Wat te doen bij erge winderigheid

Datum van publicatie: 11.04.2019

Heel veel sterkte met je maagklachten! Ik ben net 40 en heb de symptomen die beetje bij beetje steeds heviger worden.

Dit is een voorbeeld van de zgn. The item gets outrageous and also to support these reach their ambitions — it could be this type of prize. Heb jij dat ook? De oorzaak van iets ligt altijd in de energie. Na elk volgende hapje of drankje speelt het op en loop ik uren te kampen met deze verschrikkelijk irritante pijn.

Ik ben er niet mee bij mijn huisarts geweest. Ja, dat is blijkbaar de darmgoden verzoeken. Hallo, ik heb sinds een tijdje maagklachten. Vermindert baarmoedercontracties na terugplaatsing. Kan dit een griep zijn of is er toch iets anders aan de hand.

Krampen in maag en darmen

Dat het ook gaat over deze voeding en hoe dat via je cellen tot je komt, dank je wel voor deze site! Ga bijvoorbeeld na of je gisteren iets speciaals gegeten hebt of iets stresserends hebt ervaren.

Wel opgezette buik en erg winderig. Ik heb door stress epileptische aanvallen gehad, maar ik heb geen epilepsie volgens onderzoeken…. Artrose heeft ook te maken met de balans tussen vrije radicalen en antioxidanten in je lichaam, ofwel het oxidatieproces.

Door de pijn kan ik me ook niet meer concentreren. Het zweten is al een stuk minder geworden.

  • Veel vrouwen zijn misselijk in de overgang. Sterkte en groeten, Paul.
  • Heb je al eens neurologisch onderzoek ondergaan?

Lieve dames in de overgang, wat een eye opener om al jullie berichten te lezen! Doe rustiger aan of neem een time-out 4? De pijn word erger als ik opsta of als ik een ander lighouding wil maken? Bovengenoemde factoren werken elkaar bovendien in de hand. Paul Ik had niet door dat je pas 12 jaar oud bent.

91 Responses

Soms verkrampt het wat harder dan anders. Winderigheid heb ik ook wel last van best vaak. Omdat ik gelezen heb dat er allerlei middelen opgeslagen blijven in je lever ben ik er even meegestopt maar mijn vingers gaan al weer pijnlijk worden.

Hij heeft de gehele dag door belast en ook onbelast pijn aan zijn polsen.

Nu heb ik ook een te langzaam werkende schildklier. En vandaag zaterdag stond ik ermee op. Het is gelukkig niet dagelijks en wekelijks kan ik ook niet zeggen? Reageren is om technische redenen voorlopig niet meer mogelijk. Bovendien ben ik extreem moe?

2. Hoofdpijn

Ook alcohol, drugs en geneesmiddelen kunnen de functie van de Lever negatief beïnvloeden. Nu eet ik op advies van de homeopaat glutenvrij. Waarom deze site Vrijwillige professionals schrijven voor het grootste hulpportaal van Nederland.

We komen er wel steeds meer achter dat het vaak is als ik ergens heel erg naar uit kijk, menig feestje of leuk iets moet daardoor worden afgezegd. Ik heb al een tijdje last van een erg opgezette buik.

Shirley Hallo, wat te doen bij erge winderigheid, ik heb sinds december vorig jaar aanvallen rond de maagstreek wat door loopt naar mijn rug. Chinese geneeskunde noemde deze externe factoren Koude, Damp onzuiverheid enz, maar er was geen oplossing voor.

Maar wat betekent dit. Van mijn maag is een slokdarm gemaakt. Werken is al een hele opgave, zou soms wel dagen in mijn bed willen blijven en wat doe je met al die angsten. Ik heb nu mijn derde burn-out in 7 jaar te pakken. In het begin ben ik er eens voor naar de dokter geweest, om de katten te keren.

Besluit gewoon om geen patiënt te worden

En werkt je huisarts niet mee, dring dan aan op een second opinion; ook daar heb je recht op. Met paracetamol naar bed gegaan en maandag leek het beter te. Aangezien je zwanger bent, zou ik zo spoedig mogelijk even contact opnemen met je huisarts, al is het maar uit voorzorg.

Door de pijn kan ik me ook niet meer concentreren. Paul, weet jij of ik mij hier zorgen om moet maken. Na meestal 5 a 6 uur gaat het langzaam over?

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
17.04.2019 10:36 Yvonne:
Sinds gisteravond niets meer gegeten, kan het dan nog iets te maken hebben met verkeerd voedsel? Veel bewegen maar hoe doe je dat als alles zeer doet bij het bewegen?.

25.04.2019 07:26 Mare:
Ook kunnen er medicijnen worden meegegeven. Tot slot kan er nog sprake zijn van passagebelemmering door een vernauwde slokdarmuitgang of maaguitgang, door een middenrifbreuk, door een verdikking in slokdarm of maag, of door verslapping van de maagwand maagdilatatie.

27.04.2019 14:00 Petri:
Deze menstruele migraine kan ook optraden als je oestrogeenspiegel daalt. Heb jij dat ook?