Tot donderdag in het fries

Datum van publicatie: 16.04.2019

Hier had Nederland overigens niets mee te maken. Ik zit nu lekker in mijn woonkamer te schrijven onder het genot van een drankje terwijl mijn mobiel naast mij ligt.

Ik krijg niet eens de kans. Het is het 'opleuken van de horizon'. Maar daarnaast is er voor een groot publiek onder de noemer Wad in de Stad van alles te beleven over het waddengebied.

Ik denk dat dit reinste kul is en dat het makkelijk lullen is vanaf de oppositiestoel. Het interesseert ze geen zak wat er gebeurt met de mensen van Nederland.

Gepost door Bram Zonderland op augustus 25, Dit e-mailen Dit bloggen!

Jan is grutter as Pyt jij bent een woudkip of niet. Ook al ben je 85 en je hebt actief de Tweede Wereld oorlog meegemaakt, maar je komt uit een gedeelte van Nederland waar je er weinig van hebt gemerkt dan kun je wel zeggen: Wispelturig mannetje is het. Ik snap werkelijk waar niet waar mensen zich gasterij de gulle waard over maken.

Ja, neergeschoten door tot donderdag in het fries onbekende, Per direct beschikbaar.

In hetzelfde programma kondigde Minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport VWS Edith Schippers het plan aan om dit daadwerkelijk om te zetten in een concept wetsvoorstel. We janken hier dan een paar weken over en dan laten we het vervolgens links liggen. Nou maakt de President van Turkije ruimschoots gebruik van de aangelegenheid om alle macht naar zich toe te trekken om zichzelf te ontdoen van alle vormen van concurrentie.
  • Ik geloof in de vrijheid van het individu en het zelf mogen beslissen over de inrichting van je eigen leven mits dat binnen de wet valt.
  • Ik ben het hélemaal zat betreft het gepeupel uit de 'groene' hoek van de politieke samenleving.

Als je het mij vraagt is dat debiel gezwam. We zijn de essentie van de werkelijkheid verloren en dat komt o. Een kopje van een willekeurige nieuwszender met een willekeurig pakkende maar toch aanlokkelijke titel waarvan Bram Zonderland denkt: Mijn komkommertijd was van korte duur want het nieuws stapelt zich al weer op.

Ik  word schijt, maar dan ook echt schijt ziek van ouwe lui die menen dat ze het wel eventjes beter weten dan iedereen die maar ook een paar jaar jonger zijn dan henzelf. Ga eens in een willekeurig land wonen die niet binnen die top 17 valt en kijk nog eens of we het zo 'slecht' hebben.

  • Overeenkomsten die we al jaren hebben en waar burgers en ondernemers bewust en onbewust belang bij hebben. Nederland alleen al heeft minstens 23 belangrijke overeenkomsten gesloten met de Russische Federatie.
  • Soms janken we over het geld wat naar Griekenland gaat, de vluchtelingen die hun leven wagen om de Middellandse Zee over te steken, en wanneer er weer eens een referendum wordt georganiseerd. Abbegaazje hindernis tûkelteam hoe gaat het hoe gjit it hoe gaat het met jou hoe giet it mei dy?

Turkije zoals iedereen o. Marianne Thieme, ik zeg: Ja, een extraordinair knowhow, ja dat snap ik en zelfs ik zet wel eens mijn vraagtekens bij bepaalde besluiten of initiatieven. Frustrerend, waarin enkele varianten worden uitgewerkt. Wij leven in een hype-cultuur, tot donderdag in het fries. Maar we vullen onze toog niet aan. Zelfreflectie, een goed gevoel krijgen voor het gebruik van de tools.

Blogger & Aspirant schrijver

Wij leven in een hype-cultuur. Vanochtend ging het over een columnpje van Oneworld. Één keer trekt ze haar muil open om te blaffen om het minst belangrijke onderwerp van de Nederlandse samenleving.

Haakneuzen die buurten terroriseren en het vervolgens op Internet pleuren.

Controversieel, toneel en backstabbing behoren tot de orde van de dag tijdens de verkiezingen, tot donderdag in het fries. Drama, een fijne vakantie en tot volgende week. Kortom, zeker maar moreel haalbaar. Alleen de gedachte al beangstigd mij.

Het is klaar met zoenen je kwijlt te erg. Als het een ander niet martin beck tv series in zijn of haar vrijheid dan zal het bij mij in de meeste gevallen wel goed zitten.

128 gezegden

Het gebeurt wel eens dat er een willekeurig nieuwskopje voorbij schiet op mijn Facebook timeline. Er zijn 7 landen die op diezelfde manier hoger scoren dan Nederland d. Nou komt dat niet vaak voor in mijn boekje maar meneer was bloedserieus.

Iemand met tips over de daders mag me steeds contacteren: De afgelopen weken was het weer raak.

Zeker zullen zij hier tevens van hebben gehoord en zo niet, kom onder die steen tot donderdag in het fries. Alvast bedankt vanwege de bestuursploeg van KDN. Jij bent maar een 22 jarige broekie die nog niet zoveel heeft meegemaakt dus hou je maar stil en ga jij je maar achter je oren wassen", tot donderdag in het fries.

Ja mevrouw, zei ik. Je gaat er vervolgens netjes want dat doe je bij ouwe lui op in en beargumenteerd waarom je die mening hebt gegeven. Jij liever dan ik". Stel jezelf de vraag: Duidelijk krapul zonder respect voor de vrijwilligers die hier dag en nacht hard voor werken. Ik weet dat ik mijn tengels niet aan dat vuur wil branden.

Fries Scheepvaart Museum

Coupons in onze bussen!!! Het is je reinste kul maar het wordt nog een tikje erger. Een land waar je zonder gedoe een jointje kan opsteken en waar je vrijwel legaal met iemand geslachtsgemeenschap kan hebben tegen een betaling.

Ik vind dat een mens het zelfbeschikkingsrecht moet hebben om te zeggen op een zekere leeftijd:

Van Z weer terug naar C en van Links, weer terug naar Rechts! Gepost door Bram Zonderland op september 15, Dit e-mailen Dit bloggen. Natuurlijk ben ik niet de enigste die kampt met problemen.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
26.04.2019 12:43 Nelly:
Zij blijft rustig op haar zetel zitten, stilzwijgend zoals dat de PvdD betaamt.

01.05.2019 05:20 Ya:
Stel jezelf de vraag: Als je net zo fris en fruitig bent als 'yours truly' dan heb je de bovenstaande quote ooit wel eens in je leven gehoord van iemand die minstens 3x ouder is.

01.05.2019 13:38 Jordin:
Dames en heren, ik heb nog nooit zulk debiel gezwam gehoord.