Camping kroatie met zandstrand en zwembad

Datum van publicatie: 13.03.2019

In deze blauwe, heldere zee, kun je heerlijk zwemmen. De baai heeft een kiezelstrand, waar je heerlijk kunt zwemmen en zonnen. Naturist Camping Ulika Naturist Camping Ulika ligt op 8 km afstand van Porec, het beschikt over een zwembad en ligt direct aan zee.

De camping is voorzien van een tennisbaas, basketbalterrein, speeltuin, minigolf, biljarttafels en elektro Tot slot is er een duidelijke Balkan-invloed, met kebab en burek. Zeer grote camping plaatsen Ideaal voor een strandvakantie Aan zee met strand binnen 50m.

Camping Camping Valalta ligt ten noorden van Rovinj, het is een populaire camping onder naturisten in heel Europa. Het terrein is goed onderhouden en op ecologische wijze aangelegd.

Mooie middelgrote terrassencamping Gelegen in prachtige omgeving, kristalheldere zee Modern zwembad met ligbedden Camping kroatie met zandstrand en zwembad Trogir op maar 10 autominuten Onder andere een restaurant op het strand Populaire badplaats Okrug Gornji op korte afstand Stacaravans.

De camping heeft haar eigen restaurant, camping kroatie met zandstrand en zwembad, er zijn grote percelen van m2 en mobilehomes te huur, pizzeria, plaats of camping. Camping Porto Sole Camping Porto Sole is een kleinere camping gelegen bij Vrsar in een beschutte baai en beschikt over een zwembad.

Daarom raden wij onze campings in Kroati aan. Naturist Camping Kazela Naturist Camping Kazela ligt naast de textiel camping Kazela, Een feestelijke afsluiter van de maaltijd. De camping ligt slechts 6km van Rovinj en is genoemd naar een klein onbewoond eilandje aan de zuidkant van de baai.

Berichtnavigatie

Camping Vestar Camping Vestar is een kleinere camping van 15 hectaren met een zwembad direct aan een kiezelstrand, het ligt op ca. Camping Kazela Het vakantiedorp Kazela ligt op loopafstand van Medulin direct aan de zee en heeft een 2,5 km lang strand dat omgeven is door prachtige natuur.

In Istrie zijn achttien grote steden die bekend zijn. Als prachtig contrast een verpletterende groene nat.. Zo hebben deze campings in Kroatië naast een mooi zandstrand ook nog een aantal zwembaden. Voor volwassen zijn er onder andere ochtendgymnastiek en sportactiviteiten. Solitudo Camping Camping Solitudo is het enige kampeerterrein van Dubrovnik, dichtbij de stranden van het schiereiland Babin Kuk.

  • Praktische informatie over Kroatië Hier vindt u praktische informatie voor als u op vakantie gaat naar Kroatië:
  • Een fantastische grillige kustlijn, met woeste bergen, aan de kustzijde maanlandschapachtig afgesleten door de eeuwige borabora.

Ook de sterke dranken zijn populair in heel Kroati. Over Campingnavigator Cookie statement Camping eigenaar. Veel mensen, met wijn of bier daarbij. Zeer grote camping plaatsen Ideaal voor naturisten Ideaal voor een strandvakantie. Daardoor is de camping prachtig geworden.

Ik wil naar

Plaats met schaduw Over Campingnavigator Cookie statement Camping eigenaar? Camping aanbiedingen Best Deal campingcard Campinggidsen. De kustlijn van Kroatië is zeer ruig en ongerept.

Leave a Comment Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. De camping kijkt uit over de zee en door de bebossing zijn er vele plekken waar j Grote delen zijn betiteld als beschermd natuurgebied.

Perfect dus, om vanaf de camping in Kroati de natuur in te trekken. Zeer grote camping plaatsen Ideaal voor een strandvakantie Aan zee met strand binnen 50m.

Algemene informatie Istrie

Een rijke geschiedenis heeft waardevolle sporen achtergelaten in de culinaire traditie en de wijnproduktie. Vakantiepark Naturist resort Valalta ligt ten noorden van Rovinj, op het terrein zijn er bungalows, appartementen en mobilehomes te huur. De camping maakt onderdeel uit van het hotelcomplex, waarvan enkele faciliteiten zoals het..

Klik op de kaart voor een grote versie met alle campings in Istrië           Contact gegevens:

Ook Kroati is bezaaid met wonderen uit de oudheid! Vanaf onze luxe campings in Istri is het mogelijk om bijvoorbeeld het historische Pula te bezoeken.

Het terrein is prachtig groen aangelegd en ligt dichtbij zee met een kiezelstrand. Camping Lanterna Camping Lanterna is een grote camping met meerdere zwembaden gelegen direct aan de zee tussen Novigrad en Porec in. Oaza Mira Camping Oaza Mira is gelegen dichtbij het plaatsje Drage, in het midden van de Kroatische kust, bogen en afmetingen.

Het stadje is ook bekend door zijn cultureel-historische mo. Bekijk nu de verschillende campings in Kroati met zandstrand en boek vandaag nog uw camping kroatie met zandstrand en zwembad.

Allcamps is partner van:, camping kroatie met zandstrand en zwembad. Kroati heeft intertoys speelgoedwinkel frederik hendriklaan den haag ingredinten voor een geslaagde campingvakantie.

Klimaat Istrie

Ook zijn er Centraal-Europese gerechten te vinden, zoals goulash. Naturist Camping Ulika Naturist Camping Ulika ligt op 8 km afstand van Porec, het beschikt over een zwembad en ligt direct aan zee. Vanwege het turbulente verleden zijn er ook Italiaanse, Oostenrijkse , Turkse en Franse invloeden te vinden.

Camping Belvedere   Lees meer. Naturist Camping Ulika Naturist Camping Ulika ligt op 8 km afstand van Porec, het beschikt over een zwembad en ligt direct aan zee. Camping Vestar Camping Vestar is een kleinere camping van 15 hectaren met een zwembad direct aan een kiezelstrand, het ligt op ca.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
19.03.2019 00:04 Tinke:
Naturist Camping Ulika Naturist Camping Ulika ligt op 8 km afstand van Porec, het beschikt over een zwembad en ligt direct aan zee.

28.03.2019 06:22 Osman:
In Istrie zijn achttien grote steden die bekend zijn. Probeer het later nogmaals.

30.03.2019 19:20 Atika:
Hierdoor wordt het liggen aan een strand veel aangenamer en is het ook fijner om te gaan zwemmen in de zee!