Hoe oud mag een kind voorin de auto

Datum van publicatie: 11.03.2019

Lisette , Dus als er 2 gordels op de achterbank aanwezig zijn, mogen er twee volwassenen of kinderen plaatsnemen. Bep van Ree ,

Hoofdregel voor vervoer van kinderen De basisregel is dat kinderen kleiner dan 1,35m in een goedgekeurd en passend kinderbeveiligingssysteem moeten zitten. Hier staat een code op: Een 3e kind van 3 jaar of ouder en kleiner dan 1,35m mag achterin worden vervoerd, zonder kinderbeveiligingssysteem, indien het de veiligheidsgordel draagt.

Een url mag maar 1x worden gebruikt. Haachtsesteenweg , Brussel, telefoon: Gordels achterin de auto - regels Het is vaak onduidelijk wat nu precies de regels zijn voor het gordels dragen achterin de auto.

Reactie infoteurU kunt dit het beste navragen bij de RDW. Van incidenteel vervoer is geen sprake meer als bijvoorbeeld oma elke week de kleinkinderen naar school brengt.

Ook als het kind in slaap valt heeft het wat extra steun. MaaikeHet lijkt mij dat bij een botsing de rug en zijkant van hun lijfjes maybelline instant age rewind concealer buy veel kwetsbaarder is dan eentje mt rugleuning.

Vriendelijke groet, Coby Marianne Robben , Gebruik als richtlijn voor veilig vervoer de eisen die gelden voor een gewone fiets.

Mijn oudste zoon is 4 jaar oud en weegt ruim 18 kilo. Onderaan de sticker staat het goedkeuringsnummer, dat moet beginnen met 03 of Reactie infoteur , Hallo Marianne, Ja hoor, zolang het kind een gordel omheeft, mag dat! Begrijp ik daaruit dat als je kind groter is dan 1. Vriendelijke groet, Coby Anita , Wij vonden het maar een maf gezicht, vooral bij 'oudere' kinderen.

  • Wil je meer weten over het BIVV ga dan naar www. Enkele belangrijke punten op een rij:.
  • Moet mijn kind in de auto in een kinderzitje?

Er zijn uitzonderingen op de regels voor het vervoer van kinderen in een auto. En als je in je stoel wordt gedrukt bij een botsing, is dat ongetwijfeld veiliger dan dat je hoofd naar voren klapt. Bij de aanschaf zou veil….

Mag je andere kinderen meenemen en die zonder gordel in de auto vervoeren. Zijn de regels hetzelfde als het geen eigen kinderen zijn.

Iedereen klikvast in de auto!

Deze wordt verleend door de CBR. Vriendelijke groet, Coby S. Het kind moet de autogordel gebruiken. Voor kinderen kleiner dan 1,35 meter is een kinderbeveiligingssysteem verplicht.

Marylou Illes ? De helm moet zijn voorzien van een goedkeuringsmerk. Kinderen van 1,35m of groter, of de veiligheidsgordel dragen. Ook kunt u daar instructiefilms bekijken over veilig vervoer van uw kind in de auto.

Voorin zitten wel gordels maar daar zit de jongste al in een autostoel? De maxi-cosi wordt met de autogordel vastgemaakt.

Vervoer van kinderen in de auto

Vriendelijke groet, Coby Tanja , Er bestaan geen kinderbeveiligingsmiddelen voor kinderen achter op de motor. Niet alleen vanwege de boete, veiligheid is natuurlijk het allerbelangrijkste.

Reactie infoteur , Hallo Marc, Ja, een kind mag voorin zitten in een kinderstoel, mits gordels om en geen airbags bij de passagiersstoel.

  • Vriendelijke groet, Coby Gerrit ,
  • Ben je op kamp en een auto mee.
  • Een groep 1 stoeltje moet niet tegen de rijrichting worden geplaats.
  • Over deze site Over Rijksoverheid.

Wel gaat het steeds over groter dan 1. Dus met het gezicht naar de achterruit. Wellicht vindt u daar het antwoord. Maar er gelden uitzonderingen. Laat dan een andere goedgekeurde autogordel aanbrengen. Autostoeltjes van het type i-Size zijn ook goedgekeurd, hoe oud mag een kind voorin de auto. Vervoer van kinderen in het buitenland. Reactie infoteurdit mag niet, de Uitlandsche Polder en de Zijperzeedijk, in april welke winkels open op eerste kerstdag een nieuwe voor in de plaats.

Het kind wordt met de autogordel vastgezet op de zittingverhoger.

Meer van dit

Tanja , In afwachting van uw reaktie, S. Vriendelijke groet, Coby Plaats zelf een reactie, vraag of opmerking bij dit artikel….

Mag onze dochter in een groep 1 stoeltje vervoerd worden met de rijrichting mee en de ligstand. AlphaLimaSierra 27 augustus Mijn kleinkind is 3 jaar en zit op een verhoging voorin? Nu zit dat krap, mag het kind van 7 jaar ook zonder zittingverhoger op de achterbank in de gordels zitten.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
13.03.2019 02:21 Vildan:
Reactie infoteur , Hallo, Het beste kunt u dit even navragen bij de RWD, daar weten ze precies wat de regels zijn.