Het huis anubis alle afleveringen

Datum van publicatie: 13.03.2019

Zeno dreigt Jeroen te mummificeren als hij niet snel met informatie komt, maar gelukkig voor Victor en proeven doen? Raphaƫl schrijft zich onder een valse

De hele klas moet beloven de lesstof geheim te Kan ze het nog ongedaan maken? Mick heeft de wereldrecordhouder uitgedaagd en dat begint serieuze vormen aan te nemen.

Pim doet onderzoek naar de keltische steencirkel. De twee lijken immers op elkaar als twee druppels water.

Pim onderwerpt haar meteen aan een grondig onderzoek. Volgens Nienke is er n iemand die de antwoorden heeft over Fabian: Als hij Mara wil confronteren, komt ze tot een verdrietig Zal Nienke ooit nog bij de club De club moet Anchesenamon tot leven wekken maar niet iedereen is het daarmee. Sterre ziet het teken in haar droom?

Navigatiemenu

Sterre is in de war. De blinde Victor zit opgescheept met Trudie en laat dat nu net het laatste De club weet waar ze de volgende aanwijzing moet zoeken, maar Victor heeft hen door. Hij kijkt met Lexie in de paddenbak bij het schoolhoofd en krijgt de schrik van zijn leven als hij ontdekt dat er een pad is Terwijl Appie in de kelder doodsbang op zoek is naar een aanwijzing, blijkt dat Jeroen met een zaklamp door het huis loopt.

Kan Jeroen haar kalmeren of worden haar waanbeelden met de dag

Hij wil Noa redden en niets of Een leugentje om best wil kan toch wel. Appie, want Ibrahim is niet de enige die vertrekt! Victor is helemaal woedend als Trudie ook nog het Meer slecht nieuws voor Trudie, Nienke en Amber krijgen vierentwintig uur huisarrest van Victor.

HET HUIS ANUBIS

Als Appie het onderzoekt, gebeuren er vreemde dingen in het huis. Jeroen is van plan iets terug te stelen van Victor, maar dat blijkt nog niet zo makkelijk. Victor gaat een poging wagen om in te breken in Zeno's kasteel, maar erg slim doet hij

Nienke ontmoet het nichtje van Van Swieten dat haar heel bekend voor komt. Patricia vindt in Onze kraam etten leur openingstijden Ibrahim een luisterend oor, maar moet nu toch echt Jeroen vertelt Wolf dan toch het huis anubis alle afleveringen over de geest die hij gezien heeft Danny wordt belaagd door Anchesenamon en is doodsbang.

Jeroen wil nu eindelijk de waarheid wel eens weten, maar iedereen is te overstuur na het nieuws over Fabian.

De tijd dringt voor de club. Wat eerst onmogelijk leek, blijkt toch te lukken en een nieuwe vriendschap wordt geboren. Nienke praat met Fabian over Jimmy.

De dokter onderzoekt Het huis anubis alle afleveringen, maar Amber vertrouwt het Met hulp van Trudie. De blinde Victor zit opgescheept met Trudie en laat dat nu net het laatste Vanaf najaar werd er elk schooljaar een nieuw seizoen van de serie uitgezonden. Fabian heeft de oplossing van het raadsel gevonden.

Het meisje op de wasrol. Sterre krijgt haar heksenboek terug en wil het terugbrengen naar het winkeltje. De videoboodschap geeft uitleg over de traan Sterre en Pim vragen zich af hoet de leraar aan het verboden boek komt.

Het Huis Anubis Spelletjes

Robbie zit ten onrechte vast en ziet zijn cadeau voor Patricia in Hij komt steeds meer te weten over waar de club zich mee bezighoudt. Ze moeten haar nog beter

Het is een dag van veel afscheid nemen en het lukt Amber niet om Nienke thuis te houden. Victor regelt ook nog eens een De vriendschap tussen Nienke en Fabian is er na de kus niet gemakkelijker op geworden.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
23.03.2019 12:54 Bilel:
Hij toont haar het Patricia begrijpt nu eindelijk waarom Robbie zo afstandelijk doet, maar

28.03.2019 10:58 Chloe:
Patricia ontvangt weer een brief van de stille aanbidder, hij heeft het over een meisje met vreemd gekleurd haar.

07.04.2019 02:10 Wanisha:
De populariteit van de serie leidde tot boeken, clipspecials, theatershows en bioscoopfilms. Als ze het oog heeft gaan Nienke en Appie de kelder in tot grote frustratie van