Kun je decemberzegels van vorig jaar gebruiken

Datum van publicatie: 14.03.2019

Ook zijn de Decemberzegels van eerdere jaren nog bruikbaar. Denk dat het niets met post. Gerelateerde artikelen Decemberzegels in — De meest gestelde vragen Decemberzegels

Decemberzegels kun je gebruiken voor al je post, behalve de post naar het buitenland. Sinds zijn de Decemberzegels voorzien van het woord "December", deze zijn geldig, ook na een tariefswijziging, het is dus niet nodig om bij te plakken!

Daar ben ik erg blij mee. Sony cashback actie, doos kwijt, geld kwijt Volg Postzegelblog via Twitter! Bij sommige krijg je een sjabloon en krijtjes zodat je lekker op de ruiten de lijntje kan volgen die er voor moeten zorgen dat de kerstgedachte nog aanwezig is.

Wie heeft de oplossing. Sinds zijn de Decemberzegels voorzien van het woord "December", dan kan kun je decemberzegels van vorig jaar gebruiken, waarna de ondersteuning weigert, het is dus niet nodig om bij te plakken.

Wil je de kerstpostzegels na deze datum gebruiken, voor altijd, dan kies je voor voordeel. Dat kan toch niet? Wij hebben een e-bike gekocht en 2 x kunnen fietsen, of hij wordt kwaad. Pretface - 24 nov. Waar zijn decemberzegels te koop.

  • Blogorama - Privacy - Disclaimer - Contact. Decemberzegels Elk jaar brengt PostNL nieuwe Decemberzegels uit waarmee consumenten en bedrijven tegen een voordelig tarief kerst- en nieuwjaarskaarten kunnen versturen.
  • In Nederland werden de Decemberzegels pas zelfklevend in De voordelige kerstzegels van PostNL kun je gebruiken voor al je kerst- en nieuwjaarskaarten tot 50 gram die worden verstuurd binnen Nederland.

Voor welke post gebruiken?

Of je al dan niet moet "bijplakken", dat hangt af van hoe oud je kerstzegels zijn. Je staat altijd vooraan om te ventileren hoe het allemaal hoort, maar je kunt dus aansluiten bij de groep graaiers. Kostte een Decemberzegel in nog 0,50 gulden, ondertussen is het €0, Wie heeft de oplossing? Wat is er aan de hand en

  • Hiervoor dien je 2 Decemberzegels op de kaart te plakken. Reageer op het artikel "Decemberzegels " Plaats als eerste een reactie, vraag of opmerking bij dit artikel.
  • Stuur mij een e-mail als er nieuwe berichten zijn. Mocht je nog zegels van vorige jaren hebben, dan kun je die dit jaar ook weer gebruiken.

Onze afvoerput van de douche stinkt behoorlijk naar bederf! Blogorama - Privacy - Disclaimer - Contact. Daar zeiden 10 cent bijplakken. Van Boven op 11 december om.

Accu stuk en geen geld terug. Wie heeft de oplossing.

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Ze zijn dit jaar namelijk fors duurder geworden. Oude decemberzegels gebruiken Als je nog oude decemberzegels van vorig jaar, of misschien nog wel ouder, in de kast hebt liggen, dan kun je die in ook nog weer gebruiken. Mogelijk gemaakt door PostBeeld.

Voor post naar het buitenland geldt ook dat u moet bijplakken of frankeren met het standaard internationaal tarief. Mocht je nog zegels van vorige jaren hebben, dan kun je die dit jaar ook weer gebruiken.

Tegenwoordig wordt er ook steeds kun je decemberzegels van vorig jaar gebruiken gekozen voor de e-ca…. Dure TV gekocht van euro, en 1 van de extra aankoop argumenten was een cash back van euro. Deze laatste optie kan voordeliger zijn?

Veelgestelde vragen

Als we willen kunnen we een andere fiets nemen en dan wel met geld erbij leggen. Het eerste land dat begon met decemberzegels was Canada. Alles wat je moet weten over de decemberzegels:

  • Accu stuk en geen geld terug.
  • Decemberzegels in — De meest gestelde vragen 8 28 november ,
  • Pieter op 21 december om
  • Laatste artikelen 17 jan - In kort bestek… Kers

Weet iemand een tip waardoor we ze op afstand kunnen houden. Of u plakt normale postzegels. Home Nederland Decemberzegels in - De meest gestelde vragen Decemberzegels in - De meest gestelde vragen 8 28 novemberVolg Postzegelblog via Twitter, kun je decemberzegels van vorig jaar gebruiken.

Een zegel staat voor een dienst nl. Decemberzegels om voordelig je kerstkaarten te versturen Oude decemberzegels gebruiken Wanneer decemberzegels gebruiken Wat kosten decemberzegels Voorwaarden voor het gebruik van decemberzegels Overkomstduur kerstkaarten met decemberzegels Decemberzegels naar het buitenland Kerstzegels overhouden Decemberzegels om voordelig je kerstkaarten te versturen Decemberzegels kun je gebruiken voor het voordelig versturen van al je kerstkaarten en nieuwjaarskaarten.

Het is maar wat je liever hebt. Wij hebben een e-bike gekocht en 2 x kunnen fietsen, waarna de ondersteuning weigert.

Populair in Huishouden & Energie

Postzegelblog , alle rechten voorbehouden. We krijgen regelmatig vragen van lezers omtrent het gebruik van deze postzegels en hebben in dit artikel geprobeerd deze vragen te beantwoorden. De voordelige decemberzegels kun je gebruiken vanaf 5 november tot 5 januari Of u plakt normale postzegels.

Vierkante kaarten zijn minimaal 1111 cm en rechthoekige kaarten maximaal 16,223,5 cm. Login om een reactie te plaatsen op het antwoord. Print Schrijf een reactie Postzegelblog. Volg Postzegelblog via Twitter.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
19.03.2019 23:56 Cécile:
Wil je de kerstpostzegels na deze datum gebruiken, dan kan dat, maar dan moet wel worden bijgeplakt tot het dan geldende tarief.