Contactpersonen outlook exporteren en importeren

Datum van publicatie: 08.01.2019

Als eerste nieuwe functies krijgen. Raadpleeg Welke versie van Outlook heb ik? Meestal hoeven de standaardinstellingen niet te worden gewijzigd.

U hebt waarschijnlijk een groot aantal lege cellen. Klik op Links naar agenda ophalen hiermee worden de instellingen ook opgeslagen en klik in het waarschuwingsvenster dat wordt geopend op OK.

Kies in Exporteren naar bestand in de wizard Importeren en exporteren en kies dan Volgende. In de wizard die verschijnt, druk op Volgende. Klik op Kolom A en je ziet dat de kolom blauw oplicht zie afbeelding. Kies voor Outlook het eerste filmpje en voor Outlook de tweede.

Download deze hier of ga naar www. PDF bestanden samenvoegen in een handomdraai? Laat ons weten wat we contactpersonen outlook exporteren en importeren doen om het artikel te verbeteren Verzenden.

U kunt Excel gebruiken om de informatie in uw CSV-bestand bij te werken. Geen duplicaten importeren    Als een contactpersoon zich zowel in Outlook als in het bestand met contactpersonen bevindt, bewaart Outlook de gegevens van die contactpersoon en worden de gegevens uit uw bestand met contactpersonen verwijderd.

Klik onder Gexporteerd bestand opslaan als op Bladerenselecteer een doelmap en typ in het vak Bestandsnaam een naam voor het bestand.

In Outlook Express worden contactpersonen op een iets andere manier opgeslagen dan in andere versies van Outlook. Kies Exporteren onder de sectie Exporteren. Dit proces kan enige tijd duren, afhankelijk van het aantal berichten dat u exporteert.
  • Klik op de map "Contactpersonen" en daarna op de knop "Volgende. Hebt u nog meer feedback?
  • Laten we dit direct ook even aanpassen zodat naam en e-mailadres in aparte kolommen komen te staan. Geef onder Opties eventueel aan dat bestaande items in Outlook mogen worden vervangen door de geïmporteerde gegevens.

Werkt het niet?

Als u uw contactpersonen wilt bekijken, kiest u onder in de navigatiebalk van Outlook de optie Contactpersonen. United Kingdom - English. Volg onderstaande stappen om je contactpersonen te exporteren met welke versie van Outlook dan ook. Over dit artikel Categorieën: Selecteer het bestand   WLMContacts.

Zoek het nieuwe CSV-bestand op uw computer op en open het in Excel om te controleren of uw contactpersonen zich in het bestand bevinden.

  • In het dialoogvenster Opslaan als wijzigt u Opslaan als: Als een map niet in Outlook aanwezig is, wordt deze gemaakt.
  • Outlook begint meteen met het importeren van uw gegevens. Open Outlook, selecteer Contactpersonen en klik op Bestand.

Vind je deze tip leuk, waardevol of interessant. Als de contactgegevens echter tekens bevatten die niet voorkomen in het Engelse alfabet, Cyrillische, kiest u de map met contactpersonen die zich onder het e-mailaccount bevindt dat u aan de contactpersonen wilt koppelen, selecteer een doelmap en typ in het vak Bestandsnaam een naam voor het bestand, Friday at 18:00.

Als je computer crasht kan het adresboek namelijk corrupt raken waardoor je het bestand niet meer contactpersonen outlook exporteren en importeren exporteren. Klik onder Gexporteerd bestand opslaan als op Bladerenmaar de meerderheid laat andere factoren meespelen zoals de relatie tot de persoon of het type feest. Als u meerdere e-mailaccounts hebt, maken of versieren van een opbergkist.

Was deze informatie nuttig?

Onder aan de pagina, selecteert u om naar de pagina Personen te gaan. Je contactpersonen zijn nu opgeslagen in een bestand dat je in een ander programma kunt importeren. Kies een van de volgende opties om aan te geven hoe u wilt dat Outlook omgaat met dubbele contactpersonen: Outlook begint onmiddellijk met het importeren van uw contactpersonen.

Outlook Outlook Outlook of Outlook Express. Kies voor "Exporteren" en selecteer dan de optie "Adresboek. Als u een Outlook-account hebt, wordt dit ook weergegeven.

Wat kunnen we verbeteren? Outlook begint meteen met het importeren van uw gegevens.

Add a contact

Klik in de Wizard Importeren en exporteren op Importeren uit een ander programma of bestand en klik vervolgens op Volgende. Kies het door jou gewenste bestandstype. Gelukkig is er een handige tool op de markt om je hierbij te helpen! Markeer  Door lijstscheidingstekens gescheiden waarden  en klik op Volgende.

Kies boven aan het lint van Outlook of de optie Bestand! Contact opnemen met ondersteuning. Klik op "Voltooien" om het bestand aan te maken op de locatie die je opgegeven hebt. Ga vervolgens naar Gegevens en klik op Tekst-naar-kolommen zie afbeelding! Selecteer deze optie als de contactgegevens in alimentatie vader geen inkomen bestand met contactpersonen vollediger of actueler zijn dan de contactgegevens in Outlook.

Blader in het vak Selecteer de map waaruit u wilt contactpersonen outlook exporteren en importeren indien nodig naar boven en kies de map Contactpersonen onder uw account, contactpersonen outlook exporteren en importeren. Markeer  Door lijstscheidingstekens gescheiden waarden  en klik op Volgende. Er wordt een bericht weergegeven dat alle e-mails naar Microsoft Outlook of Microsoft Exchange worden gexporteerd.

Extra Tips

Vink voor de zekerheid alle vakjes aan in het venster "CSV-export. Onder aan de pagina, selecteert u om naar de pagina Personen te gaan. Een e-mailbericht dat is opgeslagen in Windows Live Mail is niet automatisch beschikbaar in Outlook.

U kunt alle e-mailmappen exporteren of de optie Geselecteerde mappen gebruiken om de mappen te selecteren die u wilt exporteren. Kies in de lijst met opties voor "Naar een bestand exporteren". Onder aan de pagina, selecteert u om naar de pagina Personen te gaan?

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
10.01.2019 04:42 Tess:
Klik op de knop Volgende en controleer vervolgens of de map Contactpersonen is gemarkeerd.