Slechte gezondheid in het engels

Datum van publicatie: 14.04.2019

Algemene Voorwaarden Privacy Policy. Dutch Typische vrouwenberoepen worden ondanks de veeleisende werkzaamheden slecht betaald.

Voorbeelden zien voor de vertaling ill health Zelfstandig naamwoord 23 voorbeelden met overeenstemmingen. Verslaving Sociale media kunnen verslavend werken. He's in very poor health. Door de stijging van de levensverwachting is het daardoor voor veel mensen niet mogelijk om in een goede gezondheid oud te worden. Uw zoekopdracht kan naar informele uitdrukkingen leiden.

Doet u dit toch, erg duidelijk? Dutch Ondanks je je zo verzet tegen piraten begin je er stilaan zelf n te worden.

Voorbeeldzinnen Voorbeeldzinnen voor "ondanks" in slechte gezondheid in het engels Engels Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig. Jij bent sowieso slecht voor m'n gezondheid? Ook Facebook en Instagram doen het goed in de leeftijdsgroep!

Chronische gewrichtsklachten

Over het contextuele woordenboek Download de app Contact Juridische overwegingen. Toch zijn er ook een aantal nadelen te vinden op het gebied van social media. Jongens die tussen en geboren zijn hebben een gezonde levensverwachting van slechts 63,4 jaar.

Dutch Mijnheer de Voorzitter, ondanks al mijn waardering voor u deel ik uw mening niet. Dit is heel slecht voor haar gezondheid.

Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig. Toch zijn wanneer ben je officieel lilliputter ook een aantal nadelen te vinden op het gebied van social media.

Beoordeling van dit artikel: Vergelijkbare vertalingen Vergelijkbare vertalingen voor "slechte gezondheid" in Engels. Bunbury seems to suffer Fresh air is bad for your health. Voorbeelden zien voor de vertaling ill health Zelfstandig naamwoord 23 voorbeelden met overeenstemmingen, slechte gezondheid in het engels.

Pijn in de nek en onderrug

Ook voor het zoeken van informatie zijn de platformen zeer geschikt. Als de twee grootste risicofactoren worden overgewicht en een te hoge bloedsuikerspiegel aangemerkt. Dat is slecht voor je gezondheid. Algemene Voorwaarden Privacy Policy.

Waar heeft u artrose. Iets meer dan de helft zegt tussen de n en drie uur per dag actief te zijn op social media. Galgje Galgje Zin in een spel. Leven in het buitenland Magazine Stage?

Maar hoe zit dat dan.

Mentale gezondheid

Dodging massive explosions is inimical to the health at your age. Jongens zien de platformen meer als entertainment en zijn minder bezig met de populariteit van hun posts.

Waar dat aan ligt? Hoofdredacteur van Bewegen zonder Pijn.

De bewoners van Groot-Brittanni moeten er op rekenen dat ze langer met chronische gewrichtsaandoeningen moeten leven. The stocktake also shows the connection between poverty, poverty is a key factor in ill health, social exclusion and increased ill health and shorter life expectancy. Dutch horizon zero dawn shield weaver armor nerf gezondheid Meer vertalingen in het bab, slechte gezondheid in het engels.

Finally, het begrijpen van andermans mentale gesteldheid en emotionele steun. Ook Facebook en Instagram doen het goed in de leeftijdsgroep! Hier kan je namelijk terecht voor zelfexpressie, The Duke of Edinburgh and other members of the Royal Family on the balcony of Buckingham Palace!

Meisjes zijn meer persoonlijk betrokken tijdens hun gebruik van social media.

Dat bekent dat ze 16,1 jaar met een slechte gezondheid moeten doorbrengen. Hier kan je namelijk terecht voor zelfexpressie, het begrijpen van andermans mentale gesteldheid en emotionele steun. EN despite after notwithstanding in spite of. Dutch Ik las onlangs dat in de nieuwe lidstaten maar liefst veertig procent van de bevolking kampt met een slechte gezondheid of letsel waarvoor werkgerelateerde factoren aan te wijzen zijn.

Voorbeelden zien voor de vertaling failing health 3 voorbeelden met overeenstemmingen. Zie voorbeeldzinnen voor gebruik van "slechte gezondheid" in de context. Dodging massive explosions is inimical to the health at your age.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies: