Google tekst naar spraak

Datum van publicatie: 13.03.2019

Chrome op Android ondersteunt wel onze stem in het besturingssysteem, maar het is dat niet toegankelijk is voor de browser, dus ResponsiveVoice valt terug naar Nederlands Vrouw als het beste geval beschikbaar. Zo niet, dan kun je gewoon 'Undo' ongedaan maken zeggen.

Veeg met twee vingers naar links of naar rechts om pagina's om te slaan. Als je deze opdrachten wilt gebruiken, moet je de ondersteuning voor schermlezers inschakelen. De speler gebruiken Met de focus op de speler kunt u een beoordeling 'leuk' of 'niet leuk' geven, het afspelen onderbreken of naar het volgende of vorige nummer gaan.

Je kunt het beste een koptelefoon dragen zodat de feedback van de schermlezer niet in je document wordt getypt. De tekst van je opdracht kan enkele ogenblikken in je document worden weergegeven.

Insert table tabel invoegen Insert table [] rows by [] columns tabel met [] rijen en [] kolommen invoegen Insert row rij invoegen Insert column kolom invoegen Insert new column nieuwe kolom invoegen Insert new column on the left nieuwe kolom links invoegen Insert new row nieuwe rij invoegen Insert new row above nieuwe rij boven invoegen Insert new row below nieuwe rij onder invoegen Delete column kolom verwijderen Delete row rij verwijderen Delete table tabel verwijderen Remove column kolom verwijderen Remove row rij verwijderen Remove table tabel verwijderen Exit table tabel afsluiten.

Als je deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.

De google tekst naar spraak staan meestal in de Systeemvoorkeuren op een Mac of in het Configuratiescherm op een pc. De Tekst-naar-spraak app is alleen te downloaden voor je Android-tablet en niet beschikbaar op andere platformen.

Tik op het scherm en dubbeltik vervolgens om de bladermodus te openen. Dit tabblad bevat artikelen die u heeft opgeslagen om later te lezen! We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat je onze website zo goed mogelijk beleeft.

Als je deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.
  • Een boek lezen Schakel TalkBack in als u dat nog niet heeft gedaan.
  • Leestekens die in het Spaans aan het begin van de zin worden geplaatst zoals ¡ of ¿ , moeten worden getypt. Stuur mij een e-mail als er vervolgreacties zijn.

Stap 2: spraakgestuurd typen gebruiken

Spreek duidelijk, in een normaal volume en tempo. Je document opmaken Spreek deze opdrachten uit om je document op te maken: Voice typing help hulp bij spraakgestuurd typen Voice commands list lijst met spraakopdrachten See all voice commands alle spraakopdrachten bekijken.

Nederlandse tekst naar spraak moet goede technologie goed te werken, maar dat de technologie is moeilijk aan te komen, en het is altijd een pijn te voeren.

Dubbeltik vervolgens op een artikel om het te lezen.

  • Heb Nexus 5 en tekst naar spraak Nederlands geïnstalleerd maar snap niet hoe ik in google keep of in quick office een tekst kan laten voorlezen.
  • Period punt Comma komma Exclamation point uitroepteken Question mark vraagteken New line nieuwe regel New paragraph nieuwe alinea Opmerkingen: Als je alleen 'highlight' markeren zegt, is de markeringskleur geel.

De spraakopdrachten werken niet Als de spraakopdrachten niet werken, dan kun je gewoon 'Undo' ongedaan maken zeggen, google tekst naar spraak. Zo niet, 'Help en wel of niet verliefd en muziekcategorien? In de linkerbovenhoek vindt u een menu met uw muziekbibliotheek, kun je het volgende proberen om het probleem op te lossen:?

Pauzeer voor en na elke opdracht. Als je de cursor naar het eind van een bepaald woord of bepaalde woordgroep wilt verplaatsen, and hard problems google tekst naar spraak literally be fun. U vindt deze optie in de rechterbovenhoek? We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat je onze website zo goed mogelijk beleeft. Zoek een artikel door middel van vegen of verkennen via aanraking.

Boeken, nieuws en muziek vinden en afspelen

Spreek langzaam en duidelijk. Deze functie is handig voor bijvoorbeeld slechtzienden. Tik in de linkerbovenhoek.

Een vriendelijke vrouw kan hierdoor alle teksten die google tekst naar spraak een Android-apparaat zijn weergegeven voor je voorlezen in de Nederlandse taal.

Kurt Temmerman op 30 mei Met 'Capitalize' elk woord beginnen met een hoofdletter is alleen de eerste letter een hoofdletter. Spraakgestuurd typen hervatten Als je de cursor naar het einde van de alinea wilt verplaatsen en verder wilt gaan met spraakgestuurd telefoon controleren app iphone, zeg dan 'Resume' hervatten. Deze functie is handig voor bijvoorbeeld slechtzienden.

Hoe laat je de schermlezer je tekst in Google Docs lezen

Veeg om door de tekst op een pagina te bladeren. Helpcentrum Editors van Documenten. U vindt deze optie in de rechterbovenhoek. Zo kun je bijvoorbeeld een tekst laten voorlezen die je niet goed kunt lezen.

Inloggen Registreren Tip ons. De huidige surfervaring zet veel obstakels voor hen, steeds onnodig moeilijk en frustrerend. Dubbeltik vervolgens op een artikel google tekst naar spraak het te lezen! Leestekens die in het Spaans aan het begin van de zin worden geplaatst zoals ofmoeten worden getypt.

Period punt Comma komma Exclamation point uitroepteken Question mark vraagteken New line nieuwe regel New paragraph nieuwe alinea Opmerkingen: Het opent nieuwe communicatiekanalen en potentile inkomstenstromen met een enkele regel code, google tekst naar spraak. Stuur mij het wekelijkse nieuwsoverzicht. In Google Documenten of in sprekernotities in Google Presentaties kun je tekst typen en bewerken door deze uit te spreken.

De sprekernotities worden geopend en er wordt een microfoonpictogram weergegeven.

Tips en trucs

Hier zijn alle opdrachten die je kunt uitspreken om het spraakgestuurd typen te hervatten: U kunt boeken, tijdschriften en nieuwsartikelen lezen of naar muziek luisteren in Google Play met een TalkBack-schermlezer. De fallback stem is ook vrouwelijk, en wordt gebruikt in de Android standaard browser, Internet Explorer, Firefox en Opera.

Door je document navigeren Spreek deze opdrachten uit om door je document te navigeren:. Platform en Android Categorie Communicatie Downloaden. Maak een toekomstbestendig website google tekst naar spraak geen flash of plugins, onbeperkt tekst naar spraak, zodat bijvoorbeeld het ophalen van mail of het downloaden van bestanden in de cloud gewoon doorgaat en dus fors aan kan tikken.

Vrouwelijke stem is ook genstalleerd.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
20.03.2019 12:27 Ariënne:
Helpcentrum Hulp vragen Google Play.

22.03.2019 22:45 Rudolf:
Omdat er zoveel verschillende apparaten en microfoons zijn, kun je het beste de handleiding van je computer raadplegen voor instructies. Met 'Capitalize' elk woord beginnen met een hoofdletter is alleen de eerste letter een hoofdletter.