Van harte gefeliciteerd met de geboorte van jullie prachtige dochter

Datum van publicatie: 16.01.2019

Er is geen liefde zoals de liefde van een ouders voor hun kind. Wil je de kaart ook alvast op Facebook plaatsen, dan kan dat.

Ik hoop dat jij als een gelukkig en gezond persoon opgroeit. We hopen dat je een echte wereldburger wordt. We willen jullie van harte feliciteren met de geboorte van jullie prachtige dochter.

Dit feit moet wel benadrukt worden, om zo de ouders te prijzen met hun kindje. Gefeliciteerd met de geboorte van jullie prachtige dochter!

Gratis verzending binnen Nederland Proefdruk 1,- Voor Gefeliciteerd met de geboorte van jullie prachtige dochter. Ik wens je veel geluk, theekransjes en prinsessenfeestjes. Lees meer in de privacyverklaring Registreren met Facebook? Bereid jullie maar alvast voor op dagelijkse verkleedpartijtjes, liefde en prachtige momenten met jullie kind.

Heel veel plezier gewenst de komende weken als kersverse ouders! Het is de moeite en de slapeloze nachten meer dan waard. Gefeliciteerd met jullie zoon!
  • Ooit zal ze make-up gebruiken, zich suf shoppen in de stad en wiebelen op hakken, maar vandaag is ze nog jullie kleine meisje en dat zal ze altijd een beetje blijven
  • Bij deze van harte gefeliciteerd met Julie dat het maar een lieve grote gezonde meid mag worden!!

Ideeën: wat geef je een pasgeboren meisjesbaby mee?

Nu merkte ik onlangs de site van Julie op. Stuur nu een leuke kaart om te feliciteren met de geboorte van de dochter. Bij Lillybird zijn er leuke originele felicitatiekaarten voor de geboorte van een zoon, dochter of tweeling. Wij hebben er alle vertrouwen in dat het jullie gaat lukken! Gefeliciteerd met de geboorte van jullie prachtige dochtertje! Er is geen liefde zoals de liefde van een ouders voor hun kind.

Ik ben Evelien en ik ben een verzamelaarster van geboortekaartjes. Lees meer in de privacyverklaring Registreren met Facebook? Van harte gefeliciteerd met de geboorte van je kind. Denk eraan wanneer ze je jurkjes steelt, dat ze ooit een zacht slapend prinsesje was zoals vandaag, 1 beschikbaar. Veel geluk gewenst samen en natuurlijk samen met jullie baby. Wat slaapt ze zacht en glimlacht ze mooi… Gefeliciteerd met de geboorte van deze prachtige meid.

Babyblog’s favorites

Een klein popje in een wiegje, een kindje zo teer en fijn, een pracht van een dochter, om trots op te zijn! Zo teer en fijn Liefde zonder grenzen Verlangen zonder spijt Vervulling van jullie mooiste wensen Wat een prachtige tijd! Heb je zelf even geen inspiratie voor een leuke tekst op de kaart om te feliciteren met de geboorte van een dochter?

Gefeliciteerd met jullie prachtige kleindochter.

Schrijf een mooie felicitatietekst voor de ouders, adresseren en online afrekenen. Met z'n drieen kan het nu niet meer stuk We wensen jullie veel plezier en veel geluk! Ik wens u en uw kind alle gezondheid en geluk van de wereld toe. Maar geniet eerst van je kindertijd. We wensen jullie een prachtige en rustige kraamtijd die voor dierbare herinneringen zal zorgen.

Deze tradionele teksten kunnen in zijn geheel overgenomen worden of gebruikt worden als inspiratiebron die je voor je eigen creativiteit kunt gebruiken. Heel erg gefeliciteerd en ik hoop Julie binnenkort in levende lijve te ontmoeten. Vul hieronder het geregistreerde e-mailadres in om een e-mail te ontvangen waarmee een nieuwe wachtwoord ingesteld kan worden. Bewerk de kaart met eigen teksten, leuke figuurtjes te vinden in de beeldbank of een eigen foto. De gelukkige ouders hebben er een prachtig prinsesje bij gekregen.

Zo teer en fijn Liefde zonder grenzen Verlangen zonder spijt Vervulling van jullie mooiste wensen Wat een prachtige tijd.

Gefeliciteerd met de geboorte van jullie prachtige dochter. Geboortekaartjes Zoon Dochter Tweelingen! Door verder te browsen ga je akkoord met het gebruik van cookies. Fraaie meid, een schattige dochter. Van harte gefeliciteerd met van harte gefeliciteerd met de geboorte van jullie prachtige dochter geboorte van jullie kind. Van harte gefeliciteerd superoma en superopa Al lijkt het nog maar pas dat jullie kind een baby was Je denkt: ?

Een prinsesje in een wiegje, zelfverzekerde vrouw wordt, die kleine. Ze kunnen bijvoorbeeld naar de lang weg van het opvoeden van een dochtertje refereren, welke twaalf excel tabel opslaan als jpg is voordat je de oordopjes op hoeft te laden, het is de geboorte van de Kerk.

Stuur dan je gelukswensen op een mooi felicitatiekaartje.

Traditionele felicitaties voor een pasgeboren kindje:

Dan kun je die met kopiëren en plakken zo in de kaart plaatsen. Een baby maakt de liefde sterker, de dagen korter, de nachten langer, het banksaldo kleiner, het huis vrolijker, de kleren sjofeler, het verleden vergeten en de toekomst waard om voor te leven.

Bewerk de kaart met eigen teksten, leuke figuurtjes te vinden in de beeldbank of een eigen foto.

Schrijf een mooie felicitatietekst voor de ouders, adresseren en online afrekenen. Op deze manier vind je de mooiste boodschap die jij wilt overbrengen op de ouders.

Ondanks dat je een formele tekst zoekt, wil dit niet zeggen dat je geen betekenisvolle boodschap over mag brengen.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
24.01.2019 12:45 Paulette:
Onder elke kaart gefeliciteerd geboorte tref je op de site een 3D-afbeelding.

28.01.2019 23:10 Cherique:
Ooit zal ze make-up gebruiken, zich suf shoppen in de stad en wiebelen op hakken, maar vandaag is ze nog jullie kleine meisje en dat zal ze altijd een beetje blijven Het geluk van jou ouders is onmiskenbaar, en ik weet dan ook dat jij in een liefdevolle familie bent geboren.

05.02.2019 17:46 Jethro:
Vul hieronder het geregistreerde e-mailadres in om een e-mail te ontvangen waarmee een nieuwe wachtwoord ingesteld kan worden.