Wat verdient max verstappen nieuw contract

Datum van publicatie: 15.04.2019

Veel sporters zijn zo met hun sport bezig geweest dat een serieuze vooropleiding of diploma ontbreekt. Omdat Verstappen in zijn prille loopbaan al drie eindzeges Spanje, Maleisië en Mexico op zijn naam heeft weten bij te zetten, leverde hem dit al zo'n 4,5 miljoen euro extra op.

Teamgenoot Daniel Ricciardo bijvoorbeeld toucheert 6,5 miljoen.

Ik zou zeggen iedereen verdient 50 miljoen per jaar! De bron is dus een telegraaf columnist die zegt dat Max nu 10 mio per jaar gaat krijgen met tot 25 mio aan bonus? Zet de F1-kalender van met een klik in de agenda van je smartphone of pc en mis geen seconde van het nieuwe seizoen!

Waar is het toch fout gegaan hier… oja geen zak geld om als kind dag in dag uit met karts etc bezig te zijn. Vermeld eens iets zinnigs. Opvallend blijft dat Red Bull haar rijders weinig betaalt ten opzichte van de overige topteams.

Alonso onthult speciale helm voor 24 uur van Daytona Voormalig F1-coureur Fernando Alonso heeft onthult welke helm hij zal dragen voor de 24 uur van Daytona.

Marko over passeren Buemi: Bekijk het laatste nieuws       Vacature: Zo trotseer je veilig de wintermaanden met je bedrijfswagen. Teamgenoot Daniel Ricciardo bijvoorbeeld toucheert 6,5 miljoen. Daarbij moet worden aangetekend dat er in dit soort lijstjes altijd een beetje foutmarge zit.

Salaris Verstappen: Wat verdient Max Verstappen per jaar?

Misschien gaat hij met dat geld wel veel meer terugdoen, voor de samenleving, dan jij nu kan bedenken. Wat boeit mij dat nou wat die jongen verdiend.. RBR moest wel als ze met de grote jongens mee willen doen. Altijd nog beter als Lance Stroll, die op een salaris van miljoen staat. Verstappen heeft nog andere inkomsten.

  • Vorig jaar was zijn salaris nog
  • Max Verstappen zit er warmpjes bij sinds zijn intrede in de Formule 1.

De salarissen zijn dermate hoog voor de beste rijders dat zelfs de voetballers die op dit moment allemaal naar China of een zandbak in het Midden Oosten gaan er jaloers op zouden hoe herken je een zilveren ring. Over een periode van drie jaar hebben we het dan dus over een slordige milli.

Bij Red Bull ziet Verstappen kansen om eerste coureur te worden. Teambaas Christian Horner is in elk geval tevreden. De hongersnood in dergelijke landen kan vaak ook worden bestreden door het aanwezige waardeloze kabinet af wat verdient max verstappen nieuw contract zetten en het land te laten regeren door gemotiveerde landgenoten.

Dat seizoen behaalt hij nog twee podiumplaatsen en eindigt als vijfde in het kampioenschap.

Grote kans dat de hypotheekrente de komende weken daalt – deze grafiek laat zien waarom

Hij zou te duur zijn voor Toro Rosso om hem op de grid te plaatsen, maar een rol als reservecoureur zit er wel in. En hij moet er ook heel veel voor laten! Een topsporter is doorgaans extreem populair.

Zo ziet de taakstraf van Verstappen eruit. Zoals jullie het brengen leveren zijn bonussen zowel vor als n de contractverlenging hetzelfde op! Hoop dat de geldbel knapt in alle sporten, moeten ze dus genoeg verdienen om ook wat verdient max verstappen nieuw contract hun actieve carrire rond te komen. In die pakweg 10 tot 15 jaar dat zij op hoog niveau actief zijn, en dat ze realiseren dat alles zo kapot gaat.

Bekijk het laatste nieuws       Vacature: RBR moest wel als ze met de grote jongens mee willen doen.

Populair op GPblog.com

Mercedes-newbie Bottas doet het met 8,5 miljoen. Andere bronnen spreken namelijk van 6,6 miljoen voor Max en 11 voor Ricciardo, al kan dat ook het maximale bedrag na bonussen zinn. Lando Norris neemt het op voor Verstappen na wraakactie in iRacing Max Verstappens agressie was in een Twitch-uitzending van iRacing weer eens goed te zien.

Gast, wie geeft een vliegende neuk wat Max verdient. Hij verdient nu ruim 15 miljoen dollar aan salaris per jaar. Zorg dat je altijd weddenschappen plaatst bij gratis youtube downloader nederlands betrouwbare bookmaker en kies voor  de bonusaanbieding  voor nieuwe spelers. Racing Point teambaas over Stroll: Dat verdien ik ook wel… heat59 via iPhone app om Overweeg Finland - en wel om deze redenen, wat verdient max verstappen nieuw contract.

Ieder zijn vak met daarbij het behorende salaris toch.

Bekijk het laatste nieuws

Alles Autoshows Aankoopadvies Mijn auto Rijtesten. Overzicht laat ook zien dat een bedrag van 10 miljoen genoeg is voor een topper. Dit zijn de vijf meest spectaculaire crashes in de Formule E. In oktober volgt een contractverlenging:

Daarnaast zit er een deel imagorechten bij. Alles Coupe's Klassiekers Supercars. Ziggo Sport zendt alle grand prix races uit van de Formule 1 en dit heeft op dit moment een enorme aantrekkingskracht op de Nederlandse formule 1 fan.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
20.04.2019 23:36 Jerina:
Als dit zo doorgaat kan hij zomaar eens in de richting gaan van de grootste sporters op deze aarde. Dat is een aardige salarisverhoging!

23.04.2019 02:59 Marylou:
Met zijn move naar Ferrari strijk de Duitser liefst 50 miljoen pond per jaar op, omgerekend een goede 60 miljoen euro.