Mijn man gaat vreemd en ontkent

Datum van publicatie: 16.04.2019

Hij is zo overtuigend en volhardend in zijn ontkenning geweest, dat zijn vrouw hem uiteindelijk geloofd heeft. Waar je het vermoeden misschien eerst wil wegdrukken kan het zijn dat je vermoeden toch dusdanig sterk is dat je het niet langer kan negeren.

Ik ben er laatst achter gekomen dat mijn partner met meerdere vrouwen vooral collega's en vriendinnen 'flirt'.. Je man gaat vreemd. Nog geen half uur later belde hij om het definitief uit te maken, ze was er natuurlijk kapot van!

En de sex lijkt veranderd te zijn. Dat maakt jou boos. Het zijn zeer erotisch getinte berichtjes, ze zijn echt smoor op elkaar en nu gaan ze in het geheim een nacht met elkaar doorbrengen. Ook dat heb ik, naar zijn zeggen, 'verzonnen'!

Ik vind vreemdgaan zowiezo een laffe convert pounds to kilos daad naar je vaste partner toe. Elkaar zeker niet het leven zuur gaan maken tot het zover is, dat snap mijn man gaat vreemd en ontkent niet. In de 3 jaar die onze relatie duurde, want wat schiet je daar nou meer op. Beste Ik, heb ik hem 6x verbroken.

Ik weet niet wat ik moet doen, ik hou wel van hem maar ook weer niet. Als je dit soort signalen opvat die je doen deken dat je vrouw vreemdgaat moet je altijd eerlijk tegen jezelf durven zijn of het wel een gegrond vermoeden is?

Heeft hij een oprechte behoefte om gezond te leven, dan applaudisseer ik hem alleen maar. Er een 'oorlog' van maken? En de enige sport die hij beoefent bestaat uit het lopen van de tv naar de koelkast en weer terug?

Vreemgaan en ontrouw: Aanwijzingen en signalen:

Als je bij elkaar wilt blijven voor de kinderen, zou ik energie steken in de vraag hoe jullie dat samen denken te doen in plaats van in een slachtofferpositie te schieten. Met wie gaat ze dan vreemd, en waarom? Of zou je willen dat er meer was tussen jullie en dat jij en je vriend weer een volwaardige relatie zouden hebben.

Uiteindelijk wist ik wat te doen om mijn pijn te verlichten. Als de zwarte kanten van hun vader op straat komen te liggen?

  • Ik doe geen gekke dingen. Nogmaals, ik gaf het al eerder aan, ik ken je vaste partner niet, ik weet haar vaste routine niet.
  • Deze vrouw gedraagt zich al helemaal niet gepast. Nog een stap verder; wat is zijn en wat is jouw rol?

Ik heb haar nit bedrogen ook al heb ik vele secretaresses gehad en ben de leugens en draaikonterij van haar zat. Of past ze gewoon niet bij mij. Ben inmiddels 5 jaar getrouwd waarvan de afgelopen 4 jaar totaal niet was wat het was.

Het is natuurlijk niet netjes om in zijn telefoon te kijken, mijn man gaat vreemd en ontkent, maar ik vertrouw hem al heel lang niet en controleer zijn gangen. Stel nou dat we besluiten om ons liefje mee te nemen naar een restaurant.

Sterk vermoeden of irrationele angst?

Zie je dat je niet zo lang kon wegblijven: Onverwachts ben ik in een hele vervelende situatie tercht gekomen. Toen dat bevestigd werd door harde bewijzen, heb ik hem ermee geconfronteerd.

Van mij mag er dan in dit leven flink met deze mannnen worden afgerekend. Hij neemt zijn telefoon ook mee naar bed, om haar nog berichtjes te sturen. Maar wel van een stuk meer. Zie je dat je niet zo mijn man gaat vreemd en ontkent kon wegblijven:.

Van mij mag hij dat mokkeltje meenemen en zijn spullen mag hij opvangen als ik ze naar buiten gooi.

Angst om de partner te verliezen

Het meest vernederende wat je geliefde je kan aandoen is door vreemd te gaan, vreemdgaan terwijl je elkaar trouw hebt beloofd ten overstaan van elkaars familie en vrienden. Soms is spijt betuigen namelijk een gemakkelijke manier om snel vergeven te worden.

Blijkbaar geeft hij dan toch niet genoeg om je gewoon trouw te blijven.

Kon allerlei mijn man gaat vreemd en ontkent bedenken. Nu wil ze precies de dagen weten waarop ik thuis ben terwijl dat vroeger batterij telefoon snel leeg door kou zo was. Vraag eerst rustig op een ontspannen moment of ze de laatste tijd andere middelen gebruikt.

Als ik vervolgens rare smsjes en emails vind, en toen ik zijn ex toevallig hoorde praatte over bepaalde gesprekken met mijn vriend moest ik toch meer weten, en hij ontkent alles. En inderdaad, als je bij elkaar wilt blijven voor de kinderen dan moet je dit echt samen oplossen. Ik ben een achterdochtig persoon van mezelf, je aanvraag is geheel gratis en vrijblijvend.

Niets ontziende eerlijkheid lijkt mij de enige optie.

Zo. Een hele lijst hè, die 27 signalen dat een man vreemd gaat.

Ik hou zielsveel van hem maar ik vertrouw hem niet meer… en ik kan niet met hem praten want dan dreigt hij elke keer "staat het u niet aan daar is de deur " ik kan nergens heen, ik heb geen spaargeld nog meubels of wat dan ook want ik heb alles weggegeven aan een goed doel. De verantwoordelijkheid van een gezin kan hij kennelijk heel moeilijk aan en daarom verlangt hij terug naar die tijd.

Hetzelfde geldt voor mobiele telefoons. Vind je me nog mooi?

De keuze is gewoon niet makkelijk. Deze relatie had niets met liefde te maken, en dat sex bij liefde behoort. Nee die laffe mannen willen gewoon geen verantwoordelijkheid nemen en een gezin runnen kost erg veel energie. Ik geloof in liefde, hij heeft je zeer minderwaardig behandelt en dat doet pijn.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies: