van All4kidsshop Innsbruckweg 76 B? IJs alleen lekker in de zomer? En als beloning een lekkere muffin!. Verder is er getest op minder toegevoegd suiker of zout en uiteraard op prijs. Je kan meedoen tot 17 december.

Geef uw naam op in het filiaal.

Openingstijden

Albert Heijn Laan op Zuid. Gedenk Idee Rotterdam Van der Takstraat Ijssalon Nino - Gelateria Nino. Bij ons vind je een breed assortiment aan broodsoorten. Alblas Tweewielers Paul Krugerstraat

  • Wilt u dat uw bedrijf hét Winkel in Rotterdam wordt?
  • Klik hier om uitgelicht te worden.

Zo hebben we lekkere nieuwe ovengroente, wokmixen en nog veel meer. Met deze lunch kunnen ouderen in contact komen met andere buurtgenoten en elkaar beter leren kennen. Laat je inspireren of ga voor je all time favorite, albert heijn xl laan op zuid. Vaishnovi 1e Middellandstraat 88b. Wist je dat blik de meest gerecyclede verpakking is. Dat kan van. Wie komt 'm sowieso halen.

Openingstijden dichtstbijzijnde winkels

Brood als ontbijt, als lunch, als tussendoortje of voor bij het avondeten. Zat jij nog met je hoofd bij de vakantie en ben je vergeten schoolspullen te kopen? Hoe leuk en gezellig is dat. Omdat het December is!

De nieuwe Allerhande ligt weer in onze winkel. Zizzi Rotterdam - Alexandrium Poolsterstraat Winkels in de buurt. Hoe leuk en gezellig is dat. Albert Heijn Laan op Zuid gaat hier wekelijks een bijdrage aan leveren.

Meer Supermarkten in Rotterdam

Gister is ons zelfscan plein geopend. Wij heten U van harte welkom op: Wij organiseren deze lunch in samenwerking met de dames van de Peperlink. Kom dan snel naar onze winkel, want de handige lunchboxen en bekers van Royal VKB zijn alleen deze week nog verkrijgbaar! Laat je inspireren of ga voor je all time favorite.

Nu extra leuk, bij aankoop van 2 actieproducten blik van hetzelfde merk maak je kans op een fiets. Wij heten U van harte welkom op: Zizzi Rotterdam - Alexandrium. And the winner is Gedenk Idee Rotterdam Van der Takstraat Iberica La Espaola Putselaan Algemeen Dagblad 22 augustus Je kan meedoen tot 17 december?

Bedankt voor de bijdrage van iedereen die heeft meegeholpen vanmiddag tot een succes te maken. Omdat het December is! Welke is jouw favoriet?

NL Webshop met damessokken, heren sokken en kindersokken. Van stampen tot stoven: Duizend stukken speelgoed voor arme kinderen uit Rotterdam-Feijenoord https: Heb je altijd willen weten hoe het eigenlijk werkt in je favoriete Albert Heijn Laan op Zuid.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
21.04.2019 05:03 Simeon:
Hét feestnummer voor de maand december.

22.04.2019 15:26 Nik:
Zat jij nog met je hoofd bij de vakantie en ben je vergeten schoolspullen te kopen? Lits-Jolis luxe linnengoed Bergse Dorpsstraat

29.04.2019 23:49 Janou:
Ook heel veel kinder dekbedovertrekken.