De bengel van maastricht

Datum van publicatie: 03.02.2019

Wij serveren u met genoegen een lekker stuk vlaai bij uw bezoek aan De Bengel van Maastricht. Inloggen Lid worden Recent bekeken Boekingen Inbox. Leuke zaak met een groot gezellig terras met zicht op de maas.

Geniet hier van echte sfeer met uitzicht op de Sint Servaasbrug. Contactgegevens   Kesselskade 65   EN Maastricht   eetcafedebengel live. Klik hier voor meer informatie of wijzig je instellingen. Biedt deze gelegenheid een breed pad naar de ingang dat goed verlicht en geen obstakels bevat voor gasten met visuele of mobiliteitsbeperkingen?

Wij ontvangen u graag in ons restaurant in Maastricht-centrum voor een hapje en drankje.

Easyhotel Maastricht City Centre. Ondanks dat redelijke wachttijden. Het lijkt meer op brooddeeg en is daardoor luchtiger.

Bedankt voor je hulp. Hier geland voor een late lunch. Ja Nee Weet ik niet zeker?

Nederlands , Europees , Vis en zeevruchten , Geschikt voor vegetariërs. Authentieke Limburgse vlaai De vlaai is nergens zoals die is in Limburg.

Ook tijdens borreltijd voorzien wij u van een smakelijk hapje en drankje. Wij bereiden gerechten met verse ingrediënten, zodat u altijd geniet van de beste smaak. De sfeer is laagdrempelig en de keuze is bijzonder breed. Biedt deze gelegenheid een breed pad naar de ingang dat goed verlicht en geen obstakels bevat voor gasten met visuele of mobiliteitsbeperkingen?

Is dit restaurant geschikt voor speciale gelegenheden? Met natuurlijk een echte vlaai van Bakkerij Hermans toe.

Afgelopen zondag, tijdens ons rondje Maastricht bij eetcaf de Bengel koffie gedronken! TripAdvisor LLC de bengel van maastricht niet aansprakelijk voor de inhoud op externe websites. De bodem met opstaande randen wordt gevuld met vruchten of rijst - er zijn dus geen meerdere lagen, de bengel van maastricht. U vindt iedere dag weer andere vlaaien van Hermans bij De Bengel van Maastricht.

Heeft deze gelegenheid een volledig automatische voordeur voor gasten met mobiliteitsbeperkingen. Wij zaten op het kleine terras en door het mooie weer werden lege .

Authentieke Limburgse vlaai

Toplocatie aan de Maas. Deel nog een ervaring voordat je gaat. Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer. Dan mag de vlaai oorspronkelijk geen Limburgse vlaai genoemd worden.

Zo hebt u de ultieme Maastrichtse ervaring met uitzicht op de Maas. Het was een gezellige drukte. Heeft deze gelegenheid een volledig automatische voordeur voor gasten met mobiliteitsbeperkingen.

Uiteindelijk hebben we er ook gegeten. De sfeer is laagdrempelig en de keuze is de bengel van maastricht breed. Log in voor reisupdates en om berichten naar andere reizigers te sturen.

Kwaliteit van de Bengelburgers was super, en ook de twister friet was heerlijk! Heeft deze gelegenheid een brede ingang die geschikt is voor een rolstoel? Vlaaideeg is anders dan taartdeeg.

Is dit uw TripAdvisor-vermelding? Afgelopen zondag, tijdens ons rondje Maastricht bij eetcafé de Bengel koffie gedronken.

De oorspronkelijke bedoeling was om er gewoon een biertje te drinken. Bij De Bengel van Maastricht hebt u de keuze uit soms wel 8 soorten vlaai, lunchen of dineren! Staat er een dagje Maastricht op de planning en zoekt u een toegankelijk eetcaf om te ontbijten, de bengel van maastricht, zodat u steeds weer een nieuwe smaak kunt ontdekken? Uiteindelijk hebben we er ook gegeten.

Contactgegevens   Kesselskade 65   EN Maastricht   eetcafedebengel live? Bedankt voor je hulp. Deel nog een ervaring voordat je gaat.

Weekspecials!

Het was een gezellige drukte. Wij ontvangen u graag in ons restaurant in Maastricht-centrum voor een hapje en drankje. Zo kunt u op ieder moment van de dag bij ons aanschuiven.

Heeft deze gelegenheid een brede ingang die geschikt is voor een rolstoel. Met uitzicht op de Sint Servaasbrug kunt u heerlijk ontspannen tijdens uw ontbijt, lunch of diner. U vindt iedere dag weer andere vlaaien van Hermans bij De Bengel van Maastricht. Staat er een dagje Maastricht op de planning en zoekt u een toegankelijk eetcaf om te ontbijten, lunchen of de bengel van maastricht.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies: