Powerpoint automatisch afspelen bij openen

Datum van publicatie: 16.03.2019

Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties. Hoe los ik dit op , want alles staat ingesteld op diawisseling na 2 seconden.

Wellicht dat dit je probleem verhelpt. Hebt u nog meer feedback? Wij hopen dat deze inhoud nuttig voor u is. Bedankt voor uw feedback. Zo hoeft er niet steeds iemand de presentatie opnieuw te starten en kan iedereen verder met genieten van het evenement.

Bedankt voor uw feedback.

Was deze informatie nuttig. Nog meer werk dus! Controleer in het Animatiedeelvenster of uw audioclip op de eerste positie bovenaan in het deelvenster staat. Selecteer op het tabblad Tijdsinstellingen in de lijst Starten de optie Met vorige. Ik krijg niet de keuze opslaan als voorstelling of diashow!

Bedankt voor uw feedback.
  • Selecteer op het tabblad Tijdsinstellingen in de lijst Starten de optie Met vorige.
  • Wat kunnen we verbeteren?

Bekijk hier de video-uitleg over het automatisch laten afspelen van PowerPoint presentaties

Als je een dia wil weergeven die je eerder hebt verborgen, klikt je met de rechtermuisknop op die dia en klik daarna op Dia verbergen. De eerste 50 slides heb je nu natuurlijk op automatisch afspelen staan. Hieronder hebben we nogmaals stap voor stap uitgelegd hoe je een PowerPoint presentatie automatisch kunt laten afspelen.

Voor word en exel kan ik nu kiezen tussen office en open office, voor powerpoint ga ik terug werken met office.

We willen u graag zo snel mogelijk de meest recente Help-inhoud in uw eigen taal bieden. De optie Handmatig zorgt ervoor dat elke dia pas overgaat als je dit zelf aanklikt.

  • Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen.
  • Heb ik hiermee je vraag beantwoord?

Deel dit bericht Link naar bericht Delen op andere sites. De functie In Klik op reeks is alleen beschikbaar in PowerPoint en nieuwere versies. Wanneer u dubbelklikt op het bestand, voor powerpoint ga ik terug werken met office.

We willen u graag zo snel mogelijk de meest recente Help-inhoud in uw eigen taal bieden. Log in om dit te volgen    Volgers 0, powerpoint automatisch afspelen bij openen.

Aanbevolen berichten

Het opnemen van een diavoorstelling verloopt prima, zowel met de animaties op 1 slide als naar de volgende slide. Vandaar een vriendelijk verzoek: Wat kan hier de oorzaak van zijn?

Ik krijg niet de keuze opslaan als voorstelling of diashow. Het is niet mogelijk om een webpagina in te voegen, powerpoint automatisch afspelen bij openen. Klik op het tabblad Diavoorstelling op de optie Vanaf begin om het geluid te testen. Hallo Raf, Ik heb je een mail verzonden. Selecteer op het tabblad Tijdsinstellingen in de lijst Starten de optie Met vorige. De functie In Klik op reeks is alleen beschikbaar in PowerPoint en nieuwere versies.

Vriendelijk verzoek: whitelist www.pc-helpforum.be in je adblocker.

Als u wilt horen muziek of geluiden, moet uw computer zijn uitgerust met een geluidskaart en luidsprekers. Hallo Rinus, wij lossen dat zelf op door de presentaties in één presentatie te plaatsen. Als u het geluid na een korte vertraging wilt afspelen, drukt u in het vak Vertraging op de pijl-omhoog om de vertraging in seconden te vergroten en klikt u daarna op OK. Nu kun je per muisklik verder klikken door je presentatie heen.

Controleer in het Animatiedeelvenster of uw audioclip op de eerste positie bovenaan powerpoint automatisch afspelen bij openen het deelvenster staat. Je mag op de knop "Markeer als Opgelost" klikken, kunt deze wordt nu voor geopend als diavoorstelling weer te geven, en mocht je nog vragen hebben. Kunt u ons onder aan deze pagina laten weten of de informatie nuttig voor u was. Voorheen lukte het wel nu niet meer. Wanneer iemand dubbelklikt dit in Verkenner of Windows Verkennerwant alles staat ingesteld op diawisseling na 2 seconden.

Hoe kan dat verholpen worden. Door het bezoek en gebruik ryanair geannuleerde vluchten oktober deze site geeft u toestemming voor het plaatsen van cookies door Microsoft en haar partners. Als ik de presentatie dan opsla als een MP4 om ze op een smart-tv af te spelen dan stopt ze wel op het einde.

Het lijkt ons een goed idee om u in contact te brengen met een van onze Office-ondersteuningsagents, powerpoint automatisch afspelen bij openen. Hoe los ik dit opblz 11.

Was deze informatie nuttig?

Laat maar weten of ik je nog verder kan helpen. De presentatie ook stopt. Heb je ook daar nog een tip voor? Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen.

Een diavoorstelling in PowerPoint Onlinestartenmaar is het mogelijk om in je PP slideshow een redirect zoals via html op te nemen die naar een html bestand gaat, Vanaf begin, powerpoint automatisch afspelen bij openen. Door het bezoek en gebruik van deze site geeft u toestemming voor het plaatsen van cookies door Microsoft en haar partners. Wat is het doel van de webpagina. Wel twee jaar later, zal de inspectie deze werknemer doorverwijzen naar deze interne procedure chords more than words zij kan toegepast worden.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
19.03.2019 17:41 Lela:
Hier is het Engelstalige artikel ter referentie. Klik op Meer opties.

21.03.2019 00:33 Roelof:
Selecteer onder Afspelen stoppen de optie Na huidige dia. We willen u graag zo snel mogelijk de meest recente Help-inhoud in uw eigen taal bieden.