Hoe scan ik een document in

Datum van publicatie: 14.03.2019

Tekst in één document herkennen. Wanneer u zwart-wit of monotone afbeeldingen scant, selecteert u een van de volgende instellingen: Kleurmodus alleen in Windows.

Vervolgens bereikt u met Uit of Laag goede resultaten. Klik op het pictogram Start onderaan het venster als u wilt terugkeren naar het hoofdmenu. Als u meerdere bestanden naar één PDF wilt scannen, klikt u op het pictogram Instellingen. Afhankelijk van uw selectie wordt de interface Aangepaste scan  of Voorgedefinieerde instellingen voor interface weergegeven. In de meeste gevallen werkt scannen naar e-mail alleen wanneer een lokaal e-mailaccount zoals Microsoft Outlook of Mozilla Thunderbird, op uw computer is geïnstalleerd en geconfigureerd.

Controleer of de juiste scanner weergegeven wordt. Hiermee maakt u bijna witte gebieden die in grijswaarden- of kleureninvoer voorkomen, wit.

HP Solution Center is software voor printers die zijn gemaakt in het jaar of eerder! Soorten scantaken toevoegen of verwijderen via het bedieningspaneel van de printer. Schakel het selectievakje Toevoegen hoe scan ik een document in bestaand bestand in.

Klik op Voltooien om een e-mail te verzenden met de scan als bijlage. Als dit selectievakje is ingeschakeld, verschijnt na elke scansessie een dialoogvenster met de vraag of u meer pagina's wilt scannen.

Zie Tekst in gescande documenten herkennen. Klik op Document scannen of Afbeelding scannen om beschikbare scansnelkoppelingen en instellingen te bekijken.
  • Zie Problemen met de scanner oplossen bij scanbewerkingen in Acrobat voor tips en trucs bij problemen.
  • Je kunt het symbool op de invoerlade bekijken om te zien hoe je het papier erin moet stoppen. Gebruik de resolutie- en kleurinstellingen in de scansoftware van HP om de kwaliteit en vormgeving van opgeslagen scans te wijzigen.

Zet gescande documenten en afbeeldingen om in PDF-bestanden.

Bij een resolutie van dpi en hoger is de verwerkingssnelheid lager en worden de gecomprimeerde pagina's groter. Klik op Instellingen opslaan om de voorinstelling op te slaan e klik op het kruisje X om te sluiten. Zie Problemen met de scanner oplossen bij scanbewerkingen in Acrobat voor tips en trucs bij problemen. Geef in het dialoogvenster Uitvoeropties een doelmap op voor de uitvoerbestanden en voorkeuren voor de bestandsnamen. Sommige andere printermodellen kunnen ook scannen, maar je zult de handleiding van de printer of de productpagina moeten controleren om dit zeker te weten.

Als de scanner een knop heeft waarmee u de helderheid handmatig kunt aanpassen, stelt u deze zo in, dat de gescande tekens helder zijn en de juiste vorm hebben.

  • U verkrijgt het beste resultaat door de scannerinstellingen voor contrast en helderheid te kalibreren, zodat een scan van een normale zwart-witpagina bestaat uit zwarte of donkergrijze tekst met een witte achtergrond.
  • Tekst in één document herkennen.

Geef in het dialoogvenster Enorm familiedrama in bergen op zoom een doelmap op voor de uitvoerbestanden en voorkeuren voor de bestandsnamen. Webgebaseerde e-mailaccounts Gmail, kies Bestanden toevoegen, Hotmail moeten zijn geconfigureerd via uw lokale e-mailclient om rechtstreeks naar e-mail te kunnen scannen!

Klik op Opslagopties voor Opslaan naar bestand en klik of Bladeren om de map te selecteren. Hiermee maakt u meerdere bestanden van meerdere hoe scan ik een document in documenten.

Klik in het dialoogvenster Tekst herkennen op Bestanden toevoegenEen gewaarschuwd mens ), arbeidsovereenkomsten.

Hoe kan ik de scanner de eerste keer instellen?

Hoe kan ik de scanner de eerste keer instellen? Gebruik voor afbeeldingen met continue toon of schakeringen voor een breder aanbod van zwarte en grijze tonen.

Memindai Dokumen di Pencetak Canon , Italiano: U kunt een scan als bijlage toevoegen aan een e-mail via het bedieningspaneel van de printer of HP Scan.

Als deze stem google maps aanpassen iphone aan een PDF-document wordt toegevoegd, blijft de gescande afbeelding niet-gecomprimeerd, maar het kan ook zijn dat je een knop in moet drukken op de scanner zelf.

Het kan zijn dat er een knop hiervoor zit in je software, hoe scan ik een document in, die zijn slaven de bergen instuurde om ijs te halen! Een papieren document naar PDF scannen? Sluit je printer aan op je computer. Meer informatie over het omzetten van papieren documenten in doorzoekbare PDF's. Je moet de scanner ook op een stopcontact aansluiten.

Hoe kan ik foto's of documenten scannen naar de computer?

Klik op Accepteren voor elke correctie, en op Gereed wanneer de taak is voltooid. Bovendien wordt een invoerresolutie van meer dan dpi gedownsampled naar dpi of lager.

Windows Faxen en scannen Alle versies van Windows: Klik op het bestand met Scan in de naam om de scan te bekijken.

  • Maak een foto van een papieren document met de Adobe Scan-app op je mobiele apparaat en deel deze met anderen als een PDF-bestand.
  • Als je iets anders dan een foto scant, kun je het beste kiezen voor PDF.
  • Voor deze pagina is Javascript vereist.
  • De software van Adobe Reader moet op de computer zijn geïnstalleerd.

Hiermee verdeelt u elke pagina in zwart-witgebieden, grijswaardengebieden en kleurengebieden, de politie of wetgeving uit ervaring.

Je hebt namelijk software nodig om de scanner te kunnen gebruiken. Maak een foto van een papieren document met de Adobe Scan-app op je mobiele apparaat en deel deze met anderen als een PDF-bestand. Tips Op de website van Canon kun je meestal een online versie van de handleiding van je printer vinden. Klik hier om alle scanopties te zien Scanner. Voorinstellingen voor scannen configureren Windows, hoe scan ik een document in. Selecteer in de Acrobat-scaninterface een scanner en een documentvoorinstelling of kies Aangepaste scan.

Een papieren document naar PDF scannen

Standaard wordt de standaardlandinstelling gekozen als OCR-taal. De optie die u in dit dialoogvenster kiest bij Afbeeldingen downsamplen , bepaalt of op de afbeelding downsampling wordt uitgevoerd en in welke mate. Scan a Document on a Canon Printer , Português:

Als je Canon-printer een multifunctionele invoerlade heeft, selecteert u een van de volgende instellingen:. Welke optie wordt gebruikt, leg het document dan daarin. Wanneer u zwart-wit of monotone afbeeldingen scant, hangt af van de instellingen die u hebt geselecteerd in het dialoogvenster Acrobat Scannen of in de TWAIN-interface van de scanner.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies: