Stilzitten als een kikker eline snel

Datum van publicatie: 24.03.2019

Hierdoor kun je het zelf ook weer makkelijker overbrengen bij je kind. Maroud beilen 1 augustus Ik raad dit product aan.

Moppel Haarlem 15 maart Ik raad dit product aan. De cd daarbij is een uitkomst. Ze kunnen niet slapen, piekeren, zijn snel afgeleid en onrustig. Irene32 25 juli Mooi boek, niet veel tekst, duidelijke inhoud. Ik heb het boek Stilzitten als een kikker van Eline Snel ook gelezen. Mo75 5 september Ik raad dit product aan.

Het leest makkelijk weg. Ze kunnen niet slapen, zijn snel afgeleid en onrustig, het is meer een naslagwerk voor ouders. Goed boek, 400 ha uitbreiding van particulier natuurbeheer mogelijk! Het boek is niet geschikt voor kinderen, dit wordt met de moederouders besproken. De ingesproken oefeningen zijn leuk voor alle kinderen van alle leeftijd en hebben leuke en ontspannende effecten.

Marneta Viegas Relax Kids! Alles word in kinderlogica vertelt. Eerst het boek goed lezen voor je de cd gaat gebruiken en zorgen dat het niet opgelegd wordt maar dat het kind er plezier aan blijft beleven.
  • An 1 mei Ik raad dit product aan.
  • Ze heeft er aandacht voor.

Eline Snel

Lala37 18 april Deze nieuwe editie is nu voorzien van een voorwoord van mindfulnessgoeroe Jon Kabat-Zinn. Ikzelf vind het boekje mooi, mooie woordkeuze die kinderen aanspreekt en de ideale manier om kinderen het mediteren aan te leren, maar zelfs voor de ouder s zelf een aanrader.

Er wordt gewerkt aan een innerlijke houding van rust en bewustzijn, niet overal direct op reageren, open staan voor anderen, begrip hebben dat niet alles gaat zoals je wel graag zou willen, en leren omgaan met angst en boosheid.

Deze nieuwe editie is nu voorzien van een voorwoord van mindfulnessgoeroe Jon Kabat-Zinn.

Overzichtelijk en helder geschreven. Een leuk boekje maar de bijgesloten cd is de echte topper. Meditatie cd is prettig om naar te luisteren. Kinderen zijn echter ook snel afgeleid, onrustig en moe. Jarene Maarssen 31 oktober Ik raad dit product aan. Hoe verschilt de inhoud vh boek.

Over de auteur

Lilithe 4 juli Ik raad dit product aan. Leerzaam Fantasierijk Mooi vormgegeven. Wat een eye opener. Ik pas het toe in mijn praktijk dinamocoaching met veel succes.

De effecten zijn meer rust in de klas, meer openheid en een betere concentratie! Aandacht werkt           Mindfulness is met aandacht in het moment aanwezig te zijn. Ik heb het e-book maar kan de bijbehorende geluidsfragmenten kan ik niet afspelen?.

Ik ben heel blij dat ik deze heb aangekocht. Voor mijn dochter van 4 jaar waren ze nog niet geschikt.

Samenvatting

Kinderen leren hier vriendelijke aandacht aan te geven. Het boek is niet geschikt voor kinderen, het is meer een naslagwerk voor ouders. Duidelijke oefeningen zijn goed beschreven. Om die pauzeknop te helpen vinden schreef mindfulnesstrainer Eline Snel 'Stilzitten als een kikker; Mindfulness voor kinderen jaar en hun ouders'. Ikzelf vind het boekje mooi, mooie woordkeuze die kinderen aanspreekt en de ideale manier om kinderen het mediteren aan te leren, maar zelfs voor de ouder s zelf een aanrader.

Zenza 15 oktober Ik raad dit product aan. Onder begeleiding vanaf ca. Dat je met je kind een mindfulness oefening zou kunnen doen had ik echt nooit gedacht. Het fijne is dat je gedrag kunt veranderen, gevoelens niet. Geschreven bij Stilzitten als een kikker Voordelige koop, stilzitten als een kikker eline snel is wat ik er goed aan vind. Het idee dat je jezelf rustiger kunt krijgen, en dat een kind dat bij zichzelf ook kan toepassen spreekt me wel aan.

Was ons aangeraden en bevalt onze dochter zeer. Samen genieten we hier van.

Het idee dat je jezelf rustiger kunt krijgen, en dat een kind dat bij zichzelf ook kan toepassen spreekt me wel aan. Doorheen de hoofdstukken staat uitleg over het thema heel vlot en duidelijk beschreven en daarnaast staan er telkens heel wat oefeningen.

Samen in de woonkamer doen we ook af en toe een oefening, net na school.

Geschreven bij Stilzitten als een kikker Twee pluspunten:. Leerzaam Fantasierijk Mooi vormgegeven. Het boek Stilzitten als een kikker nog niet gelezen maar het werkboek samen met mn kinderen van 7 en 5 doorgenomen Het verhaal van het vogelmeisje sprak me stilzitten als een kikker eline snel aan en dit werkboek bleef mn aandacht en interesse vasthouden De oefeningen in het boek zijn erg leuk om te doen,zorgen voor verrassende reacties bij mn kinderen en tot inzicht bij mezelf Het werkboek laat je zien dat je gedurende de hele dag wel een rustmoment kunt pakken en laat je dichterbij komen tot je eigen ik en je eigen gedachtes Ook merkte ik dat mn kinderen bewuster werden van hun omgeving Aanrader.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
01.04.2019 20:41 Yoep:
Ze ervaren het als zeer prettig!! Hoe word je de baas over je gedachten.

02.04.2019 15:55 Philippe:
Overzichtelijk en helder geschreven.

06.04.2019 19:26 Robyn:
In winkelwagen Op verlanglijstje.