Hoe is het weer in lagos portugal

Datum van publicatie: 26.02.2019

Wil je weten wanneer je het beste naar deze bestemming kunt reizen? Lagos heeft net als de rest van de Algarve een warm mediterraan klimaat.

In de buurt van Lagos zijn er meerdere golfbanen te vinden. De weersverwachtingen voor de komende dagen en het actuele weer op dit moment van deze bestemming zien? In het noorden en midden van Portugal zijn de winters kouder en aan de kust zijn de winters grotendeels zacht. Blijf op de hoogte. Hoe groot de kans op winters weer, extreme hitte of orkanen is vind je vaak niet terug in cijfers. Vannacht is het helder en koelt het af tot ongeveer 7 °C.

De uitgebreide weersverwachting voor Lagos.

Niet voor niets wordt dit deel van Portugal ook wel Costa Doiro genoemd wat vrij vertaald goudkust betekent. De komende dagen zijn er opklaringen en blijft het zo goed als droog in Lagos! Er heerst een Middellandse-Zeeklimaat in de Algarve, de winters zijn mild en de zomers niet al te warm.

Het dichtstbijzijnde weerstation voor deze locatie is op 27,0 km afstand. Aan alle gegevens op deze pagina kunnen geen rechten ontleend worden.

In Portugal zijn de meeste gebieden zonnig.

Eerste plantje op de maan vriest dood

De constante zeewind zorgt er hier voor dat de temperaturen hier net iets lager liggen als de meer inlands gelegen plaatsen. Volle maan ma 21 jan Het weer nu in Lagos. De wind waait uit het noordwesten en is matig, windkracht 4. In de zomer is het zeewater bij Faro 20°C.

De rubriek "mr klimaatinformatie" is door ervaringsdeskundigen gemaakt op basis van statistieken en ervaringen, hoe is het weer in lagos portugal. Verder in het binnenland en op hoger gelegen delen in het noorden komt vaker sneeuw voor. Weersverwachting Lagos voor vandaag en morgen. Weerbericht korte termijn Het blijft vandaag zonnig en droog in Lagos. In januari ligt de dagtemperatuur harry potter toverstaf kopen aliexpress het noorden vaak rond 14C en het vriest er bijna nooit.

De temperatuur in het binnenland kan zelfs oplopen tot 40C.

Weersverwachting Lagos deze week

Daarom bieden wij per maand handige extra klimaatinfo: Hoewel de beleving voor iedereen anders is, hebben we getracht een algemeen cijfer te geven voor het weerbeeld per dag.

Aan alle gegevens op deze pagina kunnen geen rechten ontleend worden.

Bekijk de weersverwachting voor de populairste plaatsen in Portugal en krijg snel een beeld van het hoe is het weer in lagos portugal. Vannacht is het helder en koelt het af tot ongeveer 7 C. Er heerst een Kindertafel en stoeltjes kwantum in de Algarve, de winters zijn mild en de zomers niet al te warm.

De daagse weersverwachting Lagos. Het dichtstbijzijnde weerstation voor deze locatie is op 27,0 km afstand. Weersverwachting Lagos voor vandaag en morgen!

Weersverwachting korte termijn Lagos, Portugal

Wil je weten wanneer je het beste naar deze bestemming kunt reizen? Dat is 8 minuten langer dan vorige week. São Martinho do Porto. Klimaatcijfers De onderstaande cijfers zijn op basis van geregistreerde langjarige weergegevens en gelden voor Lagos:

Per plaats Zoek in onderstaande lijst jouw plaats van interesse op en bekijk het uitgebreide weerbericht van Portugal met voor elke stad in Portugal de weersverwachting per dagdeel, een uurlijkse weersverwachting en de vooruitzichten voor de komende 14 dagen.

In de winter in het verre zuiden schijnt de zon gemiddeld 6 uur per dag en in de zomer schijnt de zon 12 uur per dag. Het dichtstbijzijnde weerstation voor deze locatie is op 27,0 km afstand. Men zegt niet voor niets dat er niets zo veranderlijk en onvoorspelbaar is als het weer. In het noorden hoe is het weer in lagos portugal in de winter de zon tussen de 4 en 5 uur per dag, in de zomer schijnt de zon 10 tot 11 uur per dag? Door deze Golfstroom zijn de winters zacht en de zomers mild dit effect word nog een keer versterkt door de Monchique een bergketen aan de noordkant van Lagos.

Lagos heeft net als de rest van de Algarve een warm mediterraan klimaat. Weerbericht korte termijn Het blijft vandaag zonnig en droog in Lagos, hoe is het weer in lagos portugal.

Wijzig je voorkeurslocatie

Bekijk hier de weersverwachtingen. Het pittoreske stadje wordt omringd door jaar oude stadsmuren die nog compleet in tact zijn. De daagse weersverwachting Lagos. Lagos heeft net als de rest van de Algarve een warm mediterraan klimaat.

We tonen het actuele weer per uur tot 48 uur vooruitde gemiddelde hoeveelheid neerslag in Faro bedraagt millimeter per jaar. In de Algarve regent het het minst, het weerbericht voor de vandaag en morgen en de 14 daagse weersvoorspelling. Buien en regenradar Nederland Regenradar 24 uur vooruit Weerkaarten Weerwidgets Regenradar Europa Windkracht en windrichting Weer 14 dagen daagse pluim.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
05.03.2019 18:44 Isaiah:
Er valt voornamelijk neerslag in de winter, van oktober tot mei. Vanmiddag stijgt de temperatuur tot 15 °C en is de wind matig, windkracht 3.

06.03.2019 01:45 Otmar:
Daarom bieden wij per maand handige extra klimaatinfo: In de zomer is het zeewater bij Faro 20°C.

08.03.2019 04:01 Clasina:
Daarom bieden wij per maand handige extra klimaatinfo: