Leuke stadjes nederlands limburg

Datum van publicatie: 10.02.2019

Dit zie je terug aan de vele historische pakhuizen, hofjes en andere monumenten die de stad rijk is. Elsloo dorp in de gemeente Stein Elsteren buurtschap in de gemeente Bergen Elzet buurtschap in de gemeente Gulpen-Wittem Emmaberg gehucht in de gemeente Valkenburg aan de Geul Endepoel buurtschap in de gemeente Venray Engwegen buurtschap in de gemeente Valkenburg aan de Geul Epen dorp in de gemeente Gulpen-Wittem Eperheide gehucht in de gemeente Gulpen-Wittem Etenaken gehucht in de gemeente Gulpen-Wittem Etsberg gehucht in de gemeente Roerdalen Etzenrade buurtschap in de gemeente Onderbanken De Euren buurtschap in de gemeente Heerlen Euverem gehucht in de gemeente Gulpen-Wittem Everlo buurtschap in de gemeente Peel en Maas Evertsoord dorp in de gemeente Horst aan de Maas Eygelshoven dorp in de gemeente Kerkrade Eys dorp in de gemeente Gulpen-Wittem Eyserheide gehucht in de gemeente Gulpen-Wittem.

Voor een dagje winkelen zit je er daarnaast ook goed.

Van een gezonde boost bij een sapbar tot vers gebrand kopje koffie in een hippe omgeving, en van een avond tafelen in een sterrenrestaurant tot borrelen in moderne stadsbrouwerij of op de gezellige Grote Markt.

Dat kan natuurlijk in de Vijzelstraat, een grote winkelstraat vol landelijke keten. En ga met een klipper het Markermeer of de Gouwzee op voor een ander perspectief op Monnickendam en de omgeving vanaf het water. Weustenrade gehucht in de gemeente Voerendaal Weverslo buurtschap in de gemeente Venray Wielder buurtschap in de gemeente Horst aan de Maas Wieler buurtschap in de gemeente Roermond Wijlre dorp in de gemeente Gulpen-Wittem Wijlrehof buurtschap in de gemeente Venlo Wijnandsrade dorp in de gemeente Nuth Windraak gehucht in de gemeente Sittard-Geleen Winthagen gehucht in de gemeente Voerendaal Wisbroek buurtschap in de gemeente Weert Wissengracht buurtschap in de gemeente Nuth Witdonk buurtschap in de gemeente Peel en Maas Withuis gehucht in de gemeente Eijsden-Margraten Wittem buurtschap in de gemeente Gulpen-Wittem Wolder buurtschap in de gemeente Maastricht Wolfhaag buurtschap in de gemeente Vaals Wolfhagen buurtschap in de gemeente Schinnen Wolfshuis buurtschap in de gemeente Eijsden-Margraten Wyck buurtschap in de gemeente Maastricht.

Op carnavalsmaandag kunnen bezoekers van de vele tientallen wagens, groepen en 'einzelgänger' die deelnemen aan de Kerkraadse optocht genieten! Bewaar al je favoriete plekjes op je stadsgids en beleef een smakelijk dagje Purmerend.

Vlij jezelf neer op n van de vele terrassen en laat al het lekkers je goed smaken. Voor cultuur- en kunstliefhebbers bij uitstek de ideale stad voor een dagje ontdekken. Ontdek er pareltjes verscholen achter de gevels van historische pakhuizen. In musea zie je verder meesterwerken van Rembrandt, schatten uit Japan en bijzondere objecten uit de wetenschap, leuke stadjes nederlands limburg.

Of duik meteen de stad in met een kant-en-klare gids.

  • De Waag en de Oldehoven, de kromme toren, mag je verder ook niet missen. De 10 mooiste vestingsteden van Nederland.
  • Zowel binnen als buiten! Deze stad kent zijn oorsprong in het jaar

Lemiers dorp in de gemeente Vaals Lerop gehucht in de gemeente Roerdalen 't Leuken buurtschap in de gemeente Bergen Leunen dorp in de gemeente Venray Leveroy dorp in de gemeente Nederweert Libeek buurtschap in de gemeente Eijsden-Margraten Limbricht dorp in de gemeente Sittard-Geleen Lingsfort buurtschap in de gemeente Venlo Linne dorp in de gemeente Maasgouw Locht buurtschap in de gemeente Kerkrade Loo buurtschap in de gemeente Peel en Maas Lomm dorp in de gemeente Venlo Loobeek buurtschap in de gemeente Venray De Looi buurtschap in de gemeente Gennep Lottum dorp in de gemeente Horst aan de Maas Lovendaal buurtschap in de gemeente Horst aan de Maas Lubosch buurtschap in de gemeente Voerendaal.

Maar ook musea van wereldklasse zoals het Museum Boijmans Van Beuningen. Jabeek dorp in de gemeente Onderbanken. Ontdek je in musea meesterwerken van Rembrandt, schatten uit heel de wereld en de geheimen van het menselijk lichaam. De stad, van oorsprong een handelsstad, is ontstaan dankzij de ligging aan verschillende waterwegen.

Raaieind buurtschap in de gemeente Horst aan de Maas Leuke stadjes nederlands limburg gehucht in de gemeente Meerssen Ransdaal dorp in de gemeente Voerendaal Raren buurtschap in de gemeente Vaals Reijmerstok dorp in de gemeente Gulpen-Wittem Retersbeek buurtschap in de gemeente Voerendaal Reuken buurtschap in de gemeente Nuth Reutje gehucht in de gemeente Roerdalen Reuver dorp leuke stadjes nederlands limburg de gemeente Beesel Riethorst buurtschap in de gemeente Mook en Middelaar Rijckholt dorp in de gemeente Eijsden-Margraten Rijkel buurtschap in de gemeente Beesel Aan de Rijksweg buurtschap in de gemeente Roermond Rimburg gehucht in de gemeente Landgraaf Rimpelt buurtschap in de gemeente Bergen Rinkesfort buurtschap in de gemeente Peel en Maas.

Met zijn mooie grachten is Alkmaar ook goed vanaf het water te ontdekken. In deze levendige stad aan de IJssel is goedkoop hotel limburg met hond goed vertoeven. Bewaar al je favoriete plekje op je stadsgids en beleef een onvergetelijk dagje shoppen.

Tijdens een dagje winkelen in Hoorn zijn er genoeg shop pareltjes te ontdekken. We gaan naar Giethoorn, leuke stadjes nederlands limburg, het dorp dat dankzij de vele waterwegen ook wel het Veneti van Holland genoemd.

1. Elburg, Gelderland

Beroemd vanwege de historische binnenstad, een beschermd stadsgezicht, de mooie omgeving van de Veluwe en het Anton Pieck museum. Achter eeuwenoude gevels vind je modieuze speciaalzaken en ambachtelijke winkels. Leeuw Auw Wieverbal Valkenburg Op 28 februari is het zover!

Terug naar de website. Kijk daarbij vooral verder dan winkelgebieden als De Veste en Zuidpoort, een wijk vol hotspots gelegen op een voormalig Philips terrein. We raden je daarom aan om vooraf goed te bedenken waar je wilt gaan shoppen. Wandel bijvoorbeeld rond door het creatieve Strijp-S, waar je vooral de bekende winkels vindt, leuke stadjes nederlands limburg. Voeg je favoriete winkels toe aan je stadsgids en ontdek jouw favoriete shop hotspots.

Navigatiemenu

Knusse lunchrooms, koffietentjes, burgerbars en restaurants om een heerlijk hapje te eten, leuke kroegjes, cafétjes en cocktailbars om te borrelen en gezellige terrasjes om samen te relaxen.

De Jacobijnerkerk is daarbij een van de bekendste monumenten van de Friese stad. Het pittoreske Giethoorn heeft slechts één fiets- en wandelpad, voor het overige neemt een punter je mee over het water. Voor een gezellige borrel zit je in Den Bosch daarnaast ook goed in één van de vele cafés of op een levendig terras. In straatjes als de Burgsteeg en de Nieuwstraat slaag je zeker voor een nieuwe outfit of leuke woonaccessoires.

Vinkepas buurtschap in de gemeente Horst aan de Maas Visserweert gehucht in de leuke stadjes nederlands limburg Echt-Susteren Vlaas buurtschap in de gemeente Leudal Vlengendaal buurtschap in de gemeente Simpelveld Vliegert buurtschap in de gemeente Peel en Maas Vliek buurtschap in de gemeente Meerssen Vlodrop dorp in de gemeente Roerdalen Vlodrop-Station buurtschap in de gemeente Roerdalen Voerendaal dorp in de gemeente Voerendaal Volen buurtschap in de gemeente Venray Voorst buurtschap in de gemeente Roerdalen Voorste Hees buurtschap in de gemeente Horst aan de Maas De Voort buurtschap in de gemeente Venlo De Vorst buurtschap in de gemeente Horst aan de Maas Het Vorst buurtschap in de gemeente Venlo Vosberg buurtschap in de gemeente Peel en Maas Voulwames buurtschap in de gemeente utrecht afspraak paspoort Meerssen Vrank informatie over de zon wikipedia in de gemeente Heerlen Vredepeel dorp in de gemeente Venray Vrij buurtschap in de gemeente Bergen Vroelen buurtschap in de gemeente Eijsden-Margraten.

In de sfeervolle binnenstad kan je verder goed winkelen, leuke stadjes nederlands limburg, zo vind je er grote warenhuizen, papa was zo attent om dit vooraf op te merken.

De top 10 meest magische plekken van Nederland. Gezellig borrelen kan daarnaast perfect op plekken als de Beestenmarkt en de Markt. Hieronder heb je de mogelijkheid om de cookie instellingen aan te passen naar jouw persoonlijk voorkeuren, leuke stadjes nederlands limburg. Dat Limburgers graag genieten van gezelligheid en heerlijk eten en drinken is goed terug te zien in Maastricht.

Castert buurtschap in de gemeente Leudal Catsop gehucht in de gemeente Stein Colmont gehucht in de gemeente Voerendaal Cottessen buurtschap in de gemeente Vaals Crapoel buurtschap leuke stadjes nederlands limburg de gemeente Gulpen-Wittem Craubeek gehucht in de gemeente Voerendaal Crixhoek buurtschap in de gemeente Weert.

2. Giethoorn, Overijssel

Daaromheen zijn in pittoreske straatje namelijk tal van hotspots, hippe boetiekjes en speciaalzaken te vinden. In deze Brabantse stad weten ze wat Bourgondisch genieten is. Bewaar al je favoriete plekje op je stadsgids.

Bezoek de compacte binnenstad van dit politieke hart van Nederland. Rond het centrum zijn verschillende parken te vinden zoals het Kronenburgerpark, Valkhofpark en Hunnerpark waar je even kan ontsnappen aan de drukte van de stad.

Vooral in de kleine en grote Overstraat en Leuke stadjes nederlands limburg vind je winkels die typisch zijn voor Deventer.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies: