Facebook pagina aanmaken voor een bedrijf

Datum van publicatie: 16.03.2019

Dag Marlou, Ik heb veel gehad aan je tips om een zakelijke facebook pagina te maken. In het voorbeeld van de pagina-informatie van je eigen facebookpagina lijkt het alsof het er wat rommeliger uit ziet. Je persoonlijke pagina kun je als volgt afschermen:

Je persoonlijke pagina kun je als volgt afschermen: Dat zijn handige statistieken over de prestaties van je berichten en van je pagina: Maar nu heb ik een groot probleem en ik kan nergens een oplossing vinden. Als ik ga posten kan ik geen keuze maken tussen prive en zakelijk.

Dankjewel voor je antwoord!

Het is me redelijk gelukt. Je komt dan op de volgende pagina: Ik heb geprobeerd een antwoord te vinden bij de andere vragen, maar dit is me niet gelukt.

En als mensen op mijn zakelijk account zitten kunnen ze dan ook gelijk mijn gewone account zien? De profielfoto heeft een afmeting van x pixels. Hier kun je personen toevoegen door het emailadres in te vullen.

Is het mogelijk verstandig eerst een nieuwe persoonlijke Facebook aan te maken met een schuilnaam om daar dan de zakelijk aan te hangen? Hallo Steve, Je dient altijd de persoonlijke pagina te behouden aangezien deze is gekoppeld aan de zakelijke pagina. Volg je bedrijfspagina op met Facebook Insights Meet, analyseer en optimaliseer je Facebook pagina met Facebook Insights.

Bezwaren tegen gebruik van een persoonlijk profiel

Het is me gelukt een zakelijke facebook pagina te maken. Dag Marlou, Ik heb veel gehad aan je tips om een zakelijke facebook pagina te maken. Tabbladen worden links onder je profielfoto weergegeven. Hoi Marlou, Wij gaan met zn 2en een bedrijf starten en willen ook graag een zakelijk Facebook pagina. Ik had alleen nog een vraag:

Je komt dan op de volgende pagina: Zorg ervoor dat bezoekers meteen weten:. Benader ik de pagina rechtstreeks vanuit mijn zakelijke profiel, Het is helaas niet mogelijk om vanuit een zakelijke pagina te reageren op een persoonlijke pagina.

Hallo Ellen, facebook pagina aanmaken voor een bedrijf, speciale aanbiedingen en meer wanneer je pagina live is. Je begint dus pas met het plaatsen van updates over je bedrijf, kan ik hem ook opladen met startkabels via de de auto of niet.

Nu wil ik mijn zakelijk account een ander mailadres gebruiken kan dat?

Hierdoor krijg je een directe link vanaf je persoonlijke pagina naar je zakelijke Facebook pagina. Er is dus nog geen officiële bedrijfspagina. Ik heb via jouw stappen een zakelijk account gemaakt en deze is gekoppeld aan mijn gewone account.

Dat is ook allemaal prima gelukt. Vervolgens kom je op je persoonlijke Facebook pagina uit. Laat dan gerust een reactie achter: Mocht dat geen oplossing geven dan kun je het beste even contact opnemen met Facebook. Zelf zit ik miss etam corrigerend ondergoed op Facebook heb alleen een pagina aangemaakt omdat ik een zakelijke nodig heb.

Het is me gelukt een zakelijke facebook pagina te maken.

Heb je een Facebook-profiel dat je wilt omzetten in een bedrijfspagina?

We zien namelijk dat er sprake is van Vrienden Ik heb je stappen gevolgd en heb nu aan mijn gewone account een zakelijk account, maar nu wil ik op mijn zakelijk account een ander mailadres gebruiken, kan dat? Dat staat alleen mooi als het logo vierkant is.

Volg onze Facebook training  en ontdek hoe je Facebook gebruikt om nieuwe klanten aan te trekken!

Verder wil ik graag mijn zakelijk account aan instagram en pinterest koppelen maar ik heb geen website. Zo kom je niet voor verrassingen te staan. U ziet het aantal vind-ik-leuks. Bedrijven kunnen een tab met vacatures toevoegen. Die kan ik niet meer verwijderen, neem ik aan. Wil je potentile klanten bereiken via sociale media. En als mensen op mijn zakelijk account zitten kunnen ze dan ook gelijk mijn gewone facebook pagina aanmaken voor een bedrijf zien.

Maar nu is er op mijn persoonlijke pagina te zien wat ik op mijn zakelijke pagina heb veranderd.

Ik wil graag een facebookpagina maken voor mijn bedrijf

Post wanneer je volgers online zijn. Dat lukt me niet. Hallo Claartje, Google heeft even tijd nodig om de facebookpagina op te nemen in de zoekresultaten.

Weet jij een oplossing. Advertenties Navigatiekoptekst uitvouwen Navigatiekoptekst samenvouwen Aan de slag Een indeling kiezen Een plaatsing kiezen Onderhouden en meten. Advertenties Pagina's Inspiratie Succesverhalen Nieuws?

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies: