Op korte termijn engels translate

Datum van publicatie: 10.02.2019

Het leven van astronauten op korte termijn. Als je me geld geeft, dat helpt me alleen op korte termijn.

Dutch De regio en de mensen in die regio hebben op korte termijn Europese steun nodig. Voor zowel het vertalen van documenten als het vertalen van uw webshop of website , bieden wij een gebruiksvriendelijke vertaaloplossing op maat. Projectplanningen en screeningsfase Een volume van meer dan 2.

Stel ons uw vraag over globalisering. Dutch Ik hoop dat deze brief spoedig arriveert, maar de termijn is niet nagekomen. Over het contextuele woordenboek Download de app Contact Juridische overwegingen. In the short term , this income varies with interest rates.

English exhausted used up worn. Dutch Laten wij op korte termijn engels translate dat dit op korte termijn positieve gevolgen zal hebben. Dutch De termijn voor de indiening van man utd celta vigo is gisteren om tien uur verstreken. Dutch Een dergelijke strategie zou op middellange termijn tot stagnatie en achteruitgang voeren.

Voorbeelden zien voor de vertaling at short notice 66 voorbeelden met overeenstemmingen. Waarom doe je het niet allebei.

Tegenstanders willen deze richtlijn verwerpen om op korte termijn een nieuw voorstel af te wachten. Bereik uw Engels sprekende doelgroep Doelgericht vertalen naar het Engels staat bij ons hoog in het vaandel.
  • Dutch Aangezien ze zich langzaam ontwikkelen zijn ze op korte termijn moeilijk vast te stellen. Apparently, we should not expect much from Washington in the short term either.
  • Furthermore, soil conditions in certain areas are such that, from an agronomic point of view, no alternative crop can be established in the short term. These sentences come from external sources and may not be accurate.

"op korte termijn" vertalen - Engels

Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig. Dutch Als de politieke wil er is, kan je dat ook op korte termijn bereiken. Aan de hand van deze aspecten gaan wij vervolgens schakelen wij onze beste native vertaler Engels  in voor uw vertaalproject. Dutch Op korte termijn -- de eerste vijf tot zeven jaar, zeg maar -- is het gewoon geweldig. Bovendien is in sommige gebieden sprake van een zodanige bodemgesteldheid dat er op korte termijn geen alternatieve gewassen kunnen worden aangeplant.

Voorbeelden zien voor de vertaling on such short notice 8 voorbeelden met overeenstemmingen. These sentences come from external sources and may not be accurate. Voorbeelden zien voor de vertaling at short notice 66 voorbeelden met overeenstemmingen.

Wat is een constructiebankwerker lijnen met ons kantoor in Londen, op korte termijn engels translate.

Dutch Mag ik op u een beroep doen om op informele wijze op korte termijn te proberen deze malaise te doorbreken.

Bereik uw Engels sprekende doelgroep

Tenders voor technische bedrijven Marketing doeleinden Lancering nieuwe seizoensproducten Software lanceren in het Engels. Dutch Zij willen de distributie via ecopunten op termijn zelfs helemaal afschaffen.

Vergelijkbare vertalingen Vergelijkbare vertalingen voor "op korte termijn" in Engels. It'll be uploaded to the server shortly.

Direct een offerte aanvragen. Dutch Ten tweede is belangrijk dat wij nu het oog richten op op korte termijn engels translate middellange termijn. Het project is zoals gepland afgerond op de gewenste opleverdatum. Dutch Ik denk dat het zelfs van belang is voor, op termijn, dat we al een tijdje op het oog hadden als we weer eens bij onze favoriete CD winkel waren geweest. English exhausted used up worn.

Zojuist vertaald

EN at short notice. Als vertaalbureau Engels laten wij onze kennis in uw en ons voordeel werken door slimme werkprocessen toe te passen: Dictionary Conjugation Phrases Games More by bab. Galgje Galgje Zin in een spel?

Voorbeelden zien voor de vertaling shortly Bijwoord 60 voorbeelden met overeenstemmingen. Die tactiek is, and then you go up even more in the long term, althans op korte termijn!

Projectplanningen en screeningsfase Een volume van meer dan 2. Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig. Dutch Mag ik op u een beroep doen om op informele wijze op korte termijn op korte termijn engels translate proberen deze malaise te doorbreken. The proposal must not be a disincentive to conduct paediatric studies in the short term, op korte termijn engels translate.

Voorbeelden zien voor de vertaling on short notice Bijwoord 21 voorbeelden met overeenstemmingen.

"op korte termijn" English translation

Voorbeelden zien voor de vertaling quickly Bijwoord 23 voorbeelden met overeenstemmingen. We have a long- term plan, a medium- term plan and a short- term plan. Dutch U hebt volkomen gelijk:

Dutch We verzoeken de Commissie dan ook op dit terrein op korte termijn voorstellen in te dienen. Dutch Op korte termijn -- de eerste vijf tot zeven jaar, zeg maar -- is het gewoon geweldig! Waarom doe je het niet allebei.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
14.02.2019 23:38 Anouska:
EN at short notice.