Youtube klaar voor de start karaoke

Datum van publicatie: 14.04.2019

Vooral ook omdat ze het Klaar voor de Start onderwerp op school hebben gehad. En ik zing de liedjes inmiddels ook helemaal mee. In winkelwagen Op verlanglijstje.

OOk het Funboekje is een echte aanrader! Kinderen Voor Kinderen - Mijn Valentijn 7. Liedjes hebben wel vaak dezelfde onderwerpen, alleen is de beat anders dan vroeger.

Een aanrader dus voor gezinnen met kleine kinderen. Astrid 4 maart Ik raad dit product aan.

Meeslepende muziek Allemaal hits Goede lyrics. Astridwijchen 10 december WEven Amsterdam 30 oktober Zoals elk jaar is het weer een leuke een vrolijke cd. Goede lyrics aansprekend voor kinderen.

Account Options

Leuk voor in de auto de kids zingen alle liedjes mee en de teksten zijn echt van nu met een goede boodschap. Ik Wil In Een Band Echt weer een groot succes van Kinderen voor Kinderen. Reviews Schrijf een review. Mijn dochter van 5 is hier erg blij mee.

  • Astridwijchen 10 december
  • Kinderen Voor Kinderen Tune Leuk voor in de auto de kids zingen alle liedjes mee en de teksten zijn echt van nu met een goede boodschap.

Zeker een aanbeveler; om als kadootje te geven of gewoon zomaar. De onderwerpen van de cd paaaen goed de dingen die in het leven voorkomen. Liedjes hebben wel vaak dezelfde onderwerpen, alleen is de beat anders dan vroeger. AnnaMartha Frysln 26 augustus Ik raad dit product aan. Rkpjtje Den Haag 7 januari Ik raad dit product aan.

Productbeschrijving

Kinderen voor Kinderen, toch alweer voor het 34e jaar een succes! JantineJong 11 juli Ik raad dit product aan. Zoals elk jaar is het weer een leuke een vrolijke cd. Kinderen Voor Kinderen - Hanenkam - Instrumentaal

Goede lyrics aansprekend voor kinderen. Nevs 12 september Ik raad dit product aan. Het is echt een goede aankoop geweest. Vooral ook omdat ze het Klaar voor de Start onderwerp op school hebben gehad. Kantklosser Hoogland 27 december Ik raad dit product aan.

Kristelw84 Giesbeek 25 februari Ik raad dit product aan.

Was vroeger afwisselender dacht ik. Toon meer Toon minder. Liedjes hebben wel vaak dezelfde onderwerpen, alleen is de beat anders dan vroeger.

Zelf een karaoke gedeelte!!. Mijn dochter van 10 draait deze bij iedere dag geweldige muziek en heel leuk en vrolijk. TMBeertje Friesland 7 januari Ik raad dit product aan! Het is echt een goede aankoop geweest. Maar zo leuk om te horen dat de thema's waarover ze zingen eigenlijk van alle tijden zijn. De cd wordt bij ons uit volle borst meegezongen; in youtube klaar voor de start karaoke auto of thuis. Nevs 12 september Ik raad dit product aan.

Goede zang Allemaal hits Goede lyrics. Mijn dochter van 7 jaar vindt deze cd zo leuk dat ze alles uit haar hoofd kent, er 's morgens mee opstaat en 's avonds mee naar bed gaat. Toon meer Toon minder.

Allemaal hits vrolijke liedjes. Kinderen voor Kinderen, toch alweer voor het 34e jaar een succes? De cd wordt bij ons uit volle borst meegezongen; in de auto of thuis. CD gekocht omdat mijn dochter van 4 jaar helemaal gek was van het liedje "Klaar voor de Start".

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
22.04.2019 17:58 Jackson:
Goede kwaliteit, Voordelige koop, Duurzaam.