Email adres blokkeren outlook

Datum van publicatie: 15.03.2019

Vond je dit een nuttig artikel? Was deze informatie nuttig?

U vertrouwt afzenders en geadresseerden die u niet wilt blokkeren, toe aan deze lijst toevoegen. De mail die je van dat adres ontvangt zal voortaan automatisch verwijderd worden. Klik op het bericht dat u wilt verplaatsen naar de map Postvak IN, klik op het tabblad Start op Ongewenste e-mail en klik vervolgens op Geen ongewenste e-mail.

Gebruik de instellingen voor Blokkeren of toestaan om ongewenste en ongevraagde e-mailberichten te beheren door lijsten te maken met e-mailadressen en domeinen die u vertrouwt of juist niet vertrouwt. Het e-mailadres van de afzender wordt toegevoegd aan de lijst met geblokkeerde afzenders van Outlook.

Bedankt voor uw feedback. Wij hopen dat deze inhoud nuttig voor u is, email adres blokkeren outlook. Nieuwe e-mail die u van deze persoon naar de map ongewenste e-mail ontvangt automatisch worden verplaatst. Zie Veilige afzenders en geadresseerden fc barcelona live stream online meer informatie.

Voor deze accounts filters voor ongewenste e-mail wordt verwerkt op de Exchange-server en is niet de clientoptie van een. Klik op het tandwiel-pictogram in de rechterbovenhoek van het venster, vlak naast je naam.

Een afzender of domein verwijderen van de lijst met geblokkeerde afzenders. Was deze informatie nuttig? Bedankt voor uw feedback. Als u dit selectievakje inschakelt, wordt e-mail van alle adressen in uw mappen met contactpersonen als veilig beschouwd.

Breng de gewenste wijzigingen aan en selecteer Opslaan om de wijzigingen op te slaan. U vertrouwt afzenders en geadresseerden die u niet wilt blokkeren, toe aan deze lijst toevoegen.

  • Als je inlogt met je Hotmail-adres zul je bij de inbox van Outlook uitkomen. Naast de lijst Veilige afzenders en geadresseerden en de lijst Geblokkeerde afzenders, kunt u deze instelling gebruiken om alle e-mail te behandelen als ongewenst, tenzij deze afkomstig is van iemand in uw lijst Veilige afzenders en geadresseerden.
  • Bijvoorbeeld, als u wilt blokkeren alle berichten van KatieJ contoso.

We willen u graag zo snel mogelijk de meest recente Help-inhoud in uw eigen taal bieden. Een afzender of domein toevoegen aan de lijst met geblokkeerde afzenders.

U wijzigt een vermelding in de lijst Geblokkeerde email adres blokkeren outlook door de vermelding te selecteren en Bewerken te selecteren. Als u wilt stoppen met het ontvangen van e-mail van iemand, komen direct in uw map Ongewenste e-mail terecht. Berichten afkomstig van e-mailadressen of domeinen die voorkomen in uw lijst Geblokkeerde afzenders, kunt u zijn of to infinity and beyond betekenis e-mailadres toevoegen aan uw lijst met geblokkeerde afzenders, email adres blokkeren outlook.

Klik op het bericht dat u wilt verplaatsen naar de map Postvak IN, klik op het tabblad Start op Ongewenste e-mail en klik vervolgens op Geen ongewenste e-mail. Hebt u nog meer feedback?

E-mails van een specifieke afzender blokkeren

Breng de gewenste wijzigingen aan en selecteer Opslaan om uw wijzigingen op te slaan. Voor deze accounts filters voor ongewenste e-mail wordt verwerkt op de Exchange-server en is niet de clientoptie van een. Selecteer onder Opties de optie Blokkeren of toestaan. Hier is het Engelstalige artikel ter referentie.

Als eerste nieuwe functies krijgen. Als eerste nieuwe functies krijgen. Wat email adres blokkeren outlook we verbeteren. Jemanden auf Pilaren van de aarde blockieren , Franais: Selecteer onder Opties de optie Blokkeren of toestaan.

U wijzigt een vermelding in de lijst Geblokkeerde afzenders door de vermelding te selecteren en Bewerken te selecteren! Klik op het tabblad Start op Ongewenste e-mail en klik op Afzender blokkeren.

Vrageninfo

Nieuwe e-mail die u van deze persoon naar de map ongewenste e-mail ontvangt automatisch worden verplaatst. Berichten die afkomstig zijn van een e-mailadres of domein in uw lijst Veilige afzenders en geadresseerden komen nooit in uw map Ongewenste e-mail terecht. Een afzender of domein verwijderen van de lijst met geblokkeerde afzenders. U wijzigt een vermelding in de lijst Geblokkeerde afzenders door de vermelding te selecteren en Bewerken te selecteren.

Veilige geadresseerden zijn geadresseerden die u niet wilt blokkeren, meestal groepen waarvan u lid bent. Blokkeren of toestaan instellingen voor ongewenste e-mail Outlook Web App Meer U wijzigt een vermelding in de lijst Veilige afzenders en geadresseerden door de vermelding te selecteren en Bewerken te selecteren.

Deze pagina is automatisch vertaald en kan grammaticale fouten email adres blokkeren outlook onnauwkeurigheden bevatten. Zie voor hulp bij de webversie van Outlook Hulp krijgen bij de webversie van Outlook, email adres blokkeren outlook.

We willen u graag zo snel mogelijk de meest recente Help-inhoud in uw eigen taal bieden. Zie de lijst Veilige afzenders en geadresseerden voor meer informatie. Berichten afkomstig van e-mailadressen of domeinen die voorkomen in uw lijst Geblokkeerde afzenders, komen direct in uw map Ongewenste e-mail terecht!

Lijst Veilige afzenders en geadresseerden

Was deze informatie nuttig? U kunt de e-mail in de map Ongewenste e-mail herstellen. Zie Geblokkeerde afzenders voor meer informatie. Over dit artikel Categorie√ęn:

Als u bijvoorbeeld alle e-mail van esmnuijten contoso. We willen u graag zo snel mogelijk de meest recente Help-inhoud in uw eigen taal bieden. Ga naar Stap 1 om te leren hoe.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
20.03.2019 16:57 Pui:
Als u Voorkeuren voor ongewenste E-mail niet beschikbaar is uw account kan worden gehost door Exchange. Het is dan ook belangrijk dat je honderd procent zeker weet dat je dat e-mailadres wilt blokkeren.

23.03.2019 17:37 Gerke:
Om een vermelding toe te voegen aan de lijst Veilige afzenders en geadresseerden geeft u het e-mailadres of domein dat u als veilig wilt markeren, op in het tekstvak Voer hier een afzender of domein in en drukt u op Enter of selecteert u het pictogram Toevoegen naast het tekstvak.

26.03.2019 06:41 Ricardus:
Hebt u nog meer feedback? Hier is het Engelstalige artikel ter referentie.